icon

Očkovanie treťou dávkou a menštruácia

mela7
8. jan 2022

Ahojte,
teraz 6.1 som bola na očkovaní (tretej dávke, takže predtým sa mi toto nestalo) a v ten deň mi prišla menštruácia (prišla na čas). Mám ju mať od 6.1 do 11.1. Lenže od 7.1 nemám ani kvapku krvi. Všetko napovedá tomu, že mám menštruáciu (zväčšené prsia, kŕče), ale krv nikde... Stalo sa to niekomu?
Čo odporúčate, mám ísť v pondelok ku gyn či je to len zo stresu po očkovaní?
Ďakujem

barbora0308
8. jan 2022

@mela7 Moze to byt aj kludne ockovanim, pridavam vcerajsi clanok k tejto teme z HN:
https://brainee.hnonline.sk/veda/ako-na-to/1821...

Urcite, by som ale zbehla ku gunekologovi, aspon budes kludnejsia.

mela7
autor
8. jan 2022

@barbora0308 ďakujem moc. Určite idem, ale chcela som zistiť či mi len nešiši alebo či sa s tým niekto stretol

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
22abigail22
8. jan 2022

@mela7
Mne meškal týždeň menštruácia po druhej dávke. Mala som príznaky (blbá nálada, citlivé prsia) prichádzajúcej menštruácie avšak neprichádzala. A ked "prišla" tak prvé 2 dní letva kvapka krvi a už od tretieho dňa "tečie" ako vodopád.

marca12
8. jan 2022

@mela7 Casom sa to upravi. Ja som to mala napr.aj z liekov,ktore som brala,tiez mi takto narusili cyklus a po ockovani tiez taku zvlastnu menstruaciu.

mogaa
8. jan 2022

@mela7 no ja som dostala práve v deň očkovania 3.dávkou a dĺžka bola ako vždy 5-6dní

mirkava
8. jan 2022

@mela7 aj ja som dostala MS v deň ockovania. Po dvoch dňoch nič, trvalo to asi tak 24hodin potom MS pokračovala.

michaele
Odpoveď bola odstránená