icon

Následky po Covide-19

lucyka149
26. mar 2022

Ahojte
Chcem sa spytat je tu niekto kto mal nasledky po covide alebo teda postcovidovy syndrom a nasledky uz zmizli?
Moja otazka je kedy priblizne ste sa zbavili tychto nasledkov?
Som po covide vyse mesiaca a uz vyse troch tyzdnov mam bolesti hlavy kazdy jeden den. Lekar ma odpinka s tym ze je to postcovidovy poradi brat vitaminy a lieky id bolesti a guajacaran a koniec…. Nic nepomaha neviem sa toho zbavit a teda len cakam az to odide 🤷‍♀️

Strana
z3
blableblu
16. okt 2024

@cemericalv ahoj ano vsetko preslo ani neviem ako u mna je to tazko ked ja som aj operovana na krcnu tak mne sa to tahalo vsetko aj z toho hlava a podobne dokonca minuly rok som tripila strasnym kaslom a zistilo sa ze to mam z chrbtice 🤦‍♀️Niekde priskripnuty sval v hrudnej a sialeny kasel az na vracenia hadam aj pol roka v kuse

kacikaci1
4. dec 2024

@dominika_sk ahoj, mozem sa opýtať, píšeš, že ti po dalšom covide prešli problémy po tom covide predtým, nemala si hned po covide " tom zázračom" :D este take nejaké problemy, že každy den cosi? A tiež slabe nohy?

dominika_sk
6. dec 2024

@kacikaci1 jasne, unavu, kutiky, slabe telo ale celkom rychlo to odoznelo a všetko prešlo

kacikaci1
6. dec 2024

@dominika_sk kolko trvala ta slabost kym odzela, akurat to zažívam a tiez kadečo ine🤷‍♀️🤷‍♀️

dominika_sk
6. dec 2024

@kacikaci1 4-6 tyždňov. Unavilo ma aj zapnuť pračku

kacikaci1
6. dec 2024

@dominika_sk presne poznam tieto stavy. Mna nastastie nezhorsilo unavu, ale uplne slaba nohy, ruky... mali ste aj vy problemy so vstavanim, ze ste vstala rozbita ako po trojdnovom flame?

dominika_sk
7. dec 2024
kacikaci1
7. dec 2024

@dominika_sk dali Vám nejaku liečbu alebo to proste nejako samé odznelo?

Strana
z3