icon

Oľutovali ste s odstupom času očkovanie na Covid-19?

18. jún 2023

Pridružili sa vám zdrav. problémy, prípadne nejaké zhoršili ?
Nemáte pocit s odstupom casu, ze sme si do tela dali pichnit nieco co sme nemuseli ?

Strana
z5
sheerryy
18. jún 2023

Nie 😅 necítim a nepoznam rozdiel nič mi nebolo dovtedy a nie je mi ani odvtedy…

panelacikova
18. jún 2023

nie, neľutujem. do tela som si dala pichnúť niečo, čo ma pravdepodobne zachránilo pred zlým priebehom mojich ďalších asi 4-5 covidov... a keďže sa pohybujem medzi deťmi, tak toho covidu sme mali neúrekom. chvalabohu, všetky po očkovaní som prekonala omnoho omnoho jednoduchšie, než ten jeden pred očkovaním. vtedy som myslela, že to nepredýcham.

viestta
18. jún 2023

Nie, nelutujem. Zdravotne problemy casom prisli, ale pochybujem, ze natrhnuta achilovka je dosledok ockovania

isadoraisa
18. jún 2023

ja som covid vobec ani nemala, ani raz som za ten cas nebola chora, ani preventivne testy nepreukazali covid a som aj ockovana, ale nijak to nepocitujem doteraz

doriiis
18. jún 2023

Ach autorka....keby si tušila,koľko toho čo nemusíme pchame do seba denno denne.Cez vodu,potraviny,vzduch,cigarety,alkohol,stres....tak by ti táto tvoja otázka ešte aj trápna prisla

stanulienkat
18. jún 2023

Uz tu tato tema bola asi 3x. Nie, nelutujem. Nech lutuju ti, co boli proti ocko a zomreli.
Autorka, keby si tušila to všetko si do seba dávaš a je to o dost horšie ako ocko. Obyčajné lieky proti bolesti sú castokrat horšie. A keby si vedela čím zachraňujú život onkologickým pacientom, ani by si nešla do nemocnice.😉 Tie onko lieky sú stokrát horšie ako vakcína proti kovidu, napriek tomu si ich ľudia veľmi radi dávajú, aby prežili. Bohvie prečo im zrazu tá chémia nevadí.🤔

@viestta no...2x by som nepovedala, ze to nemas z ocko...😁

dadis
18. jún 2023

A preco nemuseli? Ako ti toto vyslo? Vies kolko ludi sa na planete dalo zaockovat a urychlilo to prechod virusu z raritneho na bezny? O kolko dme skratili dobu, kedy sme sedeli doma a kolko zivotov to zachranilo? Ja mam 4 davky a som uplne fit.

althejka
18. jún 2023

Neolutovala.uz som aj zabudla 🙂

babatkoo
18. jún 2023

Nie, nelutujem, cela rodina aj kamarati a sirsie okolie, ktore poznam .. nikto nemal a nema problemy po ockovani proti covidu

vanessad15
18. jún 2023

Nie, nikdy som to neoľutovala. Ja som sa dávala zaočkovať kvôli tomu, že milujem cestovanie, ale nemám pocit žeby som si dala pichnúť do tela niečo čo by mi uškodilo. Nevidím rozdiel. Takže nie, nijak ma to po zdravotnej stráneke nepoznačilo😀

stanulienkat
18. jún 2023

Inak som zvedavá, kedy sa pribehnú baby, ktoré sú proti očkovaniu a vymrelo im pol rodiny a polovica kamarátov.🤣🤣

vanessad15
18. jún 2023
laurita285
18. jún 2023

Ja som to tu už hovorila, mne odpadla ruka po tom očkovaní, normálne mi dali ihlu do ruky a pri tom ako ju vyťahovali mi normálne odpadla ruka z pántu. horor!!

januska12323
18. jún 2023

Nie, ľutujem akurát čip, ten už musí byť po záruke keď stále žijem.

canany
18. jún 2023

@stanulienkat presne na toto cakam aj ja, ze kedy sa zapoja tie, ktorym vdaka tomu ochoreli blizky, alebo zomreli. Ty si to asi myslela posmesne a ironicky

Mate z toho srandu, ale ked Vam umrie niekto po ockovani, nebolo by vam do smiechu a nezapajali by ste sa takto posmesne. Mozete len dakovat Bohu, ze sa Vam a Vasim blizkym nic take nestalo. Poznam ludi, ktorym to zhorsilo zdravotny stav a pocula som, ze aj niekomu polepsil. Budte stastne, ze ste z tych stastlivcov, komu to pomohlo. A neposmievala by som sa druhym, karma je zdarma
Nie som ockovana a nelutujem.

ckocka
18. jún 2023

Po tretej dávke sa mi veľmi zhoršili bolesti kĺbov, dávam si to do súvisu hoci samozrejme istotu nemám. Ale s nejakými možnými problémami som rátala, a ak to hodnotím spätne, aj tak by som sa nechala očkovať znova.

simsalabim
18. jún 2023

Nie, nelutujem. Moj otec lutuje, pripisuje tomu ubytok sil. ALe vzhladom na to, ze v case prveho ockovania mal 84 rokov, by som to ja osobne pripisala veku a nie injekcii.

