Neskutočne priberám, moje brucho rastie akoby som bola tehotná - môže to byť spôsobené cystou?
- [ ] Zdravim, citala som tu viacero clankov ohladom cysty na vajecniku a tak dufam zeby mi tu niekto vedel pomoct alebo aspon ukludnil. Zaciatkom maja mi nasli cystu na lavej strane vajecniku (minuly rok som mala to iste akurat cysta nakoniec bez problemov praskla). Tato sa zatial nehybe ani sa nevyplavila. Menstruacia mi meskala 10 dni no nakoniec prisla a bola sice slabsia no trvala normalne 7 dni. Gynekologicka mi robila sono, krv aj testy ktore boli negativne takze si je ista ze tehotna niesom. Sex som mala naposledy 17 aprila a po 10 dnoch oneskorenia mi prisla aj menstruacia. Dalsia by mala prist o 10 dni no velmi sa bojim ze zase nepride. Problem je ze nonstop priberam, brucho mam napucane a tvrde, vypukle ako tehotna v dolnej casti podbruska. Obcas citim bolesti brucha, plynatost, pichanie v podbrusku, obcas pocit akoby som bola prechladnuta alebo len bolest/tlak v podbrusku. Prsia sa mi nejako nezmenili ani ine zmeny, len to priberanie v okoli brucha a bokov a vypucene brucho ma vystrasilo. Myslite ze to moze byt naozaj len s tou cystou tieto zmeny alebo?
Za pokus stojí Nattokináza a Serrapeptáza. Treba si na googli naštudovať.
ja som brala serrapeptázu a veľmi mi to pomohlo
Ano serrapeptaza dokaze rozpustat cysticke tkanivo aj vajecnik aj prsia...tiez beriem pomohla mi zmensit cysty v prsniku
@szzuzka
Fuha to netusim, brali mi krv kvoli moznemu tehotenstvu ale nepotvrdilo sa nic ani tam ani na sone ani na testoch. No ja som tak unavena vacsinu dni, dneska ako je zimaie mam bolesti v podbrusku cely den, pri pohybe silne pichanie hlavne na pravej strane a tlak. Pocit plnosti aj bez jedla a ak sa aj najem tak este horsie 😟
@claudal Ja som na tom tak ako ty už 5r.som z toho na nervy.teraz mám dva dni do ms a tak ma pichá ten vaječník kde mám cystu že mi je až zle.dávno som také pichanie nemala.v utorok som bola na gynde a dr.mi povedala že sa troochu zmenšila.momentálne má 3,5cm.pojdem o polroka zasa bude väčšia a nič so mnou nerobia.

@claudal Ahoj áno môže to byť aj cystou!!! Ja som bola na operácii cyst.Na právom 8,5 cm na ľavom 3 malé 4,5cm.Mavala som bolesti aj som chodila nafúknutá atď.Cysty vedia urobiť veľké problémy aj keď to tak nevyzerá!!!