Neuroendokrinný nádor: Skúsenosti s liečbou a postupom choroby
zdá sa, že je nás tu viac. Rada by som sa poradila jednak o liečbe a jednak ako postupuje prave vase ochorenie. Ja som po 2 operaciach celkom slusne "vykuchana".
@maialeo vďaka. obmedzenia žiadne a túhodnotu by som musela pozrieť ked budem mat v ruke správu, ozvem sa
@fidorka7 ahoj... ako to ide? Predsa len som sa trochu posturala v tych NEToch a fakt sa tam citostatika nepouzivaju. Pise o tom ani Dr. Kinova. Citala som neziaduce ucinky a 99 NET pacientov to muselo prestat uzivat, 3 zobreli. Nasledne som sa aj od prof. Lazurovej dozvedela, ze na NET fakt ta onko lircba nie. Vraj to pod onko ani nespada. Mna chcel nastavit na tu chemosku ale teda po precitani studiu ad tychto pani odbornicok som usudila, ze riskovat nebudem a nejdem do toho. Hoci narast Mts do kosti, prijala som to ako fakt.
@fidorka7 ahoj... ako to ide? Predsa len som sa trochu posturala v tych NEToch a fakt sa tam citostatika nepouzivaju. Pise o tom ani Dr. Kinova. Citala som neziaduce ucinky a 99 NET pacientov to muselo prestat uzivat, 3 zobreli. Nasledne som sa aj od prof. Lazurovej dozvedela, ze na NET fakt ta onko lircba nie. Vraj to pod onko ani nespada. Mna chcel nastavit na tu chemosku ale teda po precitani studiu ad tychto pani odbornicok som usudila, ze riskovat nebudem a nejdem do toho. Hoci narast Mts do kosti, prijala som to ako fakt.
@maialeo zajtra 20.chemo. podľa MRI sa metastázy zmenšujú, maličké vymizli.
@maialeo ahoj, mne zistili NET. Ako sa ti darí? Jaj idem na prvé PET,CT a extra sa bojim

@fidorka7 nastudovala som to.... ja som teda zatial v inom stadiu, kde pichame Somatuline.