icon

Nastrelované zuby

ronny123
17. aug 2013

baby mate niektora skusenost s nastrelovanymi zubami?po porode sa mi lamu korene rad radom a zubarka mi trha zuby...chcem sa poradit,kde ich robia lacnejsie a ci sa vobec oplati lacnejsie?popripade,kde ich dobre urobia..zatial mi sice bude stacit mozno aj mostik,ale ked to takto pojde dalej... ☹

Strana
z2
kukulienka1990
22. mar 2014

@ada510 Ahoj ďakujem si mila .Takže ak dobre chápem tak jedno to kovove co mi daju je 1000eur ale bez zuba ?? takze ked chcem dat spravit 5 zubov tak zaplatim 5000 € +200€ za korunku ci ??? 😒

ada510
22. mar 2014

@kukulienka1990 áno operačný zakrok na zubnej chirurgii jeden koreň je cca 1000€ + korunka jedna je cca 200€

kukulienka1990
24. mar 2014

no super mam so setrit :( a da sa ist aj niekam do zahranicia ??

mmichael
28. júl 2014

@ada510 prosím ťa, koľko stojí cca vytrhnutie osmičky?

ada510
28. júl 2014

@mmichael Ahoj robí sa to na chirurgii cena je podľa náročnosti od 50 do 100€ ale ked je to akútny stav zvykne hradiť aj poisťovňa;)

mmichael
28. júl 2014

@ada510 ďakujem

kiki68
28. júl 2014

zeny,mate niektora skusenosti s klinikami,co sa na tieto veci specializuju v Madarsku? lebo rakusaci si tam chodia davat robit tieto veci, ako nastrelovanie zubov a pod. procedury. Videla som ze ich chodia normalne vziat autom na sukromne kliniky. Len neviem aka je ta kvalita vykonu.

petrouchka
28. júl 2014

@kukulienka1990
zalezi od toho, ako daleko mas tie zuby od seba, mne chyba jeden zub, zaplatim jeden ten stlpik plus nan jeden zub
kamaratovi chybali styri zuby, dali mu dva tie stlpiky a na ne styri zuby, cize ak mas tych pat zubov vedla seba, mozno Ti stacia dva stlpiky, ale ak mas kazdy inde, treba na kazdy zvlast stlpik
tu mas obrazok
http://static.nechcikazy-redesign.cloud.fishcms...

kukulienka1990
2. aug 2014

@petrouchka ďakujem a koľko si platila za jeden ?? a kde si si to dala robit ???

petrouchka
10. aug 2014

@kukulienka1990
este som tam nebola, cakam, kym mi dorastie kost tam, kde bol koren zubu, ale ten stary zub mi vyberal tento doktor http://www.richard-jurkovic.sk/uvod/, odporucila mi ho moja zubarka, vraj je velmi dobry a asi si to tam robit u neho, mam sice niekde take letaky, ale to uz uz dost stare, tak neviem, ci ta cena este plati a ani neviem, kam som ich zalozila, musela by som pohladat. Kazdopadne sa tam da zavolat a informovat

kukulienka1990
10. aug 2014

Veľmi pekne ďakujem si zlatá no ja potrebujem vediet kolko stoji spravenie jedneho zuba .... a dakujem za odporucenie pozrem to ...

makarion
23. nov 2015

@ada510 ahoj...mozem sa spytat, ci sa da dat implantat aj namiesto zuba, kde doslo k rezurbovaniu? v podstate sa mi skracovala kost ci tak nejako mi to bolo vysvetlene a kyval sa mi a urobila sa mi casom na dasne fistula, tak ho vytrhli...jeto dvojka vpredu, tak som z toho nestastna a teraz rozmyslam, co by bolo dobre, kedze mostikom sa vlastne zasiahne do dalsieho zdraveho zuba....prip. sa chcem spytat, ci by sa dal urobit mostik tak, ze sa obrusi jenotka - z nej sa mi totiz za mladych cias kusok odstiepil a mam akoby polku zubu inu ako druhu, tak ze by sa mi fixol aj ten zub tym mostikom a trojka by ostala nedotknuta...vopred dakujem za radu..

majaxy
23. nov 2015

Ma niekto skusenosti s protézou? Je to hrozné alebo riadny, plnohodnotný život?

ada510
24. nov 2015

@makarion na implantat musi byt uplne zdrava kost tak asi racej ten mostik ...

kliara
24. nov 2015

@makarion - keď na tú otázku ti vie odpovedať kvalifikovane len zubár, on vie, akú máš situáciu v ústnej dutine, či sú zdravé okolité zuby, či je zdravá kosť... Podľa toho sa rozhoduje, čo ako ako je najlepšie pre teba.

makarion
24. nov 2015

@kliara nie vzdy je zubar uprimny, lebo chce zarobit..napr. moja zubarka implantaty nerobi, len mostiky a tym padom by prisla o biznis....ja viem, ze aj ked kost rezurbuje, tak sa da kost doplnit...
ale po vsetkom tom studovani sa asi rozhodnem pre mostik, bojim sa, ci by moje telo vobec prijalo implantat a tolko penazi by islo do luftu

makarion
24. nov 2015

@ada510 vdaka

ada510
25. nov 2015

@makarion treba si zajst na zubnu chirugiu dat si spravit RTG a skonzultovat to tam ...

e62
1. dec 2015

Dobré skusenosti mám so Stomaklinik. Rozhodne je potrebné zákrok skonzultovať. Všetko závisí aj od rozpočtu. Skús si niečo najskôr aj prečítať, skonzultovať a potom sa rozhodni. Tu je základná informácia http://stomaklinik.sk/zubne-implantaty/index.html

magdalena459
24. apr 2016

@ada510 môžem sa ta prosím spýtať že koľko by ma asi vyšlo mostík vpredu mi chýbajú 4zuby.aka by bola najlacnejšia alternatíva.?dakujem vopred za odpoved

ada510
25. apr 2016

Porcelanovy cca 1200€ zivicovy cca 600€ ale zalezi od cien laboratoria kazde ma ine...

noelosopius
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2