Očkovanie dospelých proti hepatitíde A a B
Dobrý deň,
chcem sa opýtať či je dobré dať sa zaočkovať proti týmto hepatitídam u dospelých. ako sa dá hepatitída dostať? čítala som oznam u obvodnéj že očkujeme...
Zdravím, má niekto vlastnú skúsenosť v prvom trimestri tehotenstva so žltačkou typu A, s ktorou prišiel do kontaktu , či sa dal očkovať, alebo nie, ako to v oboch prípadoch to dopadlo ??? D:
@uhnakova 80%bezpriznakovo? A cko?a hlavne, neznamena to ze to bolo bez komplikacii na ktore sa neskor pride..myslim,ze kto prekonal hepatidu A,o B ani nehovorim a jej devastacnych nasledkoch,tak vie svoje..ja som ockovana proti obom a bez komplikacii..myslim,ze to urcite ma zmysel u urcitych rizikovych skupin.
a inac, 80% ludi prekona bezpriznakovo hepatitdu A ,cize to siria bez toho aby sa nieco podniklo 🙄 ..super!dalsi dovod preco ockovat..ze je to choroba spinavych ruk a argument,ze staci umyvat ruky je dost naivny..
ahojte. musim sa dat zaockovat hepa B. ako to bude s preplatenim ockovania .. len tu tretiu davku ? alebo cele ?? vdaka
Ako som dostal ex priateľa SPÄŤ
Ďakujem Všemohúcemu Bohu, že človek nie je Boh, ak nie, teraz už by som bol mŕtvy človek, po toľkých rokoch trpia vzťah srdce prestávke, ktorá nakoniec viedla k hepatitídy B a snaží celý môj možno čo najlepšie, aby ho, že ma miluješ znovu ale všetky moje snaha zlyhala .till tento nový rok, že som prišiel in-kontakte s týmto kúzlo kolieska s názvom DR Oduduwa ktorí dodávajú čaro lásky obnoviť riešenie pre mňa a môj ex je späť ku mne a my sme teraz jednej šťastnej rodiny znovu. som tak vďačný Bohu ich e-mailu je healthmedlab@gmail.com
@erikasadek suuhlas to by som nevysla z domu navyse vacsie riziko ze ta zrazi auto..🙂
@janinah môžem sa vás teda opýtať ? Minulý týždeň v stredu syn prišiel do kontaktu so spolužiakom ktorý má žltačku. Zajtra to bude 6 ty deň a ráno ho zaockuju. Aké riziko je pre nás ( zvyšok domácnosti ) že budeme ju mať aj my pokiaľ by sa mu prejavila aj po očkovaní . Máme sa dať aj ostatný očkovať alebo to nieje potrebné ? Ďakujem

@moncicip vies co tie neziaduce ucinky su skro strasiak, hlavne u dospelych uz to neni take horuce,pokial nemaju imunitu v haji zelenom. Horsie je,ked to clovek prekona,nevie o tom a potom zrazu zacne peklo v podobe cyst na peceni, zlyhavani pecene atd. Takto poznam par ludi,co prekonalo zltacku bez toho,ze by mali viditelne priznaky, netusili,ze to maju, maximalne mali nieco ako chripku,ale neozltli ani nic. A zrazu nastal problem, po rokoch sa prislo na to,co sa stalo. A co potom? u 50 rocneho cloveka sa pecen bude tazsie regenerovat nez u 20 rocneho fagana.