icon

Opakovaný elektronický recept VšZP: Kedy získať Diazepam?

jani322
16. okt 2024

Dobry večer chcem sa spýtať o lieky,ktoré užívam najbližšie vybratie liekov mam 3.11.2024 VSZP,ale je tam jeden háčik ten liek,ktorí mi veľmi pomáha je Diazepam,ale ten diazepam doktorka musí súhlasiť aj schváliť softver na počítači musí ukázať im,že ten diazepam si už môžem vyzdvihnúť a my dajú povolenie,ale posledne vybratie Diazepamu bolo 5.8.2024 myslite si že keď🙄 prešli 30 dni mam pravo si ho vyzdvihnúť?....Alebo čakať ešte 3 mesiace čo sa týka Diazepamu....

katica06
16. okt 2024

@jani322 čo sa týka lieku ti neporadím ale aj moju rodičia majú opakovane recepty, mamka na napísané v kalendári a vždy mi volá, lebo len vtedy resp. asi deň dva mám čas vybrať ich lieky
Užila si viac liekov a už ti nezostalo alebo prečo chceš vybrať skorej?

jani322
autor
16. okt 2024

@katica06 ja mam tiež v kalendári napísane len mi ide o ten Diazepam teraz tu čítam,že do 30 dni softver povoli im takže asi bi mala mi ho dať predpísať

dzulli1980
16. okt 2024

Ak máš opakovaný recept nastavený každé 3 mesiace, skôr sa k nim nedostaneš ... v žiadnej lekárni sa opakovaný recept neobjaví skôr.

andrejka1974
17. okt 2024

Ja beriem na dcéru plienky a vždy mi povedia kedy mi ich dajú je to presne o mesiac nikdy mi ich nedajú Skorej proste ak je nastavený dátum tak v tom dátume vám ho dajú

lukbe
17. okt 2024

Treba si to pozrieť v aplikácii.

123miaa123
17. okt 2024

@jani322 na diazepam sa nemôže dať opakovaný recept zakaždým ho musí lekár na novo predpísať...čiže ak potrebujete volajte lekárke a ona posúdi či už je vhodný predpis alebo nie