Ohluchla som
Vedela by mi niektorá z Vás poradiť, beriem antibiotiká od soboty na anginu a v piatok som po lete zo zahraničia ohluchla. Po lete sa mi to stáva vždy ale na druhý den som hned v pohode ale uz je to týžden a mne sa to zhoršuje - na prave ucho počujem slabo a na prave nic a dnes mi v ňom začalo akoby šumieť. Už som z toho zúfalá,neviem co mam robiť. Vďaka za všetky rady
@stanulienkat veď potrebujem radu...som z toho unavená uz nemám niekedy toľko sily...Ani mi ešte nedali poriadnu liečbu ktoru by sa mi uľavilo....napr...infúziu keď mi nonstop hučí hlava...
do nemocky na infuzie co najskor, da sa sluch este zachranit
@ypsilonik ja viem,nie je to lahke,no sama sa neliec. Navstiv ineho usneho.
@stanulienkat ....Iného ušného..???..Veď som bola už 4teho lekára ušný .. 1rajon Vrakuňa.ta mna zbabrala zlu liecbu dala...a mala hned vsetky vyšetrenia urobit. .ked som povedala ze mam vnutorne zalahnute...este som počula pomocou rukou ...2 zastupujuci Tehelná poliklinika. Táto písala zvážiť infúzie. ... 3 Ružinov ten zas predpísal lieky. ....4 súkromná klinika..ten poslal RTG....Výsledok hrozný.. Akoby mňa chceli aby som ohluchla.?????....nikto ma neposlal odporúčanie infúzie...Cítim napínanie prestávkami..ked huci
neustále nonstop.. .Mám ísť na pohotovosť..???a kam ???Ružinov?Kramáre ?Antolská????Malacky???Kto by mne už naozaj pomohol???
Ešte som zabudla.. súkromná klinika mi povedali že zvážiť operáciu kochlearny implantát..????!!!!!!
@ypsilonik fuuha,no drzim ti palce.

@ypsilonik to si chces fakt sama ordinovat augmentin???