icon

Operácia haluxov

januliatko111
4. mar 2013

mate niekto osobnu skusenost s operaciou haluxov (vybocenych palcov)?

vieramikloskova
29. jún 2025
@yuyana99

@vieramikloskova dobry den, ano už mám aj druhú nohu operovanu na tej mi už nerobili klenbu. Keď to porovnám, tak práva noha s klenbou bola dlhšie opuchnuta a aj dlhšie som nosila topánku ako ta lava kde robili len Palec

@yuyana99
@yuyana99 dobrý, no preto si myslím aj ja že ta klenba to je dlhší opuch 🤷 a ešte je aj teplo ta noha pomalý odpuchava

jarkatt
5. júl 2025
@vieramikloskova

@yuyana99
@yuyana99 dobrý, no preto si myslím aj ja že ta klenba to je dlhší opuch 🤷 a ešte je aj teplo ta noha pomalý odpuchava

@vieramikloskova aj mne odpucha velmi pomaly, studene zabaly dost pomahaju znizovat opuch

vieramikloskova
5. júl 2025
@jarkatt

@vieramikloskova aj mne odpucha velmi pomaly, studene zabaly dost pomahaju znizovat opuch

@jarkatt ahoj,no u mňa 20.7. bude 4 mesiace a to stále mam opuch a už 2 krát som bola na rehabky. Stredu idem na kontrolu do Šace a uvidíme čo povie ale ja už chcem ísť do práce len sa bojím či vydržím 9h.na nohách

vieramikloskova
17. júl 2025
@yuyana99

@vieramikloskova dobry den, ano už mám aj druhú nohu operovanu na tej mi už nerobili klenbu. Keď to porovnám, tak práva noha s klenbou bola dlhšie opuchnuta a aj dlhšie som nosila topánku ako ta lava kde robili len Palec

@yuyana99 dobrý, viem že som Vám už písala ale tiež mate operovanu klenbu ako ja . U mňa to bude už 4 mesiace a stále mám opuch a keď chodím mám bolesti niekedy menej ale niekedy viac ako to bolo u vás prosím lebo ja už idem do práce že to rozchodim 🤷

yuyana99
17. júl 2025
@vieramikloskova

@yuyana99 dobrý, viem že som Vám už písala ale tiež mate operovanu klenbu ako ja . U mňa to bude už 4 mesiace a stále mám opuch a keď chodím mám bolesti niekedy menej ale niekedy viac ako to bolo u vás prosím lebo ja už idem do práce že to rozchodim 🤷

@vieramikloskova dobry večer, opuchnuté som to mala minimálne 4 mesiace
Bola som operovana na jeseň a pred letom som ešte stále nevedela obuť balerinky, Lebo ma stále tlačili. Ale postupne sa to zlepsovalo už počas leta.
Co sa týka bolesti, tak ta bola minimálne, sem tam a aj teraz, ale to je tak raz za tri mesiace a skôr ako taký kŕč.
Asi sa to potrebuje poriadne zahojit.
Na opuch son brala jedine aescin.
Držím palce.

vieramikloskova
17. júl 2025
@yuyana99

@vieramikloskova dobry večer, opuchnuté som to mala minimálne 4 mesiace
Bola som operovana na jeseň a pred letom som ešte stále nevedela obuť balerinky, Lebo ma stále tlačili. Ale postupne sa to zlepsovalo už počas leta.
Co sa týka bolesti, tak ta bola minimálne, sem tam a aj teraz, ale to je tak raz za tri mesiace a skôr ako taký kŕč.
Asi sa to potrebuje poriadne zahojit.
Na opuch son brala jedine aescin.
Držím palce.

