Očkovanie, antikoncepcia a nadváha
Baby ste tu nejaké čo sa dali zaočkovať aj napriek tomu že brali anti a mali nejaké to kilo navyše? Mali ste nejaké problémy? Ja stále váham a hlavne toto ma odrádza či nebudú nejaké vedľajšie účinky. Ďakujem
@mircalla sam Krcmery priznal ze lieky na covid su, ale z "prozaickych"dovodov nie su v EU schvalene ba priam o nich nevieme, aby sme ich nahodou nepytali. Aj vysvetluje preco nie su dostupne. Nech sa paci:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=102...
@zooeynka Vazne mi sem davas link na clanok pokutneho konspiratora s x vulgarnymi az primitivnymi komentami od rovnakych dezolatov pod nim na adresu Krcmetyho? Nuz najdi si seberovne publikum, tu si na zlej adrese. Ono uz len tie komenty svedcia o inteligencii tychto ludi aj teba samej
@zooeynka Kamosi, co? Prepac, ja nic od ludi ako Dusan Zan necitam a ani citat nebudem. Jeho cielova skupina narozdiel od teba nie som. Tymto by som diskusiu povazovala za uzatvorenu, povazovala som ta za pomerne ok napriek rozdielnym nazorom, ale tymto zdrojom si prerazila dno. Skutocne nie, som naklonena normalne diskusii, ale tomuto nie
@zooeynka mas pravdu,ale nech su zaockovane,len nech pokial neexistuju potvrdene alebo vyvratene dlhodobe ucinky(ktore sa mozu prejavit na nich za rok,dva desat....alebo na potomstve) nech nepresviedcaju.Ja nepresviedcam a nepytam sa,ci sa mam ci nie...je to moja osobna vec a nech nikoho nikto neosocuje...ved len o to ide aj politikom,lebo kovid nieje o zdravi,ale o politike....v 21.stor. mame medicinu dost "vyvynutu" a ZAKAZAT liecit?to mi pride chore...
@mircalla ty si to video videla vobec?opisuje tam odber krvi,liecebny postup...skus uznat aj tuto moznost.Nie pocuvat zaplatene media,ze ivermektin je len pasta pre kone🤦♀️ta lekarka nim liecila a chces povedat,ze je to len nejaka vetoska🤦♀️riadila sa nejakymi protokolmi...ved si to vypocuj.A nieje sama,ktora tak liecila...
@lucinka2ho A kto plati tie media? Soros ci mimozemstania?
@mircalla 😂😂😂ved dostali od statu...treba trosku pozerat aj inam,nie len na joj,markizu a rtvs😉
https://www.ta3.com/clanok/214774/lekarka-covid...
Tu mas cerstve info od tej dr.
@zooeynka Toto je inak velmi stare video. Vypocula som si ho. Inak ty sa ozaj divis, ze je obava kvoli cinskym liekom? Po tom, ako Cina od zaciatku cely svet klamala ohladom covidu, snazila sa umlcat tych, ktori o tom hovorili a doteraz nechce, aby sa zistil povod a bojkotuje to? Vsak Cina klame prvu ligu uplne vo vsetkom. Nechala poskytnut ani core data, len daky sumar a dalsej misii odbornikov za ucelom preskumania povodu covidu nechce ani pocut. Zeby sa niecoho obavala, ze to predsa len uniklo z labaku? Nie je strasna nahoda, ze najvacsi labak s koronavirusmi je prave vo Wuhane, odkial sa to zacalo sirit? Obavam sa, ze toto uz nikdy nikto nezisti. Preco asi? Cina odmieta spolupracovat. Ja sa absolutne nedivim nedovere voci tejto krajine
@lucinka2ho Treba pozerat aj nieco ine Mazureka. Ja Jojku ci Markizu uz nesledujem 14 rokov, TV sme totiz davno zrusili.
A uz nam konecne prezrad to vzdelanie. SOU potravinarske?
@lucinka2ho Aj media vsade inde vo svete dostali od statu ci ako to je? jeden velky podvod? Ja citam skor svetove media v anglictine ako Novy cas.
@mircalla nevies obhajit,tak tocis blbosti🤦♀️Nebudem tebou stracat cas...ver si komu chces,ja verim sama sebe,moje telo-moje rozhodnutie...ziadnu genovu terapiu si nedam.Sleduj obeznych odbornikov,ktori nam budu radit o zdravi a zdravom zivotnom style😂popripade Sabakovi,on ma isto dost rokov praxe v biomedicine,infektologii atd...(samozrejme ho neurazam,isto dosiahol viac ako vela ludi v palamente napr.)pekny den a zapamataj si,kazdy sa musi rozhodnut sam😉
@lucinka2ho Genovu terapiu🤦♀️? Ake mas vzdelanie?
@tiffibaby tak miliony zien beru antikoncepciu a su ockovane podla mna, to je taka bezna vec... A nadvaha je skor problem pri kovide ako pri ockovani, nie?
Porad sa s lekarom, ja nemat vazne zdr.problemy tak zaockovana som, proste za tie stresy a testy a neviem co, to vobec nestoji, aj ked sa mi nepaci teda vobec ten natlak a bububu ake sa robi okolo ockovania a kovidu. Ale co uz...
@lucinka2ho Co neviem obhajit? Opat nevies byt (ako vsetci tebe podobni) konkretna? ved ty si nevedala ani vysvetlit ani jednoduchy graf. Ziadna mozgova kapacita, len do nemoty kopirujes, comu ani sama nerozumies.
Ja nikoho do ockovania nenutim, je mi dost jedno, ci si ockovana. Len ze siris hluposti mi az tak jedno nie je. Ale neboj, karma ta dobehne.
@lucinka2ho A nebola si schopna odpovedat na jedinu konkretnu otazku, ktoru som ti dala, vsetko si odignorovala.

@lucinka2ho vies, kto sa uz raz dal zaockovat tak nerad pocuje, cita, vidi rozne prusery co sa ludom po vakcine udiali. Ja trosku chapem preco aj tuto tie zaockovane mamky zurivo kopu okolo seba, v podstate sa presviedcaju ze urobili dobre. Budu tu vytahovat posahanych, agresivnych a vymletych antivax ludi a davat ich do jedneho vreca z odbornikmi, ktori nesuhlasia s plosnym ockovanim. A budu nas presviedcat, ze tych lekarov proti ockovaniu je minimum, len preto ze oni o nich nepocuju,necitaju. No nie, nie je -Je ich fakt vela, ale nedostavaju priestor v mediach(mozno obcas na TA3, aspon tam sa snazia informovat). Zelam kazdemu nech je zdravy.