Očkovanie proti novému variantu Covid 19
Ahojte ľudia dneska som pozeral spravy a spomenuli o očkovanie aby sa ľudia dali zaočkovať aby mali proti latky,ale......Ale ne preháňajú stým očkovaním tak náhodou?...nechce tak štat a naše zdravotníctvo tak trosku si od ľudí vyžiadať peniaze aby štat zbohatol???....Ja som od prvého Covidu nebol vôbec za očkovaný a pritom som prekonal 3 Covidy a som tu ľudia,ktorý sa dali zaočkovať aj tak mali Covid neje to zbytočne???.....ma niekto vôbec záujem sa isť očkovať??:...ak áno prečo???....
Dva prípady z rodiny po očkovaní: mozgová porážka na tretí deň po očkovaní, polyneuropatia. Až keď človek má takéto prípady v bezprostrednom okolí, zamyslí sa, prehodnocuje. Od nás z rodiny sa už nikto proti kovidu očkovať nedá.
@anonym_8a3bc8 dobrý večer, realizujem výskum zameraný na očkovanie a veľmi by nám pomohlo, keby ste si našli pár minút na vyplnenie dotazníka. Každý názor je dôležitý. Ďakujem! 🙂 https://forms.office.com/e/TzDVi3gsaQ
Ja som v tej dobe keď bol kovid mala 3x očkovanie. COVID som nikdy nemala. A pôjdem aj teraz. Viem, že to potrebujem. Iní ma nezaujímajú.
Ja som v tej dobe keď bol kovid mala 3x očkovanie. COVID som nikdy nemala. A pôjdem aj teraz. Viem, že to potrebujem. Iní ma nezaujímajú.
@bielasovicka potrebuješ 🤣 to ma pobavilo
@juluska288 áno potrebujem. Kvôli môjmu zdr. stavu.
@juluska288 co je na tom take zabavne, ze niekto vyhodnoti, ze sa potrebuje ockovat?
@anonym_00c6de však som poslala video, však si ho pozri- zostrihané s televízie, kde to doslova vravia. Všade sa to tak vravelo celé mesiace! Veď preto tu píšem, že nás obviňovali, že sme vrahovia- prečo by nás potom obviňovali? Však práve preto, že vláda a lekári tvrdili, že šírenie pandemie zastavime očkovaním!!!! A my sme sa nedali, takže my sme to akože šírili ďalej! Aj tebe ťa vakcina pamäť vymazala? Prisambohu, tu nikto z ockovanych si nepamätá nič. Áno, ty si šla medzi prvými, ak si bola riziková, ale to nemá nič s tým, že takto to nebolo. Vy ste si to dali pichnúť a boli ste slobodní, tak si nič nepamätáte, vám bolo dobre. Vy neviete, ako sme my trpeli.
@anonym_a6ba15 keby toto nebola tragédia, ktorú som prežívala, tak sa tu normálne bavim na tom, ako ľudský mozog dokáže vytesniť informácie alebo sa tu schválne niektorí tvária, že si nič také nepamätajú.
Pritom to bolo po celom svete. Darmo pár vedcov upozorňovalo na študie, kde bolo jasné vidno, že očkovanie nezabraňovalo ani šíreniu vírusu, ani tomu, aby daný človek neochorel, volali na poplach, čo všetko tieto vakcíny môžu spôsobiť, aj tak sa naň tlačilo aby ho mali všetci aj rečami o slobode, aj o zabíjaní starej mamy a aj priamo sankciami pre neočkovaných. Tí, čo sme neboli očkovaní sme to denne zažívali - nám (zahraničie) zobrali slobodu pohybu, právo na prácu, pravo na telesnú autonómiu, obrali nás o ľudskú dôstojnosť a teraz po piatich rokoch sa očkovaní buď 1. tvária, že nič také sa nedialo, 2. pár fanatikov si ešte stále mysli, že to bolo v poriadku 3. Časť uznala, že to celé bolo úplne choré a ako s nami politici cvičili.
(Predstava, že nejaká handra na tvári niečo zastaví, že šipky na zemi určujúce smer nakupovania v obchodoch niečo vyrieši, že vírus sa v reštauráciách šíril len keď sme stali, takže maska bola potrebná, ale keď sme sedeli a jedli bolo všetko v najlepšom poriadku. Cvičili nás ako nejaké opice a my sme sa nechali… )
O nežiaducich účinkoch je škoda sa baviť, tých je veľa a aj to veľa ľudí zasiahlo - od autoimunitnych ochorení, cez rakovinu, problémy srdcovocievneho charakteru… ale chápem, nechcú o tom počuť, radšej sa z toho vysmejú a strčia hlavu do piesku….
