icon

Nespavosť po pôrode: Potrebujem navštíviť lekára?

3. jan 2025

Ahojte v tehotenstve mi začala nespavosť. Momentálne ako si ľahnem začne mi bušiť srdce a mam divný tlak v žalúdku... Unavená som ale nedaj bože zaspať a keď sa mi už darí zaspať tak sa strhnem na búšenie srdca... Po tehotenstve to na chvíľu prešlo lebo som nato nemyslela mam pocit.
Neviem už čo mám robiť.. Som dosť hypochonder všetko si pripisujem a veľmi sa sledujem.
Neviem ako budem fungovať pri mesačnom novorodenecovi niekedy nespím aj celú noc... K tomu mam trojročné dieťa...
Mam ísť k lekárovi?

juliet86
3. jan 2025

Ak mas cas a oeniaze skus kontaktovat Vieru Palenikovu. robi psychoterapiu zameranu na mespavost aj online. bud kognitivno behavioralmu alebo emdr ak to mohlo spustit noeco nejala trauma pri druhom tehu ci porode. je to velmi narocne ja som to zazila po prvom porode. spustil mi to zazitok po porode. vylakala som sa ze ak sa nevyspim nezvladnem na o doeta postarat a to stacilo na to ze som prestala vediet spat. mala som noci ked som nespala aj celu noc. drz sa prejde to. pozri pripadne vydumamky.sk pomaja aj meditacia pripadne psychiater lieky ak to inal nekde zalezi ci kokos ci ti ma kto pomoct v noci atd

taktotedanie
3. jan 2025

Tak si daj magnezium akebo guajacuran

luciar260
4. jan 2025

To bude psychika

leonakr
4. jan 2025

Ak sa to časom nezlepší tak určite k lekárovi 😕.Aj ja si myslim,že je to psychika.

lienka.7
4. jan 2025

@autorka píšeš, že si hypochonder, tam začni. Menej sa sledovať. A dat si niečo na upokojenie.