Neskutočný pocit na vracanie: Čo robiť?
Ahojte v prvom rade vám želam príjemné prežitie Vianočných sviatkov bodaj by to tak bolo aj u mna. Prisla som si k vam po radu. U lekárky som uz bola ale na sono som dostala termin az 9 januara. Prosim vas ludia ja uz mam 8 den cele dni pocity na vracanie ale az take ze bezim ba zachod vracat zatial som nevracala ja uz nevladzem uz ma to nici aj psychycky zaludok boli iba trocha tento pocit na vracanie ma uz obmedzuje furt to citim od rana do vecera rano je to najhorsie prosim vas co mam robit uz mate nejaky nazor co to moze byt ? Mam 28 rokov uz sa bojim ze mam rakovinu.
Pozri cim skor sa na gastro objednas, tym lepsie. Aj keby ti to ustupilo je dobre vediet tak ci onak, v akom stave mas traviaci system. Nechapem, ze ta rovno so sonom na gastro neodporucila. Zalezi kde byvas, ale aj na sukromnu kliniku sa vies objednat.
@mamina7070 ano zaberie aj ked je pravda ze ten pocit na vracanie citim trocha aj po uziti neurolu
tak potom by to svedcalo pre psychosomatiku
Ako to myslíš,že vypne akoze únava? Ak ano totodom už počula od sestry,že ju to až uspi...mne kinedril nerobí nič absolútne
@jeliz59 ano kinedril ma totalne uspava nedokazem fungovat
Ahoj ako ti je? Prešlo ti to?
Ahoj, aj ja sa chcem opytat, ako ti je a ci to preslo? mam nieco podobne :(

a neurol ti zaberie? a kto ti ho predpisal?