Odložiť alebo zrušiť dovolenku kvôli covidu?
Čo by ste urobili prosím? Máme na tri dni zaplatený pobyt plus kúpené lístky ( nemáme auto) . Dcére vo štvrtok nebolo dobre zostala doma zo školy. V piatok mala slabosť, bolela ju hlava, hrdlo, horúčka. V sobotu už okrem kašľa nič. Životaschopné. Len v sobotu robila test kde vyšiel pozitívny covid test. Teraz neviem. V pondelok sme mali odísť. Ísť či neísť?
@janinah tak mne je tiež nangrc z ľudí,čo majú horúčku,sopel,zle im je kašľu a idú medzi ľudí. Ale ľudia,ktorí nič nemajú podľa mňa chodia normálne von. Ja nepoznám nikoho,kto sa dnes testuje. Je chorý,je doma,je mu dobre,ide von. Deti v škôlke soopave,deti v škole soplave,nikto ich netestuje. Prečo by mal vyliečený človek sedieť doma? Ja som bola pozitívna z pcr testu a o tri dni mi skončila karantena v tej sialenej dobe. Tak prečo by mal niekto preboha sedieť doma,keď mu nič nie je.
@madeincssr ďakujem
tie testy nemaju ziadnu vypovednu hodnotu..treba sa riadit zdravym rozumom - nieco na mna lezie, ostavam doma.
my sme teraz so synom boli doma tyzden, naposledy bol syn v skolke min. piatok, uz poobede ale bol akysi nesvoj, nebolo mu dokopy nic, “len” sopel a v noci chrapal.
netestovala som ho, ostal doma. na mna to preskocilo asi v nedelu. netestovala som sa. mozno som kovid mala mozno nie, ostali sme proste od minuleho vikendu doma.
dnes je nedela, ja som fit od stvrtka, syn od piatku (oprava opacne, ja fit od piatku, syn uz vo stvrtok bol ok),
zajtra ide do skolky, ja do roboty.
fakt mi je fuk ci sme mali kovid ci nie, ostali sme proste doma, ani len na vychadzku sme radsej nesli, az dnes na hodinku sa prejst

@elmivelmi akože z môjho pohľadu celé testovanie je blbosť, nulová výpovedná hodnota. Akurát to rozviri vášne. A dopadne ako u nás v škôlke, keď jedna premotivovana matka otestovala všetky deti v triede ( bez nášho vedomia!), lebo jej decko malo vkuse pneumokokovu infekciu a bralo atb. Polka detí mala pozitívny nález a ona od nás vyžadovala, aby sme naše ZDRAVÉ deti nechali doma, lebo však sú prenasaci. No akože revolúcia v škôlke a zazeranie na pol roka, pretože sme samozrejme odmietli nechávať zdravé deti doma a ešte samozrejme spravili vietor kôli tomu, že bez nášho vedomia si také niečo dovolili. To bolo ešte pred kovid šialenstvom, ale teda, ja keď sa začalo testovať, tak som si na to veru spomenula a presne očakávala scenár.