Teraz mi je to jedno úprimne jedno, keď ma nik do toho netlačí, nech si ľudia dajú kľudne booster aj každé 3 mesiace, ale úprimne sa im čudujem, lebo informácií je už dosť.
@anonym_a6ba15 keby toto nebola tragédia, ktorú som prežívala, tak sa tu normálne bavim na tom, ako ľudský mozog dokáže vytesniť informácie alebo sa tu schválne niektorí tvária, že si nič také nepamätajú.
Pritom to bolo po celom svete. Darmo pár vedcov upozorňovalo na študie, kde bolo jasné vidno, že očkovanie nezabraňovalo ani šíreniu vírusu, ani tomu, aby daný človek neochorel, volali na poplach, čo všetko tieto vakcíny môžu spôsobiť, aj tak sa naň tlačilo aby ho mali všetci aj rečami o slobode, aj o zabíjaní starej mamy a aj priamo sankciami pre neočkovaných. Tí, čo sme neboli očkovaní sme to denne zažívali - nám (zahraničie) zobrali slobodu pohybu, právo na prácu, pravo na telesnú autonómiu, obrali nás o ľudskú dôstojnosť a teraz po piatich rokoch sa očkovaní buď 1. tvária, že nič také sa nedialo, 2. pár fanatikov si ešte stále mysli, že to bolo v poriadku 3. Časť uznala, že to celé bolo úplne choré a ako s nami politici cvičili.
(Predstava, že nejaká handra na tvári niečo zastaví, že šipky na zemi určujúce smer nakupovania v obchodoch niečo vyrieši, že vírus sa v reštauráciách šíril len keď sme stali, takže maska bola potrebná, ale keď sme sedeli a jedli bolo všetko v najlepšom poriadku. Cvičili nás ako nejaké opice a my sme sa nechali… )
O nežiaducich účinkoch je škoda sa baviť, tých je veľa a aj to veľa ľudí zasiahlo - od autoimunitnych ochorení, cez rakovinu, problémy srdcovocievneho charakteru… ale chápem, nechcú o tom počuť, radšej sa z toho vysmejú a strčia hlavu do piesku….
Teraz mi je to jedno úprimne jedno, keď ma nik do toho netlačí, nech si ľudia dajú kľudne booster aj každé 3 mesiace, ale úprimne sa im čudujem, lebo informácií je už dosť.
@sisaka Asi vyjadrovat sa ku vsetkym bludom, hlupostiam a klamstvam v temto komplote je zbytocne.
Ale teda: "že nejaká handra na tvári niečo zastaví" - to sa vedelo stovky rokov. Ci chces tvrdit ze virusy ktore sa siria kvapockami ked ich clovek rozprskava letia rovnako daleko ci ma clovek rusko alebo ci nema? Uz ked clovek veri sarlatanom alebo inym klamarom chapem nie kazdy ma moznost si vsetko nastudovat. Ale popierat nieco co je zname odnepamati to uz je teda huste...
@sisaka Asi vyjadrovat sa ku vsetkym bludom, hlupostiam a klamstvam v temto komplote je zbytocne.
Ale teda: "že nejaká handra na tvári niečo zastaví" - to sa vedelo stovky rokov. Ci chces tvrdit ze virusy ktore sa siria kvapockami ked ich clovek rozprskava letia rovnako daleko ci ma clovek rusko alebo ci nema? Uz ked clovek veri sarlatanom alebo inym klamarom chapem nie kazdy ma moznost si vsetko nastudovat. Ale popierat nieco co je zname odnepamati to uz je teda huste...
@hiro prosím ťa, vírus je oveľa menší ako medzeri v tkanive na handre. Ak je niekto chorý, tak ten vírus cez tú handru šíri a kto je zdravý handru nepotrebuje.
Robím v zdravotníctve, prvý mesiac pandemie sme išli podľa platných odporúčaní a nenosili sme rúška. Potom všetkým preskočilo, pandemické plány vypracované odborníkmi sa zahodili a išlo sa tak, ako diktovali politici a “vedci”. Vy ste už boli v plnej panike a šili doma handry na ústa, kým u nás niektorí chceli “preventívne” zo strachu nosiť všade po nemocnici rúška a mali sme to od vedenia zakázané, lebo to odporovalo zaužívaným protokolom.
Potom sa všetko prevrátilo na ruby a Workplace health and safety otočil o 180%.
Ja píšem bludy? Takže ty súhlasíš, že vírus sa šíri len keď stojíš a nie keď sedíš a pohyb v jednom smere po obchode zabraňuje jeho šíreniu? Ok, ešte že ja som tá blbá
A ešte napíš tie klamstvá, pán múdry kŕmený štátnou propagandou a mainstream médiami.
