icon

Národný onkologický ústav a vaše skúsenosti s ním

miskamaj
5. júl 2009

Ahojte baby, bola niektora z vas na operacii na gynekologickom oddeleni v Narodnom onkologickom ustave na Klenovej ulici v Bratislave? Prosim, piste svoje skusenosti o lekaroch, sestrickach, starostlivosti, izbach atd.

Strana
z3
gabika45
31. okt 2020

Mate niekto skusenosti z gynekologie? Idem na operaciu hysterektomie ma niekto skusenist s prednostom MUDr Masák? A ake su izby a personal?

emka57
8. sep 2024

@vavakova poradil vám niekto dobrého lekara? Taktiež mám taký problém, ďakujem za informáciu

p01
30. sep 2024

Som chlap a chodím na imunoterapiu. SOM VELMI SPOKOJNY

gabruska1985
5. dec 2024

@miskamaj ahoj, ja viem, že veľmi stará komunikácia, ale ja mám presne to isté, ja mám vraj nádor na vaječníku, tiež každý myslí na to najhoršie, z výsledkov to nevedia identifikovať, tak operácia, ale mala som zvýšené aj onkomarkery. Ale ja som v ústave sv.Alžbety. Teraz už čakám na telefón, kedy mám prísť na príjem, ale teda nepáči sa mi to, neviem ani kto ma bude operovať a to si myslím, žeby človek mal mať s tým operatérom konzultáciu. Vraj počas operácie zistia, či je zhubný alebo nie, a ak bude chcú mi komplet zobrať hneď všetko, lenže ja s tým nesúhlasím. Ako to prosím ťa u teba prebiehalo? Kĺudne aj súkromná správa.

emka57
5. dec 2024

@gabruska1985 ahoj, operovali ma u sv. Alzbety. Taktiež som nevedela kto ma bude operovať. Dozvedela som sa to, keď ma hospitalizovali, potom lekár vysvetlil celý postup a odpovedal na všetko, čo som sa pytala. Bol príjemný a ústretový ako aj ostatný personál. Počas operacie taktiež testovali či je zhubný - nezhubný. Oparovali rôzne diagnózy a starostlivosť pred aj po operácii je veľmi veľmi dobrá, nepočula som nikoho si sťažovať.

gabruska1985
7. dec 2024

@emka57 ahoj, písala som ti súkromnú správu

gabruska1985
19. dec 2024

@asprovalta Ahoj, prosím ťa pamätáš si meno operatéra? Tiež si to mala tak, že si nevedela termín operácie ani kto ťa operuje, ale ti zavolali a povedali, kedy máš prísť na príjem?

monitas15
23. dec 2024

@saskia250 dobrý deň, síce je to stará diskusia ale skúsim ako ste to nakoniec riešili, lebo ja čakám na výsledky z histológie už 7 týždňov, vraj nemám chodiť skôr ako príde SMS …

saskia250
21. jan 2025

@gabruska1985 áno presne tak.

saskia250
21. jan 2025

@monitas15 ja si vždy volavam ohľadne výsledkov.

Strana
z3