Neobvyklá farba moču
Čaute, idem sa Vás opýtat..mali ste niektorá takúto farbu moču?
Čo to môže znamenať? Po urológickej stránke mám všetko v poriadku, bola som na urológii aj na kultiváciu moču všetko negatívne. Ráno mám moč normálnej farby a počas dňa sa zopár krát takto zafarbí-nejedla som nič špeciálne a neberiem ani vitamíny ktoré by mohli za to sfarbenie.

@balerina2025 keď chvíľu nepijem tak ho mám hneď takýto.
zlcnik mas ok?
@balerina2025 to netuším. Ale brali mi krv na kompletné vyšetrenie, tak čakám na výsledky
ja ked grcala zlc , mala taku farbu
Nedavala si si vitamin B?
Aha, uz citam, ze nie. Prepac 🙂
@diewcatqoo šak toto že nič som nebrala, ani nejedla
@diewcatqoo ja som si dnes davala a vyzeralo to rovnako 😃
Pi viac vody.
Dobrý deň, ak užívate veľa vitamínu B alebo B komplexu, môže to spôsobiť živožltú až neon žltú farbu moču. Ak však takéto vitamíny neužívate a moč má aj tak túto farbu, dajte sa vyšetriť.
@daniel0210 vyšetriť som sa dala, tak ako píšem v príspevku. Všetko mám v poriadku aj moč aj kompletné krvné testy
Nezačala si brat dáke lieky? Niektoré to majú ako vedľajší účinok.
@misanthropicdann nie nie, neberiem absolútne nič
@diewcatqoo presne ma to napadlo ja mam toto po becku vzdy taketo a to je normalne
Po kave taky nemas?
@jankak055 nepijem vôbec kávu
Veľa B-cka alebo niečo kde je glutaman či kari 😁
@tianna inac korenina ma nenapadla, vsak apo cvikle som mala ruzovy a hned som stresovala ...
@tianna
@balerina2025 áno viem, lenže zase po niekoľkých krát opakujem že žiadne vitamíny neužívam ani žiadne koreniny ktoré by mohli moč takto sfarbiť. Preto sa takto znepokojujem
@balerina2025 áno, ja rovno v tehotenstve.. skoro som infarkt chytila kým mi nedoplo.. 😬🤣
Tak si to len odsleduj.. možno to bolo jednorazové..
zelený čaj?
@tianna aj mna
A máte aj nejaké príznaky?

pijes dost vody?