@yuyana99 ďakujem☺️ no dúfam že ťa bolesť prejde.

yuyana99
Autor odpoveď zmazal
vieramikloskova
7. aug 2025
@6myska

@csillinha po zhodeni topanky som mala o cislo vacsie topanky a vacsia velkost mi aj ostala 🤷‍♀️ vsetky menim postupne...mne povodne topanky uz nesedia ani nohe ani oku, uz teraz s rovnymi palcami riesim uplne iny typ spicky ako donedavna, co som mala prsty ako rovnoramenny trojuholnik...nedopustim, aby ich obuv utlacala 🙂 porovnanie topanka predtym a teraz

@6myska ahoj, ja tiež musím meniť všetku obuv pretože noha je stále trošku opuchnuta a to uz bude 5 mesiace 20.8. Chodím do práce ale 9h.som na nohách a mám aj bolestí. Chcem sa opýtať aké sú to topánky čo sú na obrázku. Ďakujem

keta14
7. aug 2025

Ahojte dievčata, neviete mi poradiť nejaké ubytovanie na jednu noc blízko nemocnice Košice Šaca?

yveet62
7. aug 2025
@keta14

Ahojte dievčata, neviete mi poradiť nejaké ubytovanie na jednu noc blízko nemocnice Košice Šaca?

@keta14 Ahoj, my sme opakovane bývali ,,Hotel Slanený Dom,Malá Ida...Veľmi pekné ubytovanie
s výbornou kuchyňou,mimo centra,kúsok
od nemocnice...

6myska
8. aug 2025
@vieramikloskova

@6myska ahoj, ja tiež musím meniť všetku obuv pretože noha je stále trošku opuchnuta a to uz bude 5 mesiace 20.8. Chodím do práce ale 9h.som na nohách a mám aj bolestí. Chcem sa opýtať aké sú to topánky čo sú na obrázku. Ďakujem

@vieramikloskova ahoj, ja mam barefoot topanky znacky Froddo. Barefoot znaciek je uz kopec, potrebujes poznat dlzku, sirku nohy, typ priehlavku, typ päty a hladat, co ti sadne

jarkatt
15. aug 2025

darujem nepouzitu topanku po operacii haluxov (na velkost cca 39-41), osobny odber BA

anonym_b80281
18. aug 2025

Dobrý deň, na konci júla som bola na operácii halluxov v Šaci. Minulý týždeň mi vyberali stehy a budúci by som už mala normálne chodiť (neviem prečo len 4 týždne od operácie, keďže to malo byť 5). Chcem sa opýtať kedy približne vám MUDr. Totkovič predpísal rehabilitácie? Lebo rada by som sa už na nejaké objednala, keďže mi je jasné, že tam bude dlhá čakacia doba. A zároveň by som sa chcela opýtať, kedy ste začali doma s cvičením? Hneď ako ste mohli chodiť?

olise69
18. aug 2025

Dievčatá, ak ste išli na operáciu haluxov v lokálke, aké oblečenie ste si brali?

vieramikloskova
18. aug 2025
@olise69

Dievčatá, ak ste išli na operáciu haluxov v lokálke, aké oblečenie ste si brali?

@olise69 ahoj ☺️ nočnú košieľku,utierak, papuce

keta14
25. aug 2025

Ahojte dievčatá, prosím kde ste si objednávali tu pooperačné topánku?

veronika_vrm
25. aug 2025
@keta14

@keta14 Ahoj, ja som objednávala tu : www.ezdrav.sk. Kuriérom doručené do 2 dní.

olise69
25. aug 2025
@keta14

@keta14 na Allegro

keta14
26. aug 2025
@veronika_vrm

@keta14 Ahoj, ja som objednávala tu : www.ezdrav.sk. Kuriérom doručené do 2 dní.

