icon

Neuroendokrinný nádor: Skúsenosti s liečbou a postupom choroby

maialeo
21. aug 2024

zdá sa, že je nás tu viac. Rada by som sa poradila jednak o liečbe a jednak ako postupuje prave vase ochorenie. Ja som po 2 operaciach celkom slusne "vykuchana".

Strana
z2
maialeo
autor
26. okt 2024

@fidorka7 nastudovala som to.... ja som teda zatial v inom stadiu, kde pichame Somatuline.

fidorka7
30. okt 2024

@maialeo nie, potom ako nezabrala bioliečba skúsili chemo.

fidorka7
30. okt 2024

@maialeo správa sa to neštandardne proste. ale je to NET - 3 x hisologicky overený

maialeo
autor
31. okt 2024

@fidorka7 ano, tie NETy su zvlastne.

maialeo
autor
3. dec 2024

@fidorka7 ahoj, ako sa to vyvija? Prosim ta, davaju mu nieco na bolesti.. ak teda nejake ma. Ja stale tapem. Vdaka

fidorka7
4. dec 2024

@maialeo akurat sme dnes boli v NOU na 6.chemo, zatiaľ ju celkom toleruje. 30.12. má CT, či to zaberá..

maialeo
autor
5. dec 2024

@fidorka7 drzim palce

maialeo
autor
5. dec 2024

@fidorka7 prosim ta, este info... ako sa mu pohybuje hodnota serotoninu? A teda ci mu kazali aj obmedzit nejak stravu.

fidorka7
5. dec 2024

@maialeo vďaka. obmedzenia žiadne a túhodnotu by som musela pozrieť ked budem mat v ruke správu, ozvem sa

maialeo
autor
5. dec 2024

@fidorka7 obmedzenia ziadne???? Fakt? Vdaka, pozri.

maialeo
autor
19. aug 2025
@fidorka7

@maialeo vďaka. obmedzenia žiadne a túhodnotu by som musela pozrieť ked budem mat v ruke správu, ozvem sa

@fidorka7 ahoj... ako to ide? Predsa len som sa trochu posturala v tych NEToch a fakt sa tam citostatika nepouzivaju. Pise o tom ani Dr. Kinova. Citala som neziaduce ucinky a 99 NET pacientov to muselo prestat uzivat, 3 zobreli. Nasledne som sa aj od prof. Lazurovej dozvedela, ze na NET fakt ta onko lircba nie. Vraj to pod onko ani nespada. Mna chcel nastavit na tu chemosku ale teda po precitani studiu ad tychto pani odbornicok som usudila, ze riskovat nebudem a nejdem do toho. Hoci narast Mts do kosti, prijala som to ako fakt.

fidorka7
21. sep 2025
@maialeo

@fidorka7 ahoj... ako to ide? Predsa len som sa trochu posturala v tych NEToch a fakt sa tam citostatika nepouzivaju. Pise o tom ani Dr. Kinova. Citala som neziaduce ucinky a 99 NET pacientov to muselo prestat uzivat, 3 zobreli. Nasledne som sa aj od prof. Lazurovej dozvedela, ze na NET fakt ta onko lircba nie. Vraj to pod onko ani nespada. Mna chcel nastavit na tu chemosku ale teda po precitani studiu ad tychto pani odbornicok som usudila, ze riskovat nebudem a nejdem do toho. Hoci narast Mts do kosti, prijala som to ako fakt.

@maialeo zajtra 20.chemo. podľa MRI sa metastázy zmenšujú, maličké vymizli.

blonde_bella
14. nov 2025
@maialeo

@maialeo ahoj, mne zistili NET. Ako sa ti darí? Jaj idem na prvé PET,CT a extra sa bojim

maialeo
autor
Autor odpoveď zmazal
fidorka7
Včera o 20:06
@fidorka7

@maialeo zajtra 20.chemo. podľa MRI sa metastázy zmenšujú, maličké vymizli.

@fidorka7 po 25 dávke chemošky je vhodný na odoperovanie 2 väčších MTS v pečeni. V januári.

Strana
z2