Operácia haluxov
mate niekto osobnu skusenost s operaciou haluxov (vybocenych palcov)?
@simsalabim ahoj,cvičím stále aj domá na rehabkach som bola 2 krát a stále opuch mám, primár povedal že potrebuje to čas 🤷ja stále mám ešte aj bolestivé to ale chodiť musím aj do práce. Operovanu som mala aj klenbu
@vieramikloskova skus si pytat ten rebox, ten je naozaj super, odporuca sa aj na opuchy a s terapiou sa moze zacat ihned po odstraneni stichov.
@vieramikloskova skus si pytat ten rebox, ten je naozaj super, odporuca sa aj na opuchy a s terapiou sa moze zacat ihned po odstraneni stichov.
@simsalabim mne ho nedá, lebo som onkologický pacien 🤷 len cvičenie
@vieramikloskova
@simsalabim hoci primár povedal že kľudne môže dať lekárka ale nedala žiadne prístroje len cvičenie preto ide to tak pomalý
@vieramikloskova
@simsalabim hoci primár povedal že kľudne môže dať lekárka ale nedala žiadne prístroje len cvičenie preto ide to tak pomalý
@vieramikloskova aha to aj ked posobi iba lokalne? Skoda.
Ahojte dievcata. Ktora mate robenu ardrotezu teda znehybnenie palca na nohe,kvoli haluxu. Potrebujem vediet ake obmedzenia mate....cvicenie,beh,turistika,obuv.... Dakujem za kazdu odpoved
Artrodeza...pardon🙂
@vieramikloskova
@tata35 ja mam iba cheilektomiu, artodezu zatial odmietam.
@vieramikloskova este som si spomenula, ze mi na opuch fyzio odporucala Epsomsku sol na kupele noh z DM, ale nepouzila som ju, kedze mi okamzite pomohol rebox.
Mali ste dievcata niektora z vas namerany mufr.Totkovicom 60st.halux? Co vam navrhol? Resp.ako ste sa rozhodli po konzultaciii s nim
Ja som prisla pripravena a davala mu otazky. Akurat len na ten stav po operacii,po znehybneni palca mi nedokazal dat uspokojivu odpoved,len ze sa vsetci pacienti proste tomu prisposobili
Ja som prisla pripravena a davala mu otazky. Akurat len na ten stav po operacii,po znehybneni palca mi nedokazal dat uspokojivu odpoved,len ze sa vsetci pacienti proste tomu prisposobili
@tata35 ahoj, a koľko ste po operácii, ja som 5 mesiace a stále mám opuch a veľký palec je taký ako strpnuty
Dievčatá, pri lokálnej anestézii ste potrebovali pre istotu aj predoperčne vyšetrenia alebo nejake iné vyšetrenia?
Budúci týždeň mam termin opky u Dr.Totkoviča. Písali mi, že sa mám hlasit o 13tej na cent.príjme. Aj vy ste šli prosím niekto takto neskoro na príjem?
Mna to nakoniec caka o necely mesiac,tiez obe. Zaujimalo by ma ako sa citite po operacii,ako fungujete s "papucami".
Dobrý deň,viete mi niekto poradiť kde je najlepší ortoped na halluxy okolie Pieštany a Trnava? Dakujem....
Tak dievčatá ja nastupujem dnes. Už aby som to mala za sebou.
Tak dievčatá ja nastupujