O aké kožné ochorenie ide?
Mohli by ste mi povedať, o aké kožné ochorenie ide a aká masť by naň pomohla?
Nemokva to, obcas to zasvrbi. Skušal som framykoin ale ten to akurat podrazdil a svrbelo to stale.. Skušal som betadine, trochu to stipe, ale nejak to nemizne.. Neviete niekto co to moze byt?

@juraj22555 prečo to riešiš na mk?tu nechodia ordinovať kožný MUDr .a vôbec ..ako si sa dostal k framykoinu?veď to je ATB na predpis..masť môže byť stará a môže ti to ešte viac rozdrazdit..neexperimentuj doma,zbehni na kožné môže to byť alergia po.postipani ale to by svrbelo viac,ruža erisipel,čokoľvek..
@juraj22555 prečo to riešiš na mk?tu nechodia ordinovať kožný MUDr .a vôbec ..ako si sa dostal k framykoinu?veď to je ATB na predpis..masť môže byť stará a môže ti to ešte viac rozdrazdit..neexperimentuj doma,zbehni na kožné môže to byť alergia po.postipani ale to by svrbelo viac,ruža erisipel,čokoľvek..
@katty123456 riesi sa tu kopec koznych ochoreni, preco je problem len s mojim?
niekto mohol mat presne ten isty pripad co ja a usetrim cas u doktora.. framykoin je v zaruke,mam ho este z predchadzajuceho ochorenia.
@katty123456 riesi sa tu kopec koznych ochoreni, preco je problem len s mojim?
niekto mohol mat presne ten isty pripad co ja a usetrim cas u doktora.. framykoin je v zaruke,mam ho este z predchadzajuceho ochorenia.
@juraj22555 to co sa tebe moze zdat ako vyrazka cloveka pred tebou moze byt uplne nieco ine..medzitym sa ti ochorenie moze sirit a mast ti uz nemusi zaberat...kazdy ti tu poradi inak..na Mk by sa nemali hladat riesenia na liecbu lebo tu fakt odbornici nie su..ja so sestra a aj tak by som si z foto netrufla diagnostikovat ti to..smelo na kozne ,neboj nehryzu tam...
samozrejme, ak mi nikto neporadi budem tam musiet ist, avsak ak sa jedna o nejaku banalitu kde mi zabere obycajna mast tak zbytocne vynecham den v praci a presedim ho v cakarni.. ak by som takto vsetko riesil nerobim nic ine len sedim kazdy den pri doktorovi.
samozrejme, ak mi nikto neporadi budem tam musiet ist, avsak ak sa jedna o nejaku banalitu kde mi zabere obycajna mast tak zbytocne vynecham den v praci a presedim ho v cakarni.. ak by som takto vsetko riesil nerobim nic ine len sedim kazdy den pri doktorovi.
@juraj22555 tu ti nik masť nepredpise takže si tam posedis tak či tak
ok chapem to, som chlap, to vam prekaza, ti maju zakazane sa na modrom koniku radit, to smu len mamicky.
ok chapem to, som chlap, to vam prekaza, ti maju zakazane sa na modrom koniku radit, to smu len mamicky.
@juraj22555 ved ti neradia zle, ale proste my to z fotky nedame. kozny ma taku super lupu, pozrie to a vyhodnoti presne. Ja som si napriklad myslela ze dcerka ma atopicky ekzem, nic nezaberalo, az kozna diagnostikovala lichen a predpisala specialnu mast. Tych ochoreni koze je tolko a ozaj to prezeraju mikroskopicky, ze zial tu ti nikto ucinne neporadi.
sranda ze su tu tisice prispevkou s roznymi koznymi problemami a kazdemu urputne radia o 106, par ludom pomohli .. ale ja som problem..
sranda ze su tu tisice prispevkou s roznymi koznymi problemami a kazdemu urputne radia o 106, par ludom pomohli .. ale ja som problem..
@juraj22555 a ty veris cudzim ludom na mk? Nieco je jasne hned ale u teba to uz nie je obycajna vyrazka ci ekzem
@juraj22555 ty si to cele nepochopil....toto nie je o pohlavi..ale ked niekto ukaze pasovy opar tak to vieme viac menej dg aj cez foto.....to iste zapalena mazova zliazka v podpazusi,.-slabinach..ale toto nevieme tak ta posielame ku koznej..a ze tam sedis poldna?ved to kazdy..iny dokonca cakaju na termin tyzden dva..hold slovensko...
Skús Holtov krem
@juraj22555 Skús Holtov krém bežne dostať kúpiť v lekárni cca 4 €.Znizuje svrbenie,pôsobí antisepticky.Mohol by zabrať.
Mohlo by to byt naozaj cokolvek, ale ak je to nahodou ekzem alebo kontaktna dermatitida, urcite by som skusila Sudocrem Multi expert (prip. Tanno Hermal lotio), nam to vzdy pomohlo do 2 dni
@juraj22555 nie som lekár a odporúčam jeho návštevu. Podľa foto sa to celkom nedá určiť, no podobá sa to trošku na zapareninu. Manžel má kúsok podobné z vysokých pracovných topánok.. no môžu to spôsobiť aj nohavice atď. .. on si to natiera gélom actimaris.
Skus hydrokortizon. Pripadne ak si poistenec dovery, maju online kozneho lekara.
Ono to bude asi ekzem teraz je toho kopec vo vzduchu hlavne travy, ak mas alergie tak urcite je to z toho, manzel mava pravidelne v sezone nejake miesta ktore mu cervenaju na rukach alebo na priehlavku mal dlho svrbivy flak. Potom mu to pro mori zmizlo, natiera si to locoid mastou ale to len obcas su to kortikoidy. Ale si rozrob hypermangan vo vode len kusocek aby mala voda slabo ruzovu farbu a tym si to potri to aj dezinfikuje aj pomaha na ekzem.
Ono to bude asi ekzem teraz je toho kopec vo vzduchu hlavne travy, ak mas alergie tak urcite je to z toho, manzel mava pravidelne v sezone nejake miesta ktore mu cervenaju na rukach alebo na priehlavku mal dlho svrbivy flak. Potom mu to pro mori zmizlo, natiera si to locoid mastou ale to len obcas su to kortikoidy. Ale si rozrob hypermangan vo vode len kusocek aby mala voda slabo ruzovu farbu a tym si to potri to aj dezinfikuje aj pomaha na ekzem.
@ema22270 Perlová alergia,travv atď sa predsa neprejavy kontaktné na kúsku nohy!buď kycha smrka,oči..alebo vysyp po celom tele..zihlavka..
@juraj22555 nápis do skupiny Zdravotníci na MK
@ema22270 Perlová alergia,travv atď sa predsa neprejavy kontaktné na kúsku nohy!buď kycha smrka,oči..alebo vysyp po celom tele..zihlavka..
@katty123456 v klude sa moze tak prejavit, na kusku nohy. Manzel nema ekzem celkovo na kozi, ale je alergik a v case pelovej sezony mava taketo miesta. Napr ho zacne svrbiet ruka a presne takto to vyzera.. aj na nohe mal take miesto a to teda aj dlho trvalo kym to zmizlo. A urcite to bolo z pelovej alergie.

@juraj22555 toto by som riesila na koznom