@sisaka už pred 100 rokmi vedeli že nejaká handra na tvári má nejaký účinok
a vírus nepoletuje vzduchom sám, zahynul by na suchu ale sa prenáša na kvapôčke
takže zlyhala väčšina lekárov v EÚ, Rusku, Číne, USA a ty by si tú epidémiu účinnejšie porazila keby dali na tvoje rady
všetky štáty sveta aj tie ktoré sa nemusia sa spolčili a dohodli na spoločnej štátnej propagande
@sisaka už pred 100 rokmi vedeli že nejaká handra na tvári má nejaký účinok
a vírus nepoletuje vzduchom sám, zahynul by na suchu ale sa prenáša na kvapôčke
takže zlyhala väčšina lekárov v EÚ, Rusku, Číne, USA a ty by si tú epidémiu účinnejšie porazila keby dali na tvoje rady
všetky štáty sveta aj tie ktoré sa nemusia sa spolčili a dohodli na spoločnej štátnej propagande
@anonym_1b48af u zdravého človeka? Jasné. Dúfam, že doteraz tú handru nosíš, každodenne, zakaždým keď vyjdeš vonku na ulicu. 🙄
@anonym_1b48af u zdravého človeka? Jasné. Dúfam, že doteraz tú handru nosíš, každodenne, zakaždým keď vyjdeš vonku na ulicu. 🙄
@sisaka vysvetli mi ten zázrak spolčenia všetkých vlád sveta, že prikázali ľuďom nosiť handru na ústach, veď takto zjednotiť svet nedokázala ani OSN ani spoločnosť národov
a papaláši čo mali more peňazí museli sedieť zavretí doma na zadku, nemohli si užívať svoje peniaze, držali hubu a krok a peniaze im nepomohli ani podplatiť niekoho
nemala si miesto kam ujsť, všade vlády nariadili nejaké obmedzenia
čo tým vlády sveta sledovali, čo mali z toho?
@sisaka u nás v robote sa museli neočkovanci ráno testovať. Bola na to vyhradená miestnosť. Zažila som, keď ukašlaná, usoplená kolegyňa chodila do roboty, ale bola očkovaná tak pohoda. Neočkovaná raz kýchla a pohľady vražedné. Chorá doba...
@sisaka vysvetli mi ten zázrak spolčenia všetkých vlád sveta, že prikázali ľuďom nosiť handru na ústach, veď takto zjednotiť svet nedokázala ani OSN ani spoločnosť národov
a papaláši čo mali more peňazí museli sedieť zavretí doma na zadku, nemohli si užívať svoje peniaze, držali hubu a krok a peniaze im nepomohli ani podplatiť niekoho
nemala si miesto kam ujsť, všade vlády nariadili nejaké obmedzenia
čo tým vlády sveta sledovali, čo mali z toho?
@anonym_1b48af to sa pýtaš mňa? Ja nie som predstaviteľ žiadneho štátu. Ja tu píšem, čo sa dialo. Zahodili sa pandemické protokoly, ktoré vypracovali odborníci! a išlo sa podľa bohvie koho plánu 🤷♀️
Topka bolo celoplošné testovanie každý víkend.Atomofka🙃 Ako ľudia v zime stali fronty vonku. Kto bol zdravý, tak tam chytil aspoň poriadnu nádchu.Ja neviem, to fakt už všetci zabudli na tieto kraviny. Alebo ľudia v tých karanténych zariadeniach, čo ich na hraniciach šlahli dokopy všetkých do autobusu odviezli na druhý koniec Slovenska. Pretože za tie ubytovania boli prachy tak ako aj za momky Boli ľudia čo mali v tých časoch zlatú baňu.
"Atomofka"za pol miliardy
@anonym_1b48af to sa pýtaš mňa? Ja nie som predstaviteľ žiadneho štátu. Ja tu píšem, čo sa dialo. Zahodili sa pandemické protokoly, ktoré vypracovali odborníci! a išlo sa podľa bohvie koho plánu 🤷♀️
@sisaka veď vravíš že tu bola štátna propaganda a nútili mať handry na ústach, tak chcem vedieť čo stým chceli dosiahnuť, keď podľa teba to bola zbytočnosť
Pamätám si dobre ako premiér Pelegrini upokojoval ľud aby nerobili paniku, že štát sa postará a každému sa dostane rúško, keď boli vypredané v lekárňach a ľudia boli v panike lebo sa nedalo nikde zohnať. O 2 dni sa znovu prihovoril občanom že nemôže sa každý spoliehať na štát ale že sa majú sami postarať a šiť rúška.
Keď to bola podľa teba zbytočnosť prečo sa každý snažil zohnať rúško a štát rúška nakupoval za násobky bežnej ceny?