mikadooo
18. jún 2023

Nie. Žiadnu zmenu som nezaznamenala. Ani moji blízki - mix, otec, svokrovci, švagrovci, zaočk. súrodenci, ich partneri. Deti do 18r. sme nikto očkovať nedali.

vanessad15
18. jún 2023

@canany Ja by som povedala, že to nie je výsmech ako ste to vy nazvali😀 Akurát v dobe covidu boli dve skupiny ľudí. Tí čo boli za očkovanie a potom tí ktorý sa za nič nedali zaočkovať, ale veselo roztrubovali hlúposti o očkovaní (ako napríklad, že nás tým začipujú🤦🏻‍♀️). Ja rešpektujem názor ľudí ktorý sa zaočkovať nedali pretože mali strach (to je pochopiteľné), ale nechápem ľudí ktorí sa zaočkovať nedali, ale napriek tomu šírili bludy.

dzulli1980
18. jún 2023

Áno, ľutujem ... už po prvom očkovaní som mala problémy s dýchaním, po druhom očkovaní som skončila na urgente, lebo som sa nevedela nadýchnuť ... dovtedy som bola zdravý aktívny človek, plávala som, hrávala volejbal, nikdy som sa nezadýchavala, chodievala som dlhé trasy pešo ... potom, ako som po druhom očkovaní skončila na urgente mi po sérii vyšetrení bola diagnostikovaná astma ... máme v rodine predispozíciu na túto chorobu, nebudem to tu hrať na chrumkavú no myslím, že očkovanie mi ju spustilo, lebo dovtedy som bola skutočne jeden silný zdravý jedinec ... už by som sa zaočkovať nedala ...

stanulienkat
18. jún 2023

@canany Neviem prečo sa mi vyhrážas karmou, na také hlúposti neverím. A ľudia choreli vždy, akurát niekto sa medzitým dal očkovať, tak sa tá choroba pripísala očkovaniu. A ani nespochybňujem, že aj očkovanie -tak ako akýkoľvek iný liek, ma nežiaduce účinky. Len tí ľudia, čo ochoreli po očkovaní, tak nemusí to mať vždy s tým súvis. Alebo ste čakali, že po očkovaní prestanú byť infarkty, mozgové príhody a rakoviny???

Poznám viac prípadov, ktorymneuveriteľne poškodil zdravie kovid, alebo im privodil smrť. Tých ľudí je tisícnásobne viac ako tych co mali nežiaduce účinky po očkovaní. Takže vždy mi to vychádza, že kovid je tisíc násobne horší ako očkovanie.

sella38
Autor odpoveď zmazal
pribinak
18. jún 2023

@laurita285 toto sa bežne stáva aj po ockovani proti tetanu

20erika07
18. jún 2023

Nie som ockovana, ale moji priatelia ,kolegovia a rodina co su očkovaní su uplne v pohode, pravdepodobne by išli znova, nemali by dôvod neist 🙂

valeria_h
18. jún 2023

@vanessad15 No a potom takí, ako napríklad ja, ktorí sa zaočkovať nedali, ale nie preto, že by som si myslela, že budem mať čip a že ma bude Bill Gates sledovať 🙈

marca12
18. jún 2023

Neolutovala,nic sa u mna neobjavilo. Ak aj clovek ma nejake tazkosti tazko povedat,ci je to z ockovania. V rodine po ockovani mali trombozu aj problemy s tlakom,ale ci je to ockovanim? Oni tvrdia,ze ano. Mozno blba nahoda,ze akurat take nacasovanie a mozno bolo ockovanie naozaj spustacom.

mogaa
18. jún 2023

Ja ano, pri mame - dostala zápal srdcového svalu

laurita285
18. jún 2023

@pribinak hej o tom, že odpadne pri očkovaní na tetanus rameno som počula, stalo sa to susedke a dokonca aj jej kolegyni s ktorou pracovali v továrni... hrôza, človek aby sa bál čo i len päty z domu vytiahnuť, furt riskuje život!!!

venusa85
18. jún 2023

Ja ano

canany
18. jún 2023

@stanulienkat ja sa ti nevyhrazam karmou, vidis tam ten odsek po vete pre teba? To bolo myslene pre vsetky, ktore si z toho utahuju stylom, ze im upadla ruka ...
A ano kazde ockovanie moze urychlit predispoziciu, ktoru mas v sebe. Mojim detom ekzemy, mne alergiu, inym rakovinu, ale pravda je vo hviezdach a farmabiznis ma svoje dovodyz preco to tak je
Mne osobne zomrel exmanzel a otec deti na zapal pluc spusteny covidom. Ale nezabil ho covid, ale nase neschopne zdravotnictvo, ktore ho potrebovalo ako neockovany pripad do statistiky pre ostatnych, aby sa dali zaockovat. Tyzden ho nikto neriesil s 39 stupnovymi teplotami, sanitkari sa na neho vysrali, ani ho nepopocuvali, keby ho zobrali hned do nemocnice, mohol zit. Takze asi tak
A aj napriek tomu to nelutujem, ze nie som ockovana
Zi a nechaj zit, robte si co chcete, ale mna nenutte do toho, co si myslite, ze je pre vas najlepsie

Strana
z5