Operácia haluxov
mate niekto osobnu skusenost s operaciou haluxov (vybocenych palcov)?
@vieramikloskova ak to nie je tajomstvo kde si si objednala?
@keta14 ahoj 😊 natukaj si Pooperačná topánka Darco .Gogle stojí 54.60 plus poštovné
@vieramikloskova nie dostala som termin o 6 tyzdnov
@jarkatt idete na operáciu
Zeny, a to ste si ozaj museli kupit este aj tu topanku? Ved mne ju spravili na mieru na recept a zadarmo. Za barle som tusim par drobnych platila. To po takejto operacii na nic nie je narok? Preco? Operovali mi tiez hlavny klb palca, ale nie halux valgus, teda vboceny palec, ale v ten den operovali aj zenu s vbocenym palcom a tiez topanku mala na mieru a bez platby….
@simsalabim nikto mi takú možnosť nenavrhol...primár ma videl prvý krát na konzultácií,tam mi dal termín a že či si zaobstaram topánočku sama alebo oni mi ju zabezpečia..o recepte nebola reč...asi im to lepšie vychádza keď ju zabezpečia oni..potom mi už len volali 4 dní pred operáciou a ráno keď som prišla na príjem som mala topánočku pripravenú...
@adulka07 zaujimave. A aj operaciu si celu hradila sama?
Dievčence, mne operovali obidve nohy a na každú mi napísali recept, ani pýtať som nemusela. Topánky som mala zadarmo.
@monikahermanova Ahoj, a kde Ťa operovali?
@simsalabim moja suseda bola operovana pred 10r. Barle dostala a topánku si tiež kúpila.
@monikahermanova a kde ste bola operovna 🤷
@vieramikloskova mozno zalezi na zazmluvneni pracoviska s poistovnou? Lebo neexistuje podla mna iny logicky dovod na to, aby to niekomu poistovna hradila s inemu nie… ved to je zdravotna, nie esteticka operacia.
@simsalabim bola som operovana v robotu a platila som 450€
@adulka07 a to je operaciu ako taku ci za to, ze v sobotu? V appke poistovne to bolo ako vykon? Prepac, ak sa moc pytam, len nerozumiem, preco niekto za tu topanku plati a niekto nie…
@simsalabim vtedy - minulý rok v januári sa platilo cez víkend za operáciu 450€ cez týždeň vraj iba 250€ ...akurát si nemôžeš vybrať kedy pôjdeš, určuje to primár...teraz ženy píšu,že je to už 600€ ..v Košiciach -Šaci - šport artro centrum sa dopláca stále za všetko.. však jen vstupná prehliadka bola 20€ ,teraz 50€ ..každá návšteva tuším 2€ -
@simsalabim poistovna vykon preplatila, ja mam Union a v appke bolo tusim 500 € za operaciu. Ten poplatok (vtedy) 450 € je za vyber operatera a operaciu cez vikend/sviatok. Takto to bolo na blocku. A mne tiez neponukli tyzden, len sobotu. No bola som rada, ze je to uz ta nova metoda bez rezu a necakam rok
Cize nieco hradi poistovna+doplatok… potom by podla mna mala ist aj topanka aj barle na recept…
@6myska ja som bola operovana štvrtok a 600e som platila
@adulka07 áno cena je 600e a operácia bola štvrtok. Je to súkromná nemocnica 🤷 samozrejmé operujú sa u nás v Košiciach tiež zadarmo bol kolega,no ja som tiež chcela skúsiť tu novú metódu.
@simsalabim ja som bola operovana štvrtok a platila som tiež.
@simsalabim áno to je pravda. Ja som bola v súkromné tu sa platí. Kolega bol štátnej tam sa neplatí
@vieramikloskova a v štátnej mu robili tak že po čase trebalo ísť na vybratie šrubiek?
@adulka07 to je jedno aká operácia 🤷 ale je to zdarma,či máte šrubu alebo nie.
@keta14
@vieramikloskova
Ahoj. Operovali ma v Avelane Nitra
Ahojte prom vas robi niekto na zapadnom slovensku operaciu halluxou tou novom metodou ako v Kosiciach ? Diky
@tatianatana no ja som tiež mala lokalku ale určite tu druhu keď pôjdem dám sa uspať. Bolo to fakt neprijemne. Teraz som 3 týžne po operaci .
@vieramikloskova ja som po operácii 9 dní, už môžete trošku pristúpiť na nohu?
Mne robili pravý halux v Roosevelt. nemocnici v BB. Nohu mám v sadre a na kontrolu mám prísť o 6 týždňov...je to v poriadku? Mate niektorá takú skúsenosť?

@vieramikloskova
@keta14