Oľutovali ste s odstupom času očkovanie na Covid-19?
Pridružili sa vám zdrav. problémy, prípadne nejaké zhoršili ?
Nemáte pocit s odstupom casu, ze sme si do tela dali pichnit nieco co sme nemuseli ?
@stanulienkat jaaaaaj mudra odpoved. Hodna teba, pekny den ovecka
Zdravotnici sa mali postarat o choreho a nerozlisovat ci je ockovani alebo nie a bolo to v case, ked uz covid koncil. Mali riesenia, mali liecenie
@canany 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Áno, pravda bolí. Každý sme si strojcom svojho šťastia, tvoj exmanžel riešenie mal, bohužiaľ asi mal aj milión odpovedí, tak ako mnohí, ktorí odmietali očkovanie a zomreli.
Zase ďalšia diskusia na hádky a urážky.
@stanulienkat je mi ta luto. Skore uzdravenie
@canany dakujem
Po očkovaní som problém nemala....prvé druhé ok. Akurát mi to oslabilo imunitu, inak nič. Na tretiu som už neisla, dostala som kovid...trvalo mi mesiac než som sa z neho dostala....následky znasam doteraz
neolutovala ockovanie mi pomohlo prezit covid na vedlajsej posteli neockovany tolko stastia nemal
Nie, neľutujem. Len ma zaujíma, prečo mi nefunguje ten čip ☹
Jasne. Úplne zbytočne.
Nemali sme covid ani moja mama. Chodila do zahraničia za mnou nonstop aj cez kovid. Deti mi chodili do Škôlky, muž do Roboty.
Moj šéf ide dostať odškodnenie lebo sa mu po očko zhoršil zdravotný stav. Papier som videla reálne 3 tisíc Euro ide dostať. A to nás hnali na štvrtú dávku. Cele to bolo úplne zbytočne
Teraz sme boli od decembra do apríla pomaly nonstop chorí / žiadny kovid / nič komplikovane ale vkuse niečo. Cez kovid nič
@mamina7070 mojej kamarátky očko otec zomrel na kovid. Takže asi toľko
@canany v tej dobe boli plné nemocnice a zdravotníci vážne nestíhali, ale radšej budeme kydat na ľudí ktorí boli od rána do večera v práci, namiesto toho, aby sme si uvedomili ci sme my sami urobili všetko co sme mohli však? Všade sa hovorilo, že je cobid nebezpečný a ze mame plné nemocnice, ale ľudia si nepocuvali, ich chyba a tvoj exmanzel na ňu doplatil.
A k otázke autorky nie neľutujem, nechápem prečo by som mala lutovat. Zaočkovala som sa, lebo som verila ľuďom, ktorí s tým pracujú roky, verila som a verím ich práci. Ci mi to na niečom pomohlo ci mi to uškodilo, nemôžem povedať, lebo neviem, keďže také veci som nasledovala a nesledujem a hlavne absolútne som nič nespájala s ockovanim. V živote máme určite zdravotné problémy, nejaké zanedbané veci, dlhodobý stres, nesprávne stravovanie a životný štýl a ja idem tvrdiť, že toto všetko teraz nebudem brat do úvahy, ale za všetko môže ockovanie? Ved to je popieranie reality svojho života pred sebou samým.
A očko ľudia čo zomreli??
Neľutujem, žiadne zdravotné problémy ani u mňa ani u nikoho z rodiny nie sú. Ani u mladších, ani u starších😊
@salome123 ja som sa minule potešila, že ho zaktivovali, pri nakupovaní som pri odchode z 3 predajní pípala.... potom som so smútkom pochopila, že nemám odčipované nové tepláky, ktoré som mala na sebe 🙄
@sono2 a ? ano rizikove skupiny su vzdy rizikove stat sa moze nebola to len taka chripocka
aj antikoncepcne pripravky maju len istu mieru ucinnosti to asi chape kazdy
@mamina7070 podľa niektorých diskutujúcich je možné, že ho nechali náročky umrieť, aby ho mohli započítať do štatistiky umretý-neočkovaný....
