Opakujúca sa mykóza

luciferik452
15. dec 2014

Prosim o radu

Idem z mykozy do mykozy.. co mam robit? nic mi nepomaha 😖 som uz zufala z toho,,ja sa vyliecim, partner sa vylieci..a o dva dni isto.. svrbenie, palenie..a dookola..

Dakujem

alaguema
15. dec 2014

vylúčiť zo stravy cukor a škroby obmedziť na minimum, teda cestoviny, ryžu, zemiaky, múčné jedlá. Z mliečnych výrobkov jesť tie kyslomliečne, hlavne kefir a biely jogurt.

luciferik452
autor
15. dec 2014

vsetko som obmedzila..mucne jedla vobec nejem. jedine cestoviny, ryzu a zemiaky.. mastne jedla nejem. jem biele jogurty.. :D je mi smiesno a zaroven do placu.. no co dalej? :D . tablety mi pomozu na tyzden a spat sa mi to vrati..bola som pri lekarovi.. a spat sa mi to vratilo..zehlim pradlo, nepouzivam sprchovacie umeliny.. naozaj som zufala, lebo je to neprijemne. probitoka beriem uz tri mesiace..

natalym
15. dec 2014

A partner ako?

sofia712
15. dec 2014

@luciferik452 skus alergologiu.Mne to velmi pomohlo.chodila som na injekcie..a parada-pomohlo.

anetkaadamko
15. dec 2014

u mňa stres

luciferik452
autor
15. dec 2014

tak ja som v strese kazdy den.

vso10
15. dec 2014

@luciferik452 keď som od alergologičky dostala nejaké nové lieky, tak sa u mňa objavilo pálenie, svrbenie atď. po vysadení liekov to okamžite prešlo. tak skús popremýšľať, či Ti nejaký nový liek neškodí. inak odporúčam alergológa ako sofia

isabel11163
15. dec 2014

@luciferik452 užívaš antikoncepciu ? ak áno odporúčam vysadiť alebo zmeniť !!vlastná skúsenosť

tajka1986
15. dec 2014

@luciferik452 a probiotika aj zo spodu mas? Este sa skus informovat u svojho lekara na.liecu Mycomaxom,mne velmi pomohla, pol roka tabletku zapit vodou v prvy den menzes a bolo po probleme. Teda za predpokladu ze som vysadila HAK a aj tie cukry. Drzim palce

cackaa
15. dec 2014

U mňa zabrala, keďže som to mala dva roky v kuse, až liečba liekmi, ale perorálna, a trvala pol roka. Až potom bol kľud. Ale už si nepamätám názov. Doktor bude určite vedieť, lebo na mňa tie vkladačky už nezaberali absolútne žiadne, skôr to bolo horšie.
A teraz, keď cítim menší diskomfort, tak používam tieto (pre mňa) osvedčené prírodné prípravky a môžem len odporúčať:

Na potieranie, lebo sliznica je extrémne rozdráždená:
http://www.aromatherapy-sk.eu/product/balzam-fe...

A na tampón cca 5 kvapiek a prípadne aj na slipovú vložku cca 2 kvapku toto (super vecička):
http://www.aromatherapy-sk.eu/product/candisan-...

katka5
15. dec 2014

@luciferik452 Ja som na tom tak isto ako ty, ja som tiež zúfalá, ja mám aj kamošku gynekologičku, takisto sme všeličo skúšali, no na chvíľu to pomôže ale potom znova. Zakaždým sa umývam zospodu, natieram Canesten, ´dávam všelijaké tablety zospodu, Clotrimazol atd. Ja som zase dosť vyčerpaná , neskoro chodím spať, ráno vstávam skoro, mám dve deti, stále riašim hádky, hnevám sa, kričím, lebo neposlúchaju atd. Teraz som najnovšie dostala pásový opar, čiže tiež to je zo stresu , hnevu, znížená imunita.

mamaveronika
15. dec 2014

Ahoj je rozdiel aké probiotiká užívaš, mam kamošku lekarničku a tá mi poradila Pearsl YB sú to probiotiká presne na toto, dalej pomáha cesnak, ja to robík tak že si rozdrvim stručik a zapijem ho vodou, takže to nieje ani nepríjemné, veľmi dobrý je aj kokosový olej.....

meusicka
15. dec 2014

@luciferik452 ahoj bola som na tom podobne, vysadila som HAK a odvtedy som nemala ziadnu mykozu. pritom sa mo dovtedy opakovala kazdy mesiac. takze ak uzivas HAk, skusila by som vysadit

alaguema
15. dec 2014

@luciferik452 aj cestovina je z múky, zemiaky a ryža sú sacharidy, obsahujú škrob. Skús vydržať aspoň mesiac dva úplne bez. Výsledok by sa mal dostaviť.

motylik91
15. dec 2014

pit magnesium nejest sladke mne pomohol cesnak ktory som jedla kazdy den a mykozy som sa zbavila je zdravy vyskusaj

katka5
15. dec 2014

@motylik91 Koľkoo cesnaku denne mám zjesť?

moma80
15. dec 2014

@luciferik452 bolo by dobré, dať si vyšetriť cukor u diabetologa.

mamutka
15. dec 2014

ja som mala najake mykozy, blbe maste a koldokola problemy mi sli vazne na nervy, ani neviem ako som natrafila na anionove vlozky a x rokov pokoj. Nemusi to zabrat kazdemu predpokladam, ale doporucila by som skusit. Samozrejme ze lekar povie, ze to je somarina, jemu vyhovuje, ze zo zeny je pravidelna navstevnicka a dodavatelske firmy ho pre to lubia, bude predpisovat masti a liekov ako pre celu rotu. To je moj pohlad, kedze kym som mala problemy, dr. poznali len maste, ked problemy nemam, uz ma nevidaju.
ja pouzivam tie anion. intimky kedy tedy, ked ideme od vody napr., dam si na noc a to je cele.
na nete sa to da zohnat, kedysi som kupila take jemnejsie, tie co som zohnala teraz su trosku menej poddajne, ale nie nepohodlne zase, hlavne ze nie su problemy

motylik91
16. dec 2014

ja som zjedla 1 strucik denne asi 2-3dni som to zopakovala hned mi to preslo doteraz mam stym pokoj 🙂 a cesnak mi viac krat pomohol nie len s mykozou.