Očkovanie proti novému variantu Covid 19
Ahojte ľudia dneska som pozeral spravy a spomenuli o očkovanie aby sa ľudia dali zaočkovať aby mali proti latky,ale......Ale ne preháňajú stým očkovaním tak náhodou?...nechce tak štat a naše zdravotníctvo tak trosku si od ľudí vyžiadať peniaze aby štat zbohatol???....Ja som od prvého Covidu nebol vôbec za očkovaný a pritom som prekonal 3 Covidy a som tu ľudia,ktorý sa dali zaočkovať aj tak mali Covid neje to zbytočne???.....ma niekto vôbec záujem sa isť očkovať??:...ak áno prečo???....
Covid som mala v júli. Koľko mesiacov sa berie ze je človek prekonaný a už to nechytí znova? Deti v jednej domácnosti so mnou a covid nemali. Je veľa covidu ale je to už len silnejšia chrípka. Nemám za to ze je nutné sa hneď očkovať
Som zaockovana 2x. Mala som covid 5x (5x potvrdeny testom, mozno bol aj viackrat, ale to som netestovala), priebehy rozne. Som za ockovanie, davam ockovat seba, aj deti proti roznym chorobam. Ale proti novemu variantu covidu sa nepojdeme ockovat.
Covid som mala v júli. Koľko mesiacov sa berie ze je človek prekonaný a už to nechytí znova? Deti v jednej domácnosti so mnou a covid nemali. Je veľa covidu ale je to už len silnejšia chrípka. Nemám za to ze je nutné sa hneď očkovať
@sszuzu8 neberie sa ziaden cas, ze to nemozes chytit. Mala som covid 2x v priebehu jedneho mesiaca.
@viestta ale pri prvom Covide bolo povinne sa isť zaočkovať a teraz kto sa prvý krát dal zaočkovať tak už musí chodiť pravidelne nemôže vynechať
@stelly652 pri žiadnej vlne covidu nebolo očkovanie povinné, teba niekto nútil? Mňa nie, ani nikoho nezaujímalo, či som alebo nie som očkovaná, ani môjho lekára, ani zamestnávateľa. A očkovanie sa neplatilo ani vtedy a neplatí sa ani teraz. A to kto ti povardal taký nezmysel, že kto sa dal zaočkovať, tak sa musí dať aj teraz? Najskôr si over fakty, lebo píšeš jeden nezmysel za druhým
@mirokub rozmýšľam, či sme nejaká zvláštna rodina, keď očkovanie nikomu z nás imunitu nepokazilom ani nikto nemá žiadne autoimunitné ochorenie a to by sme mali byť už vlastne mŕtvi podľa tých kydov, čo som tu čítala. Nebývali sme chorí pred očkovaním, nebývame ani dnes. Každý nech sa rozhodne na základe svojho zdravotného stavu
Neverím, že sa autor tejto témy doma nekosí pri písaní, že táto téma nie je len na rozvírenie vášní, že ho baví provokovať. Neverím, že by mohol byť niekto tak pribrzdený. Som presvedčená, že aj tie pravopisné chyby robí zámerne.
@mirokub rozmýšľam, či sme nejaká zvláštna rodina, keď očkovanie nikomu z nás imunitu nepokazilom ani nikto nemá žiadne autoimunitné ochorenie a to by sme mali byť už vlastne mŕtvi podľa tých kydov, čo som tu čítala. Nebývali sme chorí pred očkovaním, nebývame ani dnes. Každý nech sa rozhodne na základe svojho zdravotného stavu
@anonym_00c6de tiez sa mi zda, ze sme uz mali byt mrtvi ci zmutovani ci co
@mirokub kiež by som mohla povedať, že mi nikto z rodiny nechytil covid ešte pred začatím očkovania. Kiež by som mohla povedať, že nemal veľmi ťažký priebeh. Kiež by som mohla povedať, že mu covid nezanechal celoživotné následky. Kiež by som mohla povedať, že rodina prišla o živiteľa, lebo po prekonaní covidu nemôže vykonávať svoju prácu a deti ešte ani dnes nemá zaopatrené. Ja píšem fakty z mojej rodiny, ty niečo, čo si si prečítal alebo počul
@anonym_00c6de tiez sa mi zda, ze sme uz mali byt mrtvi ci zmutovani ci co
@julish ja a pár lekárov z mojej rodiny určite, my sme boli očkovaní medzi prvými.
@mirokub inak píšeš podobné nezmysly ako autor témy, budete si určite rozumieť. Kým niečo napíšeš, skús si overiť fakty a nepreberať všetky hoaxy, ktoré stretneš
@stelly652 to očkovanie je oveľa lacnejšie ako následná liečba - nie len pre štát, ale aj pre Teba. Ale asi rád vyhadzuješ prachy za voľnopredajné lieky a vitaminy. Ja sa napríklad radšej dám zaočkovať - ako každý rok aj proti chrípke.
@michaela329 to vážne? Moja sestra očkovaná 3x a už prekonala 4x covid, nedávno posledný a vždy horšie a horšie príznaky. Nemá žiadne chronické ocborenia, nepatrí do rizikovej skupiny, tak si vyber!?
Neverím, že sa autor tejto témy doma nekosí pri písaní, že táto téma nie je len na rozvírenie vášní, že ho baví provokovať. Neverím, že by mohol byť niekto tak pribrzdený. Som presvedčená, že aj tie pravopisné chyby robí zámerne.
@anonym_00c6de on je totálne pribrzdený,pozri si jeho iné témy
@mirokub aký je tvar zeme?
@anonym_1b48af perfektná otázka a všetko bude jasné

@anonym_00c6de on je totálne pribrzdený,pozri si jeho iné témy
@rozculena viem a to si ešte nežná s tým pribrzdeným, napísala by som to ináč, ale je to nepublikovateľné
@mirokub prepáč, ale po mrknutí na tvoje príspevky v iných témach už nič, pekný zbytok večera
@mirokub alebo nestrácať čas s ľudmi, s ktorými si nemám čo povedať, ktorí ma svojím názorom možno pobavia, ale určite neobohatia
@mirokub obohatiť ma môže vedecky podložený názor, nie hoaxy. Medzi mojími najbližšími je viacero lekárov, pracujúcich u nás, ale väčšina v zahraničí, v rôznych štátoch sveta, ich názory ma obohacujú, nie to, čo tu prezentuješ ty. Zaujímavé je, že oni sa v názoroch zhodujú, bez ohľadu na to, kde žijú, kde pracujú a kde študovali. Nejde teda o žiadne názory v kmeni, ale o vedecky podložené fakty.

@mirokub presne tak to si my zobral z jazyka dobre robíš a pritom mať doživotne následky od očkovania