icon

Operácia a pozornosť pre sestričky v čase pandémie

marca12
4. mar 2021

Svokor ide na operaciu dost vaznu,pobudne vyse tyzdna v nemocnici. Otazka je ako to teraz funguje s pozornostou pre sestricky? Ked bol pred 3 rokmi,tak podaval sestrickam dezerty. No teraz v case korony to ako funguje,mozu sa dezerty a kava doniest na izbu?

Strana
z2
sara07
4. mar 2021

@luckalukas_1 ano pravda ale ochotaje predsa normálna, patrí to k profesii je jedno k akej, a čo je to ochota že ta ošetria a normalne sa chovaju ?
že chodia jest hocikedy to byva aj u inych zamestnaniach

stela1996
4. mar 2021

@zdena1990 obalku maju uz v tej taske ✉️😂😂😂😂 vzdy vravim doktor a sestricky v zivote nemusia kupovat kavu bonbonierky cokoladky vinka palenku ci korbaciky😂😂😂 ach, minuli sme sa povolaniu ci😂

zdena1990
4. mar 2021

@stela1996 jedna nemenovaná pani doktorka bola u známych na návšteve priniesla pozornost dezert neskôr rozbalili a vypadlo 50€ .... Nevedeli čo robiť či jej to povedať vrátiť alebo nechať....

kulumulu123
4. mar 2021

@marca12 leží v ba na Kramároch alebo niekde inde?

zirafienka
4. mar 2021

@zdena1990 áno, ja som tiež počula, že pán doktor posunul dezert od pacienta a pri dezerte bolo pribalených 500 Kčs. Pekná pozornosť pre obidvoch obdarovaných.

stela1996
Autor odpoveď zmazal
elizabet173
6. mar 2021

@yanni davam len za nieco, co nie je ich povinnostou a robia to naviac. Dala som dezert a kavu sestrickam, ktore ked si isli do bufetu niwco kupit, priniesli kazdy den mojmu otcovi noviny.

elizabet173
6. mar 2021

@stela1996 ved este stale nie je nic stratene, ci? Medicinu uz nedas, ale sestru by si mohla

Strana
z2