icon

Nevypadávanie vlasov po pôrode

12. jún 2025

Ahojte,

som vyše 5 mesiacov po pôrode CS a zatiaľ som nepostrehla výrazné vypadávanie vlasov. Nie, že by mi to vadilo, skôr naopak. Avšak zaujíma ma, či to ešte môže prísť, alebo už nie… nenahnevala by som sa. 😅

Prešla si tým už niektorá z vás, že sa vám vypadávanie vlasov po pôrode vyhlo?

ukgirls
12. jún 2025

mne padali minimalne v podstate ako pred tehu .. ale nemala som ani extra hrivu pocas tehotenstva ... nie s kazdou lomcuju hormony ...

doris11
12. jún 2025

Po prvom pôrode mi nevypadávali vlasy, teraz som skoro 2m po druhom a tiež zatiaľ nic nepozorujem 🙂

mandzula
12. jún 2025

Ja som zvysene padanie nezaznamenala.

lalia33
12. jún 2025

Ja som 7m po porode a začali padať teraz extremne🙈 tiež som si myslela ze sa tomu vyhnem🙈🫂

zobaka
12. jún 2025

vobec mi nepadali po tehotenstve

3petka
12. jún 2025

Mne to začalo po oboch pôrodoch cca v 3 mesiacoch, vtedy sa mi vrátil aj menzes. Ale nemusia ti padať, záleží na hormónoch.

mane01
12. jún 2025

Mne vlasy nepadali ani po jednom porode.

kiki68
13. jún 2025

Mne nepadol ani vlas, hriva ako lev, jedine boli tie vlasy suchsie. Ako keby mi zostali vlasy ako ma svokra. Nechapem to, uz nikdy sa nevratili do podoby pred tehu. Moja svokra ma 70 a take volume vlasov, co nemaju 20 rocne baby. Neviem preco a co sa stalo, ale bola to zmena inak ako som cakala

evcagabi
13. jún 2025

Aj ja som machrovala vsade ako mi nepadaju, zacali 8m po 😅😅

amelie2017
13. jún 2025

Ja som po prvom porode nejake extra vypadavanie nezaznamenala. Po druhom to bol uplny masaker.

minesasubu
13. jún 2025

mne vlasy po pôrode nevypadali skoro vôbec keďže moja kaderníčka mi odporúčala brať kyselinu listovú ešte 3 mesiace po pôrode 🙂

nikushka8
13. jún 2025

nezaznamenala som vyraznejsie padanie vlasov ani po jednom porode

zuzubb007
13. jún 2025

Mne nepadali vlasy po tehotenstvach absolútne

kulumulu123
13. jún 2025

Áno pri prvom aj druhom

lia2929
13. jún 2025

Pocas tehotenstva som bola hotovy lev huste vlasiska rychlo rastuje a 4 mesiacd po porode plešina. Dali sa dokopy ale z kucier ostali rovne🥹

autor
13. jún 2025

Ďakujem za vaše skúsenosti. Je super prečítať si aj nejaké pozitívne správy! 🤩

autor
13. jún 2025
@lalia33

Ja som 7m po porode a začali padať teraz extremne🙈 tiež som si myslela ze sa tomu vyhnem🙈🫂

@lalia33 ak smiem vedieť, bolo to po tom ako si prestala kojiť?

autor
13. jún 2025
@evcagabi

Aj ja som machrovala vsade ako mi nepadaju, zacali 8m po 😅😅

@evcagabi takže predsa je tam ešte šanca. 🙈 Začali ti padať po tom ako si prestala kojiť?

autor
13. jún 2025
@zuzubb007

Mne nepadali vlasy po tehotenstvach absolútne

@zuzubb007 a kojila si, ak smiem vedieť?

autor
13. jún 2025
@ukgirls

mne padali minimalne v podstate ako pred tehu .. ale nemala som ani extra hrivu pocas tehotenstva ... nie s kazdou lomcuju hormony ...

@ukgirls takto isto to mám aj ja. Padajú tak ako pred tehotenstvom, a v tehotenstve mi nepadali skoro vôbec.

zuzubb007
13. jún 2025

Jasné jedno dieťa do roka a druhé do pol roka

evcagabi
13. jún 2025

Ja stale kojim a zacali mi padat ked zacala jar- vzdy mi vtedy vedeli - no a este neprestali a lezu mi dole cele chumace, ale ja mam extremne huste vlasy - keby nie, uz by som bola hadam aj plesata 😅😅😅

dankabetka
13. jún 2025

Ahoj, ja som po porode 6 a 9 rokov a vlasy mam od tehotenstva huste. Nemala som riedke ani pred tehu ale pocas tehotenstva som ich mala krasne huste a nepadali. Pred tehu som mavala po licne kosti, teraz nosim po lopatky ( viac nie, lebo mi uz vadia ),a hustota ostala, padaju mi malicko...som velmi spokojna a tiez sa priznam cakala som kedy povypadavaju ako ty, ale nestalo sa, kadernicka dokonca chvalila ake su huste a zdrave a co pouzivam .....nic, nejak to tak vyslo😉

autor
15. jún 2025
@dankabetka

Ahoj, ja som po porode 6 a 9 rokov a vlasy mam od tehotenstva huste. Nemala som riedke ani pred tehu ale pocas tehotenstva som ich mala krasne huste a nepadali. Pred tehu som mavala po licne kosti, teraz nosim po lopatky ( viac nie, lebo mi uz vadia ),a hustota ostala, padaju mi malicko...som velmi spokojna a tiez sa priznam cakala som kedy povypadavaju ako ty, ale nestalo sa, kadernicka dokonca chvalila ake su huste a zdrave a co pouzivam .....nic, nejak to tak vyslo😉

@dankabetka super, to rada čítam! Tak snáď to tak bude aj u mňa. 🤩

autor
15. jún 2025
@zuzubb007

Jasné jedno dieťa do roka a druhé do pol roka

@zuzubb007 aha, takže s kojením to asi nesúvisí. Ďakujem za odpoveď. ☺️

autor
15. jún 2025
@evcagabi

Ja stale kojim a zacali mi padat ked zacala jar- vzdy mi vtedy vedeli - no a este neprestali a lezu mi dole cele chumace, ale ja mam extremne huste vlasy - keby nie, uz by som bola hadam aj plesata 😅😅😅

@evcagabi tak to si šťastná žena, že máš toľko vlasov! Ja zas tých vlasov veľa nemám, takže preto mám z toho strach, aby nepadali, nakoľko by som sa vrátila k starému (ne)objemu. Teraz si tie vlasy užívam! 😅

jarnajar
15. jún 2025

Moja mama tvrdí, že jej vôbec nepadali vlasy po pôrode. Mne po prvom padali v celých prameňoch, nechápala, že také niečo sa môže diať. Čiže nie každej žene padajú.