Odpadnutie na záchode
Ahojte , stala sa mi taká vec teraz ráno že som odpadla na záchode a pár minút som spala , po zobudení mi všetko trplo a tlak som mala 70/34 , no z ničoho nič mi ostalo lepšie po káve , mám to riešiť ? Najprv to vyzeralo na sanitku no už mi vôbec nieje zle , včera som si dala viacej prehánadiel lebo mám zápchu a od rána som chodila často na wc môže to byť z toho ?
@anonym_autor hej môže to byť z dehydratácie organizmu po prehaňadlach, máš nízky tlak
@modratrixie no prehnala som to s tými prehanadlami , len už som bola zúfalá lebo som mala zápchu skoro týždeň tak som si dala toho viac ako by sa malo
@modratrixie no prehnala som to s tými prehanadlami , len už som bola zúfalá lebo som mala zápchu skoro týždeň tak som si dala toho viac ako by sa malo
@anonym_autor ja by som sa dala dokopy a riešila až keby sa opakovalo alebo som sa cítila nejako biedne
ano, to su priznaky dehydratacie - aj ten nizky tlak - takto extremne a aj odpadnutie. treba rehydratovat a aj minerály.
@anonym_autor inak raz som mala zápchu dva týždne a vyššia dávka je zbytočná lebo funguje aj klasická
@anonym_autor v tomto pripade je to nasledok tvojho konania
Skus riesit tu zapchu inak ako prehanadlami
Môže byť začiatok migrény? Mne sa tiež raz spustila na wc. Hnusná bolesť v sekunde do hlavy a trvalo dva týždne 🥲
To je vsetko dosledok straty mineralov po prehanadlach. Hlavne to trpnutie,odvodnenie a nizky tlak. Zavodnuj sa,bude to ok.

@anonym_autor hej môže to byť z dehydratácie organizmu po prehaňadlach, máš nízky tlak