Nevypadávanie vlasov po pôrode
Ahojte,
som vyše 5 mesiacov po pôrode CS a zatiaľ som nepostrehla výrazné vypadávanie vlasov. Nie, že by mi to vadilo, skôr naopak. Avšak zaujíma ma, či to ešte môže prísť, alebo už nie… nenahnevala by som sa. 😅
Prešla si tým už niektorá z vás, že sa vám vypadávanie vlasov po pôrode vyhlo?
Po prvom pôrode mi nevypadávali vlasy, teraz som skoro 2m po druhom a tiež zatiaľ nic nepozorujem 🙂
Ja som zvysene padanie nezaznamenala.
Ja som 7m po porode a začali padať teraz extremne🙈 tiež som si myslela ze sa tomu vyhnem🙈🫂
vobec mi nepadali po tehotenstve
Mne to začalo po oboch pôrodoch cca v 3 mesiacoch, vtedy sa mi vrátil aj menzes. Ale nemusia ti padať, záleží na hormónoch.
Mne vlasy nepadali ani po jednom porode.
Mne nepadol ani vlas, hriva ako lev, jedine boli tie vlasy suchsie. Ako keby mi zostali vlasy ako ma svokra. Nechapem to, uz nikdy sa nevratili do podoby pred tehu. Moja svokra ma 70 a take volume vlasov, co nemaju 20 rocne baby. Neviem preco a co sa stalo, ale bola to zmena inak ako som cakala
Aj ja som machrovala vsade ako mi nepadaju, zacali 8m po 😅😅
Ja som po prvom porode nejake extra vypadavanie nezaznamenala. Po druhom to bol uplny masaker.
mne vlasy po pôrode nevypadali skoro vôbec keďže moja kaderníčka mi odporúčala brať kyselinu listovú ešte 3 mesiace po pôrode 🙂
nezaznamenala som vyraznejsie padanie vlasov ani po jednom porode
Mne nepadali vlasy po tehotenstvach absolútne
Áno pri prvom aj druhom
Pocas tehotenstva som bola hotovy lev huste vlasiska rychlo rastuje a 4 mesiacd po porode plešina. Dali sa dokopy ale z kucier ostali rovne🥹
Ďakujem za vaše skúsenosti. Je super prečítať si aj nejaké pozitívne správy! 🤩
Ja som 7m po porode a začali padať teraz extremne🙈 tiež som si myslela ze sa tomu vyhnem🙈🫂
@lalia33 ak smiem vedieť, bolo to po tom ako si prestala kojiť?
Aj ja som machrovala vsade ako mi nepadaju, zacali 8m po 😅😅
@evcagabi takže predsa je tam ešte šanca. 🙈 Začali ti padať po tom ako si prestala kojiť?
Mne nepadali vlasy po tehotenstvach absolútne
@zuzubb007 a kojila si, ak smiem vedieť?
mne padali minimalne v podstate ako pred tehu .. ale nemala som ani extra hrivu pocas tehotenstva ... nie s kazdou lomcuju hormony ...
@ukgirls takto isto to mám aj ja. Padajú tak ako pred tehotenstvom, a v tehotenstve mi nepadali skoro vôbec.
Jasné jedno dieťa do roka a druhé do pol roka
Ja stale kojim a zacali mi padat ked zacala jar- vzdy mi vtedy vedeli - no a este neprestali a lezu mi dole cele chumace, ale ja mam extremne huste vlasy - keby nie, uz by som bola hadam aj plesata 😅😅😅
Ahoj, ja som po porode 6 a 9 rokov a vlasy mam od tehotenstva huste. Nemala som riedke ani pred tehu ale pocas tehotenstva som ich mala krasne huste a nepadali. Pred tehu som mavala po licne kosti, teraz nosim po lopatky ( viac nie, lebo mi uz vadia ),a hustota ostala, padaju mi malicko...som velmi spokojna a tiez sa priznam cakala som kedy povypadavaju ako ty, ale nestalo sa, kadernicka dokonca chvalila ake su huste a zdrave a co pouzivam .....nic, nejak to tak vyslo😉
Ahoj, ja som po porode 6 a 9 rokov a vlasy mam od tehotenstva huste. Nemala som riedke ani pred tehu ale pocas tehotenstva som ich mala krasne huste a nepadali. Pred tehu som mavala po licne kosti, teraz nosim po lopatky ( viac nie, lebo mi uz vadia ),a hustota ostala, padaju mi malicko...som velmi spokojna a tiez sa priznam cakala som kedy povypadavaju ako ty, ale nestalo sa, kadernicka dokonca chvalila ake su huste a zdrave a co pouzivam .....nic, nejak to tak vyslo😉
@dankabetka super, to rada čítam! Tak snáď to tak bude aj u mňa. 🤩
Jasné jedno dieťa do roka a druhé do pol roka
@zuzubb007 aha, takže s kojením to asi nesúvisí. Ďakujem za odpoveď. ☺️
Ja stale kojim a zacali mi padat ked zacala jar- vzdy mi vtedy vedeli - no a este neprestali a lezu mi dole cele chumace, ale ja mam extremne huste vlasy - keby nie, uz by som bola hadam aj plesata 😅😅😅
@evcagabi tak to si šťastná žena, že máš toľko vlasov! Ja zas tých vlasov veľa nemám, takže preto mám z toho strach, aby nepadali, nakoľko by som sa vrátila k starému (ne)objemu. Teraz si tie vlasy užívam! 😅
Moja mama tvrdí, že jej vôbec nepadali vlasy po pôrode. Mne po prvom padali v celých prameňoch, nechápala, že také niečo sa môže diať. Čiže nie každej žene padajú.

mne padali minimalne v podstate ako pred tehu .. ale nemala som ani extra hrivu pocas tehotenstva ... nie s kazdou lomcuju hormony ...