Operácia haluxov
mate niekto osobnu skusenost s operaciou haluxov (vybocenych palcov)?
@vieramikloskova ako dlho Ťa operoval? A domov Ťa pustili kedy. Ja budem mat tiež lokálnu tak som zvedavá.
@11magda11 moja iniciatíva lebo v Malackách mi bolo povedané,že mne sa to nedá,keď som bola na konzultácii. Tak som radšej hneď foto priložila,nech má predstavu 😊
@jarkatt topánočku mi zabezpečili oni...už keď som bola na konzultáciu a dával mi termín operácie tak sa ma pýtal na veľkosť nohy ...ráno keď som prišla na operáciu mi topánočku dali a platila som okolo 52€ ..barle som mala z domu takže neviem či je to za poplatok alebo zapožičiavaju len tak
@keta14 operoval ma 45minut ale aj klenbu. Pustil ma asi o hodinu. Držte sa.
@adaurbanova aha jasne. Tak dobre robite ze idete do Kosic. Podla vsetkeho je dr. Totkovic najvacsi profik na toto
@adulka07 u mne 4 deň kontrola, hneď dal tejpy a povedal či prídem alebo si budem tejpovat sama ,tak som povedala že prídem nemám problém som z Košíc, tak povedal že o 2 týžne sa uvidíme, stehy samé vypadnú. Není času sa ani o tom porozprávať ide to ako na páse 🙈
@yuyana99 prosím vás už ste si dali robiť aj druhú nohu
@yuyana99 ďakujem asi som vám písala 2 krát,ja som už po operácii týždeň, no je to bolestivé počas operácii musel ma ešte 2 krát pichnúť. Po 4 dňoch som bola na kontrolu potejpoval nohu a o 2 týžne ďalšia kontrola. Ešte sem tam pretečie aj cez pásku,musíme vydržať.
@keta14 dobrý už ste po operácii
@adaurbanova bude dobré ,ja som dlho čakala
@vieramikloskova asi to bola zložitejšia operácia, lebo je a som bolesť mala iba cca 2 dní aj tí iba občas....a opuch jasné , ten bude 3 mes až 4.
Potom už som ani nevedela že som bola operovaná. Držím prsty, nech čím skôr Vsm bude lepšie 🙏
@vieramikloskova Ja mám termín až v septembri. Už sa neviem dočkať, lebo mám dosť veľké bolesti. Zisťovala som info aby som si vedela všetko naplánovať, lebo som z BA.
@keta14 ak sa mozem opytat, ty si bola na kontrole a potom sa dohodol termin alebo si mu nejak posielala foto dopredu a dohodla aj operaciu rovno? A ako to mas vymyslene kedze si z Ba? Ja nad tym stale rozmyslam. Zatial mi vychadza najlepsie ze si nieco prenajmem v Kosiciach na daky cas aby som mohla v klude chodit na tie kontroly
@11magda11 ja som mala 1 kontrolu o 4 dní. Druhá je o 14 dní pozrel nohu potejpoval ju🤣 a či si to budem tejpovat sama,ja som povedala že nie,tak potom povedal že prídete o 14 dní
@keta14 no ja som čakala rok 🙈 druhú sa ešte rozhodnem že kedy pôjdem
@emily199 ja som mala operáciu aj klenbu,asi áno záleží že aká to operácia. Malá som lokalku všetky 3 čo sme boli tam a ja som to aj troška cítila.
@11magda11 na vyšetrenie som bola objednaná už dávno. Na prvom vyšetrení mi spravili RTG a podla neho mi dal termín a povedal, že nebudem musieť prísť na kontrolu až po 4 týždňoch. Asi si deň pred operáciou zarezervujem nejaký hotel a po operacii asi tiež na jednú noc a na druhý deň pôjdem vlakom domov. Ešte to musím prebrať s mužom.
@vieramikloskova chcela by som si po operácii hneď vybaviť termín na druhú nohu aby som už mala pokoj.
@keta14 ja ešte sa rozhodnem ale asi na budúci rok
@keta14 no ja by som vlakom určite necestovala
@vieramikloskova vo vlaku je predsa viac miesta ako v aute.
@keta14 to áno ale musíte dávať veľký pozor aby ste tu nohu neudrela, ale fakt veľký pozor
@keta14 skúste sa dohodnúť aspoň na 2 noce či vás nenechajú 🤷 mňa operovali poobede okolo štvrtej, kto chcel mohol ostať na noc.
@vieramikloskova Mala som tam prísť 11tu. Keby ma tam po operácii jednu noc nechali bolo by úplne najlepšie. Ta myslíte, že auto je lepšie?
@keta14 ide o to že po operácii musíte mať kontrolu asi tak o 3 až 4 dní to je dôležité. Potom už stačí aj o 3 týžne .
@keta14 ja som tam tiež prišla na 11 a operovali ma o 16.00 týždeň pred operáciu volal lekár ako sa mám a či budem tam spať,určite bude volať aj Vám

@guizui nedala by som si inde robiť,len dúfam že čakačka na op nebude ďalší rok 😊