Očkovanie Janssen
Dali ste sa uz niekto ockovat uvedenou vakcinou? Mali ste nejake problemy po ockovani alebo vsetko prebehlo ok?
Ja som mala v den ockovania 38,5 teplotu, bolelo ma cele telo, bola som velmi unavena...na druhy den lepsie, treti som uz isla do prace, ale popoludni na mna prisla trochu unava a taky utlm este (ale mozno z prace :D )...+ Bolela ma ruka asi 4 dni...manzel bol v ten isty den a jsmu skoro nic nebolo
Synator je uz skoro 4 tyzdne po ockovani a nic mu nebolo...vobec nic
Ale zbytocne sa tu pytate, lebo nikto Vam nezaruci, ako to zvladnete Vy...kazdy inac reaguje na vakcinu...je to individualne
@nika1971 / to ze to kazdy znasa inak je mi uplne jasne. Ja napr mavam problemy po ockovani aj po liekoch mam vzdy 90% neziaducich ucinkov z pribaloveho letaku, vela x musim dalej riesit u prislusnych dr. Pytam sa orientacne. Ked ste nechceli odpovedat nemuseli ste
@katkami123 presne tak.
@akinom0077 No musela som zacat uzivat 3 dnovy Azitromicin … utorok mam posledne ATB a 5 dni mi vychadza ockovanie…. ist? neist? obvodna medzi tym zacala dovolenkovat do 23.8 nemam sa koho opytat… za 2 tyzdne cestujem do zahranicia…
@akinom0077 Dobry den, boli ste nakoniec na ockovani Janssenom? Mali ste nejake neziaduce ucinky?
@akinom0077 dobrý deň, boli ste nakoniec? Zvažujem aj ja, láka ma to, že je to len jednodávka, vďaka za odpoveď
@janulla1 oficiálna správa je, že bude pravdepodobne potrebná aj druhá dávka na posilnenie - lebo výsledky prvej nie sú účinne podľa očakávaní
@tayla vážne? Ja som čítala zas na stránke Markízy alebo kde, že druha dávka johnson.. ale to bolo asi 2 týždne nazad😆
@tayla
@vikinka128 môžem sa opýtať čo je na tom smiešne???
Mne už je z celej tejto situácie na grc,
Mam choreho syna, začal covid všetky terapie zrušené všetci pokakani, mali sme doma všetci covid " vylieceni" po telefóne žiadne lieky nič, ved si kúpte vitamíny,
Terapie si platíme sami poisťovňa nepreplaca nič, a teraz ešte potrebujem aj test sebe aj synovi jeden u nás stojí 10,90 tak už zvažujem že sa zaockujem, syna isto nedám
@janulla1 a ja sa môžem opýtať na základe čoho padol úsudok, že to je smiešne ? Vyjadrila som sa k téme. To, že dám na koniec vety o tom kedy som správu počula ja (ktorá je navyše neaktuálna už) smajlika neznamená že to je smiešne.
@janulla1 manžel tiež musí pracovne cestovať týždenne a keďže očko nechce, musí si platiť PCR testy - ktoré sú mimochodom 50-70€.. takže mi nemusíte hovoriť o tom aké zle je platiť si testy..
@janulla1 a to, že poisťovňa neprepláca nič, bohužiaľ nie je novinkou. Sú to s prepáčením svine ktoré len ťahajú z ľudí peniaze, ale keď je potrebné tak Vám nezaplatia nič, nedá sa čakať nič .. je to príšerne smutné, ale žiaľ reálne ..0
V deň očkovania .cesta domov má asi 2 x pichlo v mieste pichnutie potom bolesť hlavy ..na druhý deň bolesť ruky ale taká jemná a bola som 3 dní taká unavená .v bode vpichu ma pobolievala asi tak týždeň
@mariska1989 ďakujem za odpoveď 🙂
@janulla1 zamalinko ale netreba zabudnúť že očkovaný nemôže dostať covid ak náhodou budete chorí pre pokoj v duši a pre okolie ktoré očkované není lebo nechcú a bla bla treba urobiť test
@janulla1 Dobry den, bola som na zaockovani touto vakcinou. Mala som vyraznu imunitnu reakciu - horucku okolo 39 a nespavost prvu noc. Horucka vymizla dalsi den. Pred ockovanim ma seklo v krku a mala som problem s bolestami v krizoch (kedze dviham 10kg dieta), to sa mi prechodne na par dni zhorsilo - trpli mi ruky, nohy. No po tyzdni sa to vratilo do normalu.
@mariska1989 nemôže?
@vikinka128 je to myslené tak že veľa ľudí si myslí že keď je očkovaný že už sa nenakazy . Ono si fon to prepísal ako chcel 🙈
@mariska1989 Jaj jasne .. chápem 😊😊
@sisimonka21 ďakujem za odpoveď
@mariska1989 to viem, to očkovanie podľa môjho názoru vôbec nechráni pred nakazenim, a ešte očkovaní nemusia byť ani v karanténe bodaj by sa to tak nesirilo, my sme už covid mali, to očkovanie je z núdze cnosť kvôli synovym terapiam :(
@janulla1 áno lebo očkovaný si myslí že už je koniec že on sa nenakazy .pritom jemnú soplim či škrabanie v krku je pri nich ok a potom bum kľudne to môže byť covid 🙈

@raja95 nie, ziadne sms nemam, stale sme dostali iba rucne vypisany papier