@veronika_vrm a akú veľkosť ste si objednávala, lebo ja mám veľkosť 37-38 tam je to tak blbo od 33,5 - 37 a potom 37,5-39,5?

phoebe11
26. aug 2025

@januliatko111 ja mam 3 mesiace po operácii v Saci, ale vôbec nedokážem zmierniť opuch, stále nosím len voľne šľapky …

phoebe11
26. aug 2025
@olise69

@olise69 ja som si našla a zaplatila zo svojho fyzio, bola som 4x, pomohlo, mam cviky…ale opuch je stále, 3 mesiace.. už to nie je moja noha, už by som asi nepodstúpila takéto niečo …

jarkatt
26. aug 2025
@phoebe11

@olise69 ja som si našla a zaplatila zo svojho fyzio, bola som 4x, pomohlo, mam cviky…ale opuch je stále, 3 mesiace.. už to nie je moja noha, už by som asi nepodstúpila takéto niečo …

@phoebe11 mne noha po 3 a pol mesiaci odpuchla, neviem ci to chcelo len cas alebo pomohlo aj to, ze som absolvovala tyzdennu turisticku dovolenku a po nej mi noha hodne odpuchla

veronika_vrm
26. aug 2025
@keta14

@veronika_vrm a akú veľkosť ste si objednávala, lebo ja mám veľkosť 37-38 tam je to tak blbo od 33,5 - 37 a potom 37,5-39,5?

@keta14 Zdravím, ja som čerstvo po operácii. Mám veľkosť 39 a objednala som tie 37,5 - 39,5. Teraz po operácii mám pocit, že mi trochu vytŕčajú prsty. Zajtra sa opýtam, či je to ok. Ale odporúčali mi túto veľkosť. Chodí sa v nich bez problémov.

vieramikloskova
27. aug 2025
@phoebe11

@januliatko111 ja mam 3 mesiace po operácii v Saci, ale vôbec nedokážem zmierniť opuch, stále nosím len voľne šľapky …

@phoebe11 ja som 5 mesiace a stále mám opuch ako vy😁

katka1981
27. aug 2025
@phoebe11

@phoebe11, ahoj, podla mna do roka je opuch uplne normalny, jazvu ti skoro nevidno, verim, ze to casom odpuchne a budes nadsena, drzim palce.

vieramikloskova
27. aug 2025
@phoebe11

@phoebe11 ta noha sa bude stále zlepšovať, to isté som povedala aj ja že ťa noha není moja. Ja som 5 mesiace po operácii a stále mám opuch a bolesť pri chôdzi. Pracujem už mesiac kde stojím na nohách 9h.a teraz po mesiaci vidím zlepšenie,noha potrebuje čas a tiež aj tu druhú musím dať zoperovať lebo nevyzerá to dobre.

vieramikloskova
28. aug 2025
@phoebe11

@phoebe11 5 mesiace po operacii

phoebe11
28. aug 2025
@vieramikloskova

@phoebe11 5 mesiace po operacii

@vieramikloskova
@vieramikloskova JOJ, no to je ešte tiež hodne opuchnuté… ale teda asi každé telo reaguje inak, dodali ste mi všetky nádej… isto sa nám to zahojí..

vieramikloskova
28. aug 2025
@phoebe11

@vieramikloskova
@vieramikloskova JOJ, no to je ešte tiež hodne opuchnuté… ale teda asi každé telo reaguje inak, dodali ste mi všetky nádej… isto sa nám to zahojí..

@phoebe11 no verím tomu že sa to bude zlepšovať ☺️ ale ja som si musela kúpiť topánky lebo tie moje sa nedajú obuť

simsalabim
28. aug 2025
@vieramikloskova

@phoebe11 no verím tomu že sa to bude zlepšovať ☺️ ale ja som si musela kúpiť topánky lebo tie moje sa nedajú obuť

@vieramikloskova tieto su super, Bata barefoot, vsak? Aj ja ich dost nosim, tiez po operacii haluxu, ale nie vboceny palec, ako tu mate vsetky. Na ten opuch si neskusala cvicit? To podla mna velmi pomaha + ziadaj rehabilitacne terapie, alebo ako samoplatca. Rebox je na to top. Ja som mala prvy rebox hned po vybrati stichov a bolo neuveritelne, ako to pomohlo, hned dalsi den sme s terapeutom neveriacky pozerali.