@sisaka veď vravíš že tu bola štátna propaganda a nútili mať handry na ústach, tak chcem vedieť čo stým chceli dosiahnuť, keď podľa teba to bola zbytočnosť
Pamätám si dobre ako premiér Pelegrini upokojoval ľud aby nerobili paniku, že štát sa postará a každému sa dostane rúško, keď boli vypredané v lekárňach a ľudia boli v panike lebo sa nedalo nikde zohnať. O 2 dni sa znovu prihovoril občanom že nemôže sa každý spoliehať na štát ale že sa majú sami postarať a šiť rúška.
Keď to bola podľa teba zbytočnosť prečo sa každý snažil zohnať rúško a štát rúška nakupoval za násobky bežnej ceny?
@anonym_1b48af ešte raz a pomaly, ja nemám odkiaľ vedieť, čo sa tou šaškárňou snažili dosiahnuť.
Viem len jedno, strach je dobrý nástroj na ovládanie ľudí a pandemia to len potvrdila.
Na začiatku sa každý snažil zohnať rúško, lebo to bola tá prvotná panika, čo je pochopiteľné. Nepochopiteľné sú potom tie cirkusy, ktoré nastali. Tam sa už potom rúško stalo symbolom poslušnosti a ochoty dodržiavať akékoľvek pravidlá, aj tie nezmyselné - viď napríklad reštaurácie.
@anonym_1b48af ešte raz a pomaly, ja nemám odkiaľ vedieť, čo sa tou šaškárňou snažili dosiahnuť.
Viem len jedno, strach je dobrý nástroj na ovládanie ľudí a pandemia to len potvrdila.
Na začiatku sa každý snažil zohnať rúško, lebo to bola tá prvotná panika, čo je pochopiteľné. Nepochopiteľné sú potom tie cirkusy, ktoré nastali. Tam sa už potom rúško stalo symbolom poslušnosti a ochoty dodržiavať akékoľvek pravidlá, aj tie nezmyselné - viď napríklad reštaurácie.
@sisaka keď príde ďalšia epidémia/pandémia už budeme lepšie pripravený ako reagovať
Toto ma neprestava uchvacovat ako ludi co veria ze ockovanie nepomaha a ani sa nikdy nedaju ockovat vkuse trapi dobrovolne ockovanie :D
@hiro tiež ma to stále fascinuje. Nedali sa, neplánujú sa dať, na čo je potrebné to oznamovať ostatným? Inak ma veľmi bavilo sledovať, ako nám očkovaným "predlžovali" život. Najskôr sme mali mať katastrofálne zdravotné následky, potom zomrieť do roka aj pol, potom do troch, následne do piatich,. Tak čakám či tu ešte budem aj vo februári budúceho roka. Tým nechcem nijako znižovať to, že po očkovaní, akomkoľvek môže mať človek problémy. Len si treba položiť na misku váh či sú pre človeka väčšie tie po očkovaní, alebo po prekonaní ochorenia. To si musí každý zvážiť sám, prípadne sa poradiť s lekárom, nie sa riadiť MK.
@anonym_00c6de napríklad tu je vidjko ministerstva zdravotníctva kde Dobiaš hovorí
Doslova vraví, že po vakcíne bude "imúnny". A "chráni aj celú rodinu" vakcínou. Však toho je milión.
@anonym_a6ba15 hovorí tam niekde, že bude imúnny do konca života? Prečo by potom bolo očkovanie tromi dávkami? Opakujem, že som od začiatku vedela, že ma očkovanie neochráni pred tým, aby som covid nedostala. Ani neviem, či existuje očkovanie, ktoré by zabránilo tomu, aby si ochorela. Nič to ale nemení an veci, že som sa očkovať dala dobrovoľne, nikto ma k tomu nenútil, napriek tomu, že som pracovala v prostredí, kde som bola ohrozená, zamestnávateľa vôbec nezaujímalo, kto z nás je očkovaný a kto nie. Nikto z našej rodiny a známych nezaznamenal žiadne následky po oškovaní, ale mali sme dva veľmi vážne prípady priebehu covidu, jeden s celoživotnými následkami. Bohužiaľ, ešte pred začatím očkovania. Tomu som sa chcela vyhnúť. Nebolo by fajn nerýpať sa v tom a nechať na každom ako si so svojím zdravím naloží?

@stelly652 dokial sa nikto z tych podplatenych ludi nesnazi rozohravat hru o zavreti a niceni ekonomiky, ako to bolo v 2020/2021, nenutia druhych si nechat napichat tieto experimentalne shity za pomoci diskriminacie a pod hrozbou straty zamestnania, tak mi je to jedno.
Skor sa mi dviha zaludok z pokrytcov, kt.ten experimentalny shit obhajuju, ale pichnut si ju neplanuju dat.