icon

Nemôžem spať

5leni12
30. máj 2013

Neviem ci to patri prave srm ale prosim poradte...vzdy ked ranonakrmim malu,niekedy o 5tej, o 4tej tak ju ulozim spat do postielky a ja nie a nie zaspat. Ona pospi este potom aj dve hodky, ja lezim a pocuvam ci je uz hore. Ma uz pol roka,je tonormalne ze mam takyto problem? Potom som cez den ako matoha,ani hrat sa mi s nounechce,nic,len by som spala ☹

linda20111
30. máj 2013

@5leni12 aj ja to mam teraz v poslednom case, ale myslim si ze je to preto ze teraz tento tyzden bol spln, ono to moze ovplyvnit spanok 🙂 podla mna to prejde za par dni

matkamirko
30. máj 2013

@5leni12 ja som tiez nemohla spavat, zacalo to tehotenstvom, a prvy krat som sa vyspala dlhsie(asi 5 hodin), az ked mal maly zhruba 2 roky. Ale zase ja som mala nespave dieta, do toha roka spal max. do 1 hodiny rano(postupne si to podaval), takze nieco take ako mas ty, ze ti spinka do tej 4-5 rana, som poznala az ked mal dva roky. Skus si kupit v lekarni magne B6, nemusis si dat plnu davku, a davaj si na vecer, pred spanim. A urcite si kup cerstvu medovku. Cajik uvareny vecer pred spanim ta uvolni, a lahsie zaspis aj opätovne rano 🙂

sybo5
30. máj 2013

Ono to možno aj samé prejde. Máš také obdobie. Skús tie babské recepty. Ja už nespím od vtedy, ako sa mi malá narodila, to už má 1 rok a štyri mesiace. Kojím ju, ešte stále aj v noci 4 - 5 krát. Nespala som v kuse dlhšie ako 4 hodiny. Takže nakojím, otočím sa a spím ďalej. A nejak stále fungujem. Moc sa tým nezaoberám. NIekedy je to horšie, inokedy lepšie.

zszudorova
30. máj 2013

ja som nikdy nebola nejaky extra spac,vzdy som buntosila okolo tej 7-7:30...ak som spala do 8:30-po flame to uz som myslela ze fuuu jak som si pospala🙂))no ale k veci...pocas tehotenstva sa mi spanok totalne dos**l, vobec som nevedela spavat, srsala som nadmernou energiou...a to mi ostalo dodnes,mala ma 4,5mesiaca...akurat bez tej energie.haha.mala celkom dobre spava,chodi spat o tej osmej vecer a bez zobudenia spi do 4tej-5tej momentalne ale spavala do 6-7.posledne dva tyzdne to skratila🙂)aj cez den celkom dobre spi.to nebudem rozpisovat.no ale ja?ja by som aj spala,som unavena ako kon ale cez den si nelahnem lebo stale striehnem na malu a bojim sa ze zadriemam a ona zrovna vtedy bude trucovat tak sa zbytocne rozospim...no a v noci som tiez x krat hore...na zachod,muz sa prevaluje,boli ma chrbat,mala sa pohne...muz sa smeje ze pocujem aj mravca strikovat🙂)takze tak...proste som unavena,chcem spat ale neviem.brala som aj sedatif pc,aj nejake vitaminy....uz som mala malu aj na noc u mami aby som sa skusila prespat-nekojim, ale to iste...tak si myslim,ze su to hormony...a jak sa telo pokakalo za 9mesiacov, tak potrebuje dalsich 9aby sa dostalo do normy...alebo si treba zvyknut na permanentny pohotovostny rezim.hehe