icon

Očkovanie Janssen

akinom0077
26. júl 2021

Dali ste sa uz niekto ockovat uvedenou vakcinou? Mali ste nejake problemy po ockovani alebo vsetko prebehlo ok?

Strana
z2
xckaret
26. júl 2021

@raja95 nie, ziadne sms nemam, stale sme dostali iba rucne vypisany papier

raja95
Odpoveď bola odstránená
nika_m
26. júl 2021

Ja som mala v den ockovania 38,5 teplotu, bolelo ma cele telo, bola som velmi unavena...na druhy den lepsie, treti som uz isla do prace, ale popoludni na mna prisla trochu unava a taky utlm este (ale mozno z prace :D )...+ Bolela ma ruka asi 4 dni...manzel bol v ten isty den a jsmu skoro nic nebolo

nika1971
27. júl 2021

Synator je uz skoro 4 tyzdne po ockovani a nic mu nebolo...vobec nic

nika1971
27. júl 2021

Ale zbytocne sa tu pytate, lebo nikto Vam nezaruci, ako to zvladnete Vy...kazdy inac reaguje na vakcinu...je to individualne

akinom0077
autor
27. júl 2021

@nika1971 / to ze to kazdy znasa inak je mi uplne jasne. Ja napr mavam problemy po ockovani aj po liekoch mam vzdy 90% neziaducich ucinkov z pribaloveho letaku, vela x musim dalej riesit u prislusnych dr. Pytam sa orientacne. Ked ste nechceli odpovedat nemuseli ste

cukroska
27. júl 2021

@katkami123 presne tak.

akinom0077
autor
6. aug 2021

@akinom0077 No musela som zacat uzivat 3 dnovy Azitromicin … utorok mam posledne ATB a 5 dni mi vychadza ockovanie…. ist? neist? obvodna medzi tym zacala dovolenkovat do 23.8 nemam sa koho opytat… za 2 tyzdne cestujem do zahranicia…

sisimonka21
27. aug 2021

@akinom0077 Dobry den, boli ste nakoniec na ockovani Janssenom? Mali ste nejake neziaduce ucinky?

janulla1
6. okt 2021

@akinom0077 dobrý deň, boli ste nakoniec? Zvažujem aj ja, láka ma to, že je to len jednodávka, vďaka za odpoveď

@sisimonka21

vikinka128
6. okt 2021

@janulla1 oficiálna správa je, že bude pravdepodobne potrebná aj druhá dávka na posilnenie - lebo výsledky prvej nie sú účinne podľa očakávaní

tayla
Odpoveď bola odstránená
vikinka128
6. okt 2021

@tayla vážne? Ja som čítala zas na stránke Markízy alebo kde, že druha dávka johnson.. ale to bolo asi 2 týždne nazad😆

janulla1
6. okt 2021

@tayla
@vikinka128 môžem sa opýtať čo je na tom smiešne???
Mne už je z celej tejto situácie na grc,
Mam choreho syna, začal covid všetky terapie zrušené všetci pokakani, mali sme doma všetci covid " vylieceni" po telefóne žiadne lieky nič, ved si kúpte vitamíny,
Terapie si platíme sami poisťovňa nepreplaca nič, a teraz ešte potrebujem aj test sebe aj synovi jeden u nás stojí 10,90 tak už zvažujem že sa zaockujem, syna isto nedám

vikinka128
6. okt 2021

@janulla1 a ja sa môžem opýtať na základe čoho padol úsudok, že to je smiešne ? Vyjadrila som sa k téme. To, že dám na koniec vety o tom kedy som správu počula ja (ktorá je navyše neaktuálna už) smajlika neznamená že to je smiešne.

vikinka128
6. okt 2021

@janulla1 manžel tiež musí pracovne cestovať týždenne a keďže očko nechce, musí si platiť PCR testy - ktoré sú mimochodom 50-70€.. takže mi nemusíte hovoriť o tom aké zle je platiť si testy..

vikinka128
6. okt 2021

@janulla1 a to, že poisťovňa neprepláca nič, bohužiaľ nie je novinkou. Sú to s prepáčením svine ktoré len ťahajú z ľudí peniaze, ale keď je potrebné tak Vám nezaplatia nič, nedá sa čakať nič .. je to príšerne smutné, ale žiaľ reálne ..0

mariska1989
6. okt 2021

V deň očkovania .cesta domov má asi 2 x pichlo v mieste pichnutie potom bolesť hlavy ..na druhý deň bolesť ruky ale taká jemná a bola som 3 dní taká unavená .v bode vpichu ma pobolievala asi tak týždeň

tayla
Odpoveď bola odstránená
janulla1
6. okt 2021

@tayla no mne to smiešne vôbec nepripadá celé to akože dobrovoľne očkovanie

janulla1
6. okt 2021

@mariska1989 ďakujem za odpoveď 🙂

mariska1989
6. okt 2021

@janulla1 zamalinko ale netreba zabudnúť že očkovaný nemôže dostať covid ak náhodou budete chorí pre pokoj v duši a pre okolie ktoré očkované není lebo nechcú a bla bla treba urobiť test

sisimonka21
7. okt 2021

@janulla1 Dobry den, bola som na zaockovani touto vakcinou. Mala som vyraznu imunitnu reakciu - horucku okolo 39 a nespavost prvu noc. Horucka vymizla dalsi den. Pred ockovanim ma seklo v krku a mala som problem s bolestami v krizoch (kedze dviham 10kg dieta), to sa mi prechodne na par dni zhorsilo - trpli mi ruky, nohy. No po tyzdni sa to vratilo do normalu.

vikinka128
7. okt 2021

@mariska1989 nemôže?

mariska1989
7. okt 2021

@vikinka128 je to myslené tak že veľa ľudí si myslí že keď je očkovaný že už sa nenakazy . Ono si fon to prepísal ako chcel 🙈

vikinka128
8. okt 2021

@mariska1989 Jaj jasne .. chápem 😊😊

janulla1
8. okt 2021

@sisimonka21 ďakujem za odpoveď

janulla1
8. okt 2021

@mariska1989 to viem, to očkovanie podľa môjho názoru vôbec nechráni pred nakazenim, a ešte očkovaní nemusia byť ani v karanténe bodaj by sa to tak nesirilo, my sme už covid mali, to očkovanie je z núdze cnosť kvôli synovym terapiam :(

mariska1989
8. okt 2021

@janulla1 áno lebo očkovaný si myslí že už je koniec že on sa nenakazy .pritom jemnú soplim či škrabanie v krku je pri nich ok a potom bum kľudne to môže byť covid 🙈

Strana
z2