Bratislava - onkologický ústav

18. júl 2023

Ahojte, chcela by som sa spýtať na vaše skúsenosti/názory na Národný onkologický ústav a Onkologický ústav sv. Alžbety v BA. Ktorú odporúčate?

zmrzlinka2021
18. júl 2023

Obe miesta sú špičkové

evkamotka
18. júl 2023

Manzel pracuje na ousa a z toho co rozprava, ja hlasujem za ousa

sussana29
18. júl 2023

Tak záleží podľa diagnózy. Napr., čo sa týka nádorov maternice a karcinómov štítnej žľazy je Ousa lepšia. Na NOÚ sú zas vynikajúci hematológovia, gastroenterológovia a tiež je tam prsníkové centrum.

blancheporte
18. júl 2023

Manžel bol hospitalizovaný s nádorom na mozgu v Alžbete. Chválil si...

marco2
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
viera27
18. júl 2023

Ousa,skvely a profesionalny pristup,vyborna patologia. Na NOU je btw jeden "prsnikar",ktory zaspal dobu. Cele prsniky vybera,kde netreba. Az pocas operacie hlada a narezava pre patologov. Okrem toho ze je to blbost a neskoro (ked uz by mal byt nador klasifikovany a navrhnuta liecba),tak vysoko zvysuje riziko rozosiatia nadorovych buniek. Cele zle. Ale aj tam su samozrejme spickovi specialisti. Len naozaj sa treba pytat a pytat. Pacient na to velmi nemysli,ale najblizsia rodina by mala nejak aj toto uchopit. Rakovina bohuzial nie je nadcha,sakra zalezi na tom,ako,kedy a kto sa tej tvojej chyti 😭

autor
21. júl 2023

Ďakujem pekne za odpovede.

autor
23. aug 2023

Ahojte, napíšem sem, možno to niekomu pomôže. U mami našli nádor, bola najprv v Ousa, kde sa zaoberali len s nádorom. Dostala aj termín na operáciu o mesiac, bolo jej veľmi zle, išla na pohotovosť, kde prišli na to, že má zápal a že sa nesmie operovať, kým nebude mať lepšie hodnoty. 2 týždne ležala v nemocnici na antibiotikách, infuziach, potom ju operovali. Neidem to celé rozpisovať, ale za nás Ousa určite nie.

maruskaw
Autor odpoveď zmazal
Zobraz