Operácia členku a bolesti
Dobrý deň , chcem sa opýtať absolvovala som operáciu členku mám 3 zlomeniny takze 5 srobou a ešte niečo , aké bolesti ste vy mali po operácii mne sa zdá že bolesti sú čím viac horšie , ak tu niekto je čo toto mal prosím vás mali ste tiež veľké bolesti ? Koľko ste dokopy dávali nohu kým ste začali chodiť ? Ja totiž mám doma 9 mesačne bábätko
@jelka21 mozno zalezi na rozsahu poskodenia, aky material davali ... + ja som nemala ortezu, ale sadru 🤷♀️ ked som pozerala vtedy informacie, videla som videa, kde pri ortezach normalne ludia naslapovali na nohu ... pises, ze si mala ortezu, ked si ju mala, mohla si doslapnut? ja pri sadre nie ...kazdopadne drzim palce 😊
@cucoryedka mala som sadrovu ortézu, bez zaťažovania....teraz po týždni cvičenia sa to málinko zlepšilo....dakujem
@cucoryedka mala som sadrovu ortézu, bez zaťažovania....teraz po týždni cvičenia sa to málinko zlepšilo....dakujem
@jelka21 ten clenok je boj na dlhsiu trat ... vela trpezlivosti 😊

@cucoryedka super, mne po snati ortezy povedal dr, ze prvy tyzden naslapovat s barlami, zatazovat a druhy uz bez barly...asi sa zblaznil. Stabilizacnu srubku mi vyberu az o 3 tyzdne. Nejako mi to hlava neberie.
@jelka21 mozno zalezi na rozsahu poskodenia, aky material davali ... + ja som nemala ortezu, ale sadru 🤷♀️ ked som pozerala vtedy informacie, videla som videa, kde pri ortezach normalne ludia naslapovali na nohu ... pises, ze si mala ortezu, ked si ju mala, mohla si doslapnut? ja pri sadre nie ...kazdopadne drzim palce 😊