icon

Neskutočný pocit na vracanie: Čo robiť?

25. dec 2024

Ahojte v prvom rade vám želam príjemné prežitie Vianočných sviatkov bodaj by to tak bolo aj u mna. Prisla som si k vam po radu. U lekárky som uz bola ale na sono som dostala termin az 9 januara. Prosim vas ludia ja uz mam 8 den cele dni pocity na vracanie ale az take ze bezim ba zachod vracat zatial som nevracala ja uz nevladzem uz ma to nici aj psychycky zaludok boli iba trocha tento pocit na vracanie ma uz obmedzuje furt to citim od rana do vecera rano je to najhorsie prosim vas co mam robit uz mate nejaky nazor co to moze byt ? Mam 28 rokov uz sa bojim ze mam rakovinu.

Strana
z2
mamina7070
26. dec 2024

a neurol ti zaberie? a kto ti ho predpisal?

liv1
26. dec 2024

Pozri cim skor sa na gastro objednas, tym lepsie. Aj keby ti to ustupilo je dobre vediet tak ci onak, v akom stave mas traviaci system. Nechapem, ze ta rovno so sonom na gastro neodporucila. Zalezi kde byvas, ale aj na sukromnu kliniku sa vies objednat.

autor
26. dec 2024

@mamina7070 ano zaberie aj ked je pravda ze ten pocit na vracanie citim trocha aj po uziti neurolu

jeliz59
27. dec 2024

@liv1 sorry 😅

mamina7070
27. dec 2024

tak potom by to svedcalo pre psychosomatiku

jeliz59
27. dec 2024

Ako to myslíš,že vypne akoze únava? Ak ano totodom už počula od sestry,že ju to až uspi...mne kinedril nerobí nič absolútne

autor
29. dec 2024

@jeliz59 ano kinedril ma totalne uspava nedokazem fungovat

tomas928
16. apr 2025

Ahoj ako ti je? Prešlo ti to?

lhea
9. okt 2025

Ahoj, aj ja sa chcem opytat, ako ti je a ci to preslo? mam nieco podobne :(

lhea
9. okt 2025
@tomas928

Ahoj ako ti je? Prešlo ti to?

@tomas928 ahoj, aj ty si mal nieco podobne?

Strana
z2