Nočné potenie
Ahojte, je tu prosím niekto, kto riešil nočné potenie? cca 3 mesiace sa v noci neustále potím... najskôr som si myslela, že je to z tepla, spávam pri otvorenom okne, v izbe nie je horko, dávam si iba tielko a krátke gate, napriek tomu sa v noci budím prepotená...vlasy mokré, tričko si musím v noci prezliekať, je ako namočené vo vode....žiadne iné problémy nemám, občas ma svrbí koža. Bola som u Dr., brala mi krv, vraj mám výsledky dobré, mám iba trochu menej železa, štítna žľaza v poriadku, pečeňové testy dobré.... ďalej to teda nerieši, keďže krv mám dobrú a nemám žiadne bolesti ani nič podobné... už ma to potenie vyčerpáva, nemáte s tým niekto skúsenosť? Ďakujem
@13matka17 to by aj mňa zaujímalo, tiež mám nočné potenie že sa za noc aj 3 x prezliekam, pot nesmrdí (je ako čistá voda doslova) , menopauza sa mi neblíži, hormóny ok, štítna žľaza ok, doktorka ma nerieši že nočné potenie je normálne. No v takom rozsahu a intenzite ako ho mám ja, mi to rozhodne normálne nepríde. Moč mám ok, pečeňové testy tiež, CRP ASLo ok, zápalové cytokyny ok, hematológia ok, krvný obraz ok, no ja neviem.
@frida1990 ahoj prisla si na nieco? Ja to mam uz rok, nemam to tak silne ako ty, ale dost ma to otravuje. Ja som clovek ktory sa ani cez den nepoti, nechapem co toto chce byt. Na preventivke vsetko v poriadku, ale dr chce aby som isla po vysetreniach, lebo mame vela onkologickych ochoreni v rodine..
@liv1 na nič som medzi časom neprišla, tiež sa cez deň vôbec nepotím ani vtedy keď bežní ľudia sa zapotia ja som v pohode, a v noci sa mi to vykompenzuje 🙈 sú dni kedy je to lepšie, dni kedy je to horšie. Ja som pobehala úplne všetkých lekárov od všeobecnej, gynekologičky, endokrinológa, imunológa dokonca aj hematológ, dala som si aj vitamíny a minerály pomerať, železo, potravinové intolerancie, zápaly, hormonálny profil opakovane, a všetko mám podľa výsledkov v úplnom poriadku. Takže som sa nikam nepohla, mám cykly kedy je to úplne v pohode že ma vypotí iba pár dní v mesiaci a veľmi mierne,a sú cykly kedy ma niekoľko nocí po sebe zaleje aj 2 x za noc.. Mám to naviazané na hormóny, to viem, len teda neviem čo s tým. Takže asi ti moc nepomôžem, ak na niečo prídeš ty, čo bude dlhodobo fungovať, daj vedieť 🙄
Treba zájsť k dr, lebo nočné potenie môže mat xy dôvodov. Mk ti diagnózu nestanoví
@katika89 systemova Candida? (kedze z teba citit alkohol)

niesi v strese?