Obrovský fľak po uštipnutí
ahojte, čo je toto preboha? niečo ma postipalo asi mesiac dozadu a až dnes som si všimla toto!!!!

pravdepodobne borelioza, rano k lekarovi po lieky
Vyzera to ako borelióza čo najskôr chod ku lekárovi nech ti dá atb
@satanca zrejme borelioza. Hned k kekarovi po ATB a uzivat dostatocne dlho.
Áno toto je borelióza ihneď k lekarovi nasadí antibiotiká a na mesiac sa vyvarovať slnku byť len v chladku
Fuuu mesiac dozadu 😧😧😧😧 okamžite si daj antibiotiká
@simsalabim vy ste mali borelku? Akútnu či chronickú? Ake ATB a ako dlho ste užívali?
@satanca mala som podozrenie na nu, tiez velky, ale aj infikovany flak. Uzivala som Doxyhexal tusim 6 tyzdnov? a kontrolne odbery potom boli OK.
@simsalabim mne dali zinnat na 4 týždne… dobrala som v nedeľu… dúfam že kontorlny odber bude ok… nemáš ťažkosti? Ako dlho uz je to od toho incidentu?
@satanca drzim palce ja som brala antb 3 mesiace,duomox 750, 3x denne. A kontrolne odbery kazdy mesiac asi rok🙈
@satanca su to 2 roky a myslim, ze vsetko ok.
@adriannasvk mne dala 500mg zinnat 2x denne po dobu 4t… bojím sa či to bolo dost ale hovorila že áno tak ja neviem
@satanca ak sa to skoro podchyti tak by to malo stacit,nech ti spravi kontrolny odber,mne prisli takmer po roku na boreliozu,pred rokmi sa to este tak neriesilo a uz som bola na tom dost zle ja😂ja som mala take vysledky,ze hroza🙈
@adriannasvk ja som mala mesiac po ustipnuti negatívne testy… až po 5 týždňoch od ustipnutia som mala IGM veľmi jemne pozitivne a až potom nasadila ATB na mesiac… v nedeľu som ich dobrala a od dnes cítim zas trpnutie a únavu tak ja neviem čo mám robiť… v utorok idem riešim…. Ach
@satanca no znova chod radsej na krv.

Nemusí to byť ono ale môj manžel mal takto po uštipnutí boreliozu,kliesta nemal,