Odstránenie tetovania

30. jan 2022

Ahojte.
Mate niektora realnu skúsenosť s laserovým odstránením ?
Viem, ze je to individualne a závisí to od viacerých faktorov, ale cca po koľkých sedeniach ste to mali uz ako tak ,,neviditeľné" ?
Je mi jasne, ze ta koza uz nebude ako predtym, o to mi ani nejde, kedze by bolo v plane to casom znova tetovat (jedna sa o cast ruky 7x7cm a plan je cely rukáv casom).
A este ak, kde ste boli ?

Komentáre typu : naco si sa dala tetovať ked to teraz chces dat preč.. Si laskavo nechajte pre niekoho, kto na to bude zvedavy. Kazdy v zivote robíme nejake chyby, unáhlené rozhodnutia .. Takze tak.

diamond007
30. jan 2022

Prosím ťa, kašli na odstránenie. Pretetuj si to ak plánuješ rukáv. Dobrý tater to zakryje tak, že to ani vidieť nebude že tam niečo bolo.
Kamoš sa opil s kamošom, potetovali mu ruku a tak sa hanbil že nečakal ani na zahojenie, išiel k dobrému taterovi, spravil mu celý rukáv postupne a dne aby človek nepovedal že to je pretetovane.

sissy27
30. jan 2022

Tiež odporúčam pretetovať, keď aj tak plánuješ rukáv. Ušetríš čas, bolesť a aj kopu peňazí.

autor
30. jan 2022

Chápem, že by to bolo jednoduchšie. Ale.. Ja presne viem, čo chcem na rukáv aj rozmerovo - velksotne proste presne kde ktorá časť bude.. A toto pôvodné je obrázok s čiernym pozadím .. A v tom novom neni vôbec taká ,,veľká" plocha čiernej aby to prekrylo. A dávať inú kerku len kvôli zakrytiu nechcem. Preto mi príde jednoduchšie laserom to dať vyblednúť / odstrániť.