icon

Nevysvetliteľné pocitové zážitky pri zaspatí

6. mar 2025

Prepáčte za chyby ale som stoho tak rozrušená že fuu…chcela som ísť spať tak som teda nejako zaspala a cca za 3 min po zaspatí ma zasiahol taký pocit ako by som “odpadla” ale moja myseľ stále bola pri vedomí chcela som kričať na manžela alebo sa hýbať nedalo sa mi a zdalo sa mi že som sa aj triasla a cítila som také brnenie v hlave …potom to prestalo trvalo to asi minútu ďakujem za odpoveď

basska_b
6. mar 2025

Myslim, ze sa to vola spankova paralyza, mne sa to parkrat za zivot stalo, ked som sa zobudila z nočnej mory, kde ma niekto prenasledoval, no nič prijemne...

jana_eyre_2
6. mar 2025

Áno, spánkova paralyza.. ja som to zatiaľ nezažila, ale že sa to môže stať.. môže človek pri Tom aj vidieť rôzne veci a býva to krátko po zaspati, mozog je proste v takom inom mode..

dadka1997
6. mar 2025

Spánková paralýza , velmi nepríjemný stav mysle, raz sa mi stalo, že som pri tom videla stať na chodbe muža v klobúku, inak to sa bežne stáva, že vidíš postavy, nemozes sa ani pohnut ani kričať, ževraj je to preto, aby si nikomu neublížila

martinka13
6. mar 2025

Spánkova paralýza. Zažila som asi 3x. Veľmi nepríjemné.

autor
6. mar 2025

lenže myslíte že to je spánková paralýza aj keď ma nikto nesledoval? ja som akoby podľahla panike a v mojej mysli som si hovorila že zomieram..

cacianka
6. mar 2025

Mozog prechádza rôznymi úrovňami, podnetmi, prechádza zo stavu bdenia do spánku a medzitým si " upratuje", takže sa všeličo prihodí. Sny, predstavy, videnia,
Laicky povedané.

niki450
29. jún 2025

Tejto noci som to mala zase, ležala som na bruchu a niekto mi ťsha paplon az ku hlave, cítim ze ma priľahol. Mam zimomriavky . Mne sa to stava v rôznych formách tak v priemere 3krat za mesiac. Nič príjemne