Nežiadúce účinky po Pfizeri
Čau baby otázka môj manžel bol v septembri na očkovanie covid prvá dávka po 3 týždňoch sa u neho objavili brutálne závrate, búšenie srdca volala som záchranku tlak mal strašne vysoký trvalo to u neho asi cca 5 dní stále mal pocit na odpadnutie nemohol poriadne hlavou hýbať lebo hneď mu bolo na odpadnutie, na druhú dávku nesiel lenže ma prácu akú má nebudem zverejňovať a dnes im bolo. Povedané ze všetci musia byť zaočkovaní inak majú vyhadzov môžu byť tis príznaky z očkovania?
@zuzka148 ale taky je princip vakcina. Pre ludstvo a zdravotnicvo je dolezitejsie, ze vakciny zachrania miliony ludi ako ze stovky nebudu ok. Pretoze to tak skutocne je. A napisem to, aby som sa vysmievala. Ja som jedna z tych ludi ktora ma problemy. Riesim tu od septembra problemy a nemozem sa ich zbavit. Myslis si, ze niekto prizna, ze je to z vakciny? :D Lekarka povie, ze to je mozne, dalsi lekar ze to je mozne, liecia ma hore dole ale do papierov mi to nikto neda. Mne sa po vakcine vratili problemy s imunitou a chronicky unanovy syndrom. Po rokoch som bola ok a dala som si 2 pfrizre a mozem ist od zaciatku. Beriem lieky, nechavaju mi pichat Ccko ...
@kittykat22 to ma mrzí. Snáď ti bude čoskoro lepšie. Ja som nedávno prekonala, ale tiež som to dlho zvažovala a nevedela sa rozhodnúť. Práve kvôli tým ďalším faktorom, čo sa zdravia týka.
@zuzka148 asi ta sklamem, ale bez vakciny sa coskoro nepohnes. Budete musiet byt ockovani kompletne vsetci. Vakcina pravdepodobne nebude povinna, ale v momente ked ju nebudes mat, tak budes mat take opatrenia, ze budes moct tak maximalne zostat doma. Dobrovolne/nasilu.
@kittykat22 preto sa ľudia musia spamätať ešte predtým, než sa to stane. Očkovaní a neočkovaní sa musia spojiť, postaviť sa na odpor a povedať dosť. Kým sa očkovaní budú vytešovať zo svojich privilégií, ktoré získali svojou poslušnosťou, tak to bude len horšie. Treba, aby si očkovaní uvedomili, že tu nejde o chorobu, ide tu o ovládanie ľudí štátom. Kým budeme stať na opačných stranách barikády nič sa nezmení, budeme sa len hlbšie zabárať do bahna vytvoreného chorými mozgami, politici sa budú vytešovať ako sa im darí štvať ľudí proti sebe a tým odvádzať pozornosť od toho, čo sa v skutočnosti deje.
Je mi ľúto všetkých, ktorí podľahli propagande a dali sa zaočkovať vo viere, že robia správne, ale po roku sú už mnohé študie, vidíme neucinnost vakcin, začínajú sa prejavovať mnohé nežiadúce účinky…. Kto sa teraz ide dať zaočkovať, alebo dať si booster je už čistý šialenec alebo zhypnotizovaný jedinec.
Sloboda sa nekupuje očkovaním, slobodu si musíme vybojovať spať. Musime sa poučiť z našej nedávnej histórie, mnohí sme zažili totalitu na vlastnej koži, vieme, čo dokážu totalitné režimy ak len trochu sledujeme históriu … prosim nenechajte sa vtiahnuť do ďalšej totality len preto, že si chcete posedieť na kávičke, či ist na dovolenku, tieto privilégiá vám môžu byt hocikedy zobraté, postavte sa na odpor teraz, kým je ešte čas
@kittykat22 jasné, tiež si to myslím. Ale budúci rok bude väčšia ponuka vakcín. Proste budem riešiť potom. Určite si dám zmerať aj protilátky, lebo aj Krčméry spomínal, že môžu byť častejšie nú, keď sú vysoké a dá sa aj očkovanie. Taktiež navštívim svoju dr, nech mi porobí vyšetrenia a dá odporúčanie na očk. Už budú mať viac vedomostí, verím tomu. Ďalší rok sa môže ešte toľko zmeniť. Toto si nie som istá, ale niekde som čítala, že Nemecko a Holandsko už dalo platnosť Covid pasu po prekonaní na rok. Ale či je to naozaj tak..
Ma niekto z Vas aj žensky problém po ockovani ? Teda si mysli že to ma niečo s tým spoločne ?
