Následky po Covide-19
Ahojte
Chcem sa spytat je tu niekto kto mal nasledky po covide alebo teda postcovidovy syndrom a nasledky uz zmizli?
Moja otazka je kedy priblizne ste sa zbavili tychto nasledkov?
Som po covide vyse mesiaca a uz vyse troch tyzdnov mam bolesti hlavy kazdy jeden den. Lekar ma odpinka s tym ze je to postcovidovy poradi brat vitaminy a lieky id bolesti a guajacaran a koniec…. Nic nepomaha neviem sa toho zbavit a teda len cakam az to odide 🤷♀️
@dominika_sk ahoj, mozem sa opýtať, píšeš, že ti po dalšom covide prešli problémy po tom covide predtým, nemala si hned po covide " tom zázračom" :D este take nejaké problemy, že každy den cosi? A tiež slabe nohy?
@kacikaci1 jasne, unavu, kutiky, slabe telo ale celkom rychlo to odoznelo a všetko prešlo
@dominika_sk kolko trvala ta slabost kym odzela, akurat to zažívam a tiez kadečo ine🤷♀️🤷♀️
@kacikaci1 4-6 tyždňov. Unavilo ma aj zapnuť pračku
@dominika_sk presne poznam tieto stavy. Mna nastastie nezhorsilo unavu, ale uplne slaba nohy, ruky... mali ste aj vy problemy so vstavanim, ze ste vstala rozbita ako po trojdnovom flame?
@kacikaci1 ano
@dominika_sk dali Vám nejaku liečbu alebo to proste nejako samé odznelo?

@cemericalv ahoj ano vsetko preslo ani neviem ako u mna je to tazko ked ja som aj operovana na krcnu tak mne sa to tahalo vsetko aj z toho hlava a podobne dokonca minuly rok som tripila strasnym kaslom a zistilo sa ze to mam z chrbtice 🤦♀️Niekde priskripnuty sval v hrudnej a sialeny kasel az na vracenia hadam aj pol roka v kuse