Obstrek do päty
Ahojte, čaká ma obstrek do päty do oboch nôh kvôli výrastkom. Kto už má skúsenosť, ako to prebieha? Pichá sa do oboch naraz či musí byť nejaký odstup? Zvládnem potom odšoférovať domov? Vopred ďakujem za odpovede
@bjetuska bola som na ozarovaní aj razovej vlne. Mne pomohla rázova vlna, nejakých 5 sedení som mala na obe nohy. Ale ulavu som mala po druhej. Obstrek som neskúšala.
@bjetuska Ja som to absolvovala, pretože nič iné mi nepomohlo na pätovú ostrohu a toto pomohlo.Najptv do jednej potom do druhej. Už je to dobrých 7-8 rikov a od vtedy mám pokoj.Ja som nevedela ani chodiť už. Ja to každému odporúčam a viacerým pomohlo.
Ale nemusí .Dá sa vydržať.
@bjetuska Ja som to absolvovala, pretože nič iné mi nepomohlo na pätovú ostrohu a toto pomohlo.Najptv do jednej potom do druhej. Už je to dobrých 7-8 rikov a od vtedy mám pokoj.Ja som nevedela ani chodiť už. Ja to každému odporúčam a viacerým pomohlo.
Ale nemusí .Dá sa vydržať.
@anonym_812d9e
Vacsinou co pocuvam, tak pomaha. Ak nie, tak oziare uz urcite. Pichali ti v jeden den obe nohy? Ja uz tiez nevladzem chodit a neustale sa krmit flektorom nechcem
@anonym_812d9e
Vacsinou co pocuvam, tak pomaha. Ak nie, tak oziare uz urcite. Pichali ti v jeden den obe nohy? Ja uz tiez nevladzem chodit a neustale sa krmit flektorom nechcem
@bjetuska Mne najprv v jednej a potom v druhú nihu.No lmne pomohlo.
Ja som mala iba do 1 nohy. Odisla som k doktorovi z roboty a hned po pichnutí naspäť do práce (8 hod. na nohách) A doktor že, teraz si tú nohu nenamahajte a ja jasné nebojte 😁 Mne to uz 2x pomohlo, najprv v jednej nohe a o 15 rokov zase v druhej. Nie je to nejake hrozné, čaka som horšie.
Nakoniec ma poslal na tie oziare

@bjetuska blbost to tam pichat. Pýtaj ožarovanie a rehabilitacie alebo si zaplat razove vlny a cvicenie.