@mon1806 Ahoj, ja ti napíšem moju skúsenosť a žiadne kecy lebo susedova kamarátka ma kamarátku a jej sused má zážitok... Čiže mala som podobný problém ako tvoj muž. Dva krát som skončila na urgent. Pobehala som odborných lekárov a urobili mi komplet vyšetrenia. Pri prvej konzultácii som každému povedala, že či je možnosť že je to z očkovania. Ani jeden mi nepovedal okamžite nie, počkáme na výsledky komplexne zhodnotíme a uvidíme. Čiže u mňa sa potvrdila Tetania. Všetko ostatné našťastie úplne ok a to od hlavy až po päty. Či neurológ, kardiológ, cievny lekár všetci sa ale zhodli na jednom,že reči o enormnom množstve ľudí ktorí majú zrazu problémy sú jednoducho blud. A to od východu až po západ.... V dnešnej dobe je obrovský tlak na psychiku a aj keď si to človek neuvedomuje, podvedomie brutál pracuje. Čiže skúste aj vy všetky vyšetrenia a až na ich základe robte záver. Určite by som to neriešila na mk a zvlášť keď tu človek číta kopec povedzme pomerne zvláštnych info ktoré sa šíria ale prvotne ako hoax .... Ale ako sa vraví sto krát omieľané sa stane pravdou ...
Moja starká po 3davke dopadla úplne katastrofálne..tromboza do nohy,taká že nevedela ani chodit(museli jej prefukovat cievy),katastrofálny krvný obraz ktorý jej už dva mesiace nevedia dať dokopy,úplne sa jej pokazilo trávenie,má zákaz jesť akékoľvek ovocie alebo zeleninu kvôli draslíku,nedokáže prejsť ani 3schody bez toho aby sa nezadychala a kaká krv..výsledok lekárov?..to nemá z očkovania..vraj nevedia z coho..zaujímavé že tieto problémy jej začali par dní po 3tej dávke..mala nejaké NU už pri prvých dvoch davkach,ale po tej tretej ju to úplne položilo..kolegynina mamka po 3.davke mala niekoľko dní 40ky horúčky a na 3 týždne stratila chuť a čuch..a to druhú tiež nezvládala najlepšie..
@jaavaa aj moja švagriná mala presne toto isté, zápal srdcového svalu, aritmia a nakoniec po viacerých vyšetreniach skonštatovalu, že je to následok prekonania Covidu.. Ja len nechápem, že ako je to možné, keď bola 2-krát očkovaná a mala ľahký priebeh - iba nádchu resp. si ani nevšimla, že má Covid.
Išla na PCR iba preto, lebo bola aj jej mama pozitívna a keďže boli spolu týždeň dozadu v Tatrách, tak išla radšej.. Muž to od nej nedostal.
Inak tiež, keď prišla na pohotovosť, tak jej lekár povedal, že to môže byť následok očkovania alebo prekonaním Covidu. Takže sami lekári priznávajú takéto nežiaduce účinky z očkovania.
Žiaľ, ono sa to ukáže až o pár rokov, či budú mať ľudia nejaké následky po očkovaniach.. 🤦♀️🙄
@sisaka úplný súhlas, mám presne tento istý názor.. 👍 Tiež mám v rodine švagrinú, s ktorou sa veľmi nemusíme a má problémy so srdcom po prekonaní Covidu, to bola 2x očkovaná 🤦♀️
Hlavná vec, že mala ľahký priebeh Covidu - iba nádchu, ale to že mala zápal srdcového svalu, búšenie srdca, aritmiou je následok prekonania Covidu 🙄 Bude sa z toho dostávať 3-6 mesiacov.. V lete si môže dať pichnúť 3.dávku,lebo ona veľmi rada cestuje. Už aj na mňa povedala, že prečo sa nedám očkovať? Muž jej povedal, že sa bojím a ona na to: Covidu sa nebojí? 🤦♀️
To bolo asi mesiac predtým ako začala mať tieto zdravotné problémy, takže karma je zdarma.
Pre mňa vakcína nie je sloboda.
Muž si to dal pichnúť tiež hlavne kvôli tomu, aby v lete mohol pracovať v zahraničí. Už by mal ísť na 3.dávku, ale moc sa mu nechce, lebo vie že v lete bude musieť ísť na 4.dávku 🤦♀️
@mon1806 dnes sa docitas take kraviny kaderade ze keby povedia z ibalginu dostanes infarkt tak z 100 ludi cca 90 vola zachranku lebo ma pocit ze dostane infarkt…mal som 2davky po kazdej ma bolela ruka a mierne busenie (skor stres) …nech pan manzel pije viacej vody aspon 2,5-3L za den uvidi ze vysoky tlak, busenie prejdu…ja som mal silne busenie (doslova infarktove stavy) z prace a to mam 29 ;) …zacal brat pracu ako nie priorita, viac vody, kazdy den prechadzka a vsetko preslo
@cinda555 ty si naozaj myslíš ze SUKL píše pravdu? 🤦♀️

@zuzka148 alebo keď umrel niekto na /s covid (83) vravelo sa, ako mohol ešte 10 rokov žiť.... No pokiaľ umrel na niečo iné - bol chorý /bol starý 🤷♀️aj teraz, keď umiera veľa športovcov, mikne sa plecom - však to sa dialo aj predtým.. Ehm.. No nie každý týždeň a toľko... V UK sa rodí nadpriemerne veľa mŕtvych detí... Samozrejme nikto nevie prečo 🙄..Zaujímavé je, že keď mne umreli starí rodičia cca všetci 70-72(v roku 2015-2016), nikto neskučal - aký boli mladí a ako už neuvidia vnúčatá... Je to manipulácia, nič viac