Nie
@mamula20 pana profesora Krcmeryho si neber do ust on sam bol ockovany a aj sam aktivne ockoval inych
experimentalna je kazda vakcina na zaciatku jej pouzivania
A milujem tie stastiky ohľadom počtu obetí na covid...moja babi bola v poslednom štádiu rakoviny keď ju hospitalizovali v nemocnici, tam dostala covid. Zomrela o pár dní, samozrejme ako príčinu smrti uviedli covid. Tak či tak by som zomrela do pár dní, ale nebyť covidu, normálne jej napíšu ako príčinu rakovinu. Tým netvrdím, že covid bol výmysel, práve naopak, mali sme ho celá rodina s ľahším aj tazsim priebehom.. tým len hovorím, že ani tie čísla neboli až tak úplne pravdivé, čo sa úmrtnosti tyka😊
@canany A sme doma. Už len ten výraz OVEČKA hovorí za všetko. Normálne mám pocit ako keby som sa vratila dva roky do zadu, kedy sa boli ľudia schopní pozabíjať kvôli odlišnému názoru na očkovanie. Tí ktorí sa dali zaočkovať, alebo boli za očkovanie boli OVCE a tí ktorí sa zaočkovať nedali a šírili bludy boli NORMÁLNY. Ako som už písala rešpektujem názor ľudí ktorí sa nedali za očkovať kvôli svojmu zdravotnému stavu alebo strachu z niečoho čo sa vyvinulo prirýchlo, ale naozaj nedokážem doteraz pochopiť ľudí ktorí si o tom nič nezistili, žili v akej si svojej bubline kde mali iba oni pravdu a tou svojou pravdou ovplivňovali ľudí ktorí na to mohli potom pstupom času doplatiť zdravím, ak nie životom😀
@777januska777 wau tu vestecku gulu co mate, to kde kupim, zisla by sa mi. Ked viete, ze kedy zomrel? V tej dobe boli plne nemocnice, pani on zomrel, ked uz covid pomaly ani nebol. Ved ked povedal v nemocnici, ze sused na vedlajsej posteli ho stale rusi a nemoze spat, dali ho hned na prazdnu izbu. Prosim ked neviete, nereagujte, keby mu lekar nasadil liecbu hned ako mne na zaciatku, nemusel tak dopadnut, len matku 2 deti nenechali zhebnut, jeho ano. Mali sme rovnakeho lekara, covid narovnako
a ja aj ano, uplne sa mi rozhadzal cyklus, mam zdravotne problemy, nad ktorymi lekari len krcia plecami. Takze ja uz by som do toho stylom hura nesla.
@vanessad15 ale ja nemam problem s tym, ze sa date zaockovat, robte si co chcete, ale nrtlacte mna do niecoho proti mojej voli, co ja nechcem. Mne je to jedno, ze ci ste ockovani, ci nie ste. Ale netlacte mne kaleraby, nerobte, ze vy viete co je najlepsie pre mna a moje deto. A toto vasa strana nepochopi, lebo vy ste studovane a vy viete vsetko najlepsie, sa pozrite ako ste reagovali, ako stankulienka reagovala, co som napisala. My sme ti najhorsi, lebo sme neskakali ako oni piskali, nie ti co neposkytli prvu pomocz ked mali, studovali za nase peniaze a zlozili hyppokratovu prisahu.
Neolutovala, ale keby sa situacia opakovala tak sa uz zaockovat nedam. mama som blbu reakciu. vsetci ostatni boli ok
@canany Ja to chápem, ale ako môžeš niekoho nazvať, že je ovca keď tvrdí, že jemu očkovanie nijak nepoškodilo a nevidí na ňom nič zlé? Si po sebe prečítaj svoje odpovede😀
@canany zdravotníci tvojho ex zabili. Moja sestra ťahala 24 hod. Vyspala sa a ďalšia 24 hod.
A potom sa jej sused vo výťahu vysmeje že covid neexistuje a ockuju sa len ovce
A potom toho istého suseda mala na oddelení, neprežil
Jeho žena vykrikuje to iste, zabili ho doktori - určite ho nechali zomrieť lebo nebol ockovany a takto strašia ľudí
L

@canany Aha.... takze manžel sa nechcel očkovať a zabili ho zdravotníci????🤔 Zdravotníci mu ponúkali riešenie -očkovanie. Takže tvoje deti ešte mohli mať otca.