icon

Odpadnutie na záchode

4. aug 2025

Ahojte , stala sa mi taká vec teraz ráno že som odpadla na záchode a pár minút som spala , po zobudení mi všetko trplo a tlak som mala 70/34 , no z ničoho nič mi ostalo lepšie po káve , mám to riešiť ? Najprv to vyzeralo na sanitku no už mi vôbec nieje zle , včera som si dala viacej prehánadiel lebo mám zápchu a od rána som chodila často na wc môže to byť z toho ?

modratrixie
4. aug 2025

@anonym_autor hej môže to byť z dehydratácie organizmu po prehaňadlach, máš nízky tlak

autor
4. aug 2025
@modratrixie

@anonym_autor hej môže to byť z dehydratácie organizmu po prehaňadlach, máš nízky tlak

@modratrixie no prehnala som to s tými prehanadlami , len už som bola zúfalá lebo som mala zápchu skoro týždeň tak som si dala toho viac ako by sa malo

modratrixie
4. aug 2025
@anonym_autor

@modratrixie no prehnala som to s tými prehanadlami , len už som bola zúfalá lebo som mala zápchu skoro týždeň tak som si dala toho viac ako by sa malo

@anonym_autor ja by som sa dala dokopy a riešila až keby sa opakovalo alebo som sa cítila nejako biedne

oriesocek
4. aug 2025

ano, to su priznaky dehydratacie - aj ten nizky tlak - takto extremne a aj odpadnutie. treba rehydratovat a aj minerály.

modratrixie
4. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor inak raz som mala zápchu dva týždne a vyššia dávka je zbytočná lebo funguje aj klasická

taktotedanie
4. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor v tomto pripade je to nasledok tvojho konania
Skus riesit tu zapchu inak ako prehanadlami

sszuzu8
4. aug 2025

Môže byť začiatok migrény? Mne sa tiež raz spustila na wc. Hnusná bolesť v sekunde do hlavy a trvalo dva týždne 🥲

iwesska
4. aug 2025

To je vsetko dosledok straty mineralov po prehanadlach. Hlavne to trpnutie,odvodnenie a nizky tlak. Zavodnuj sa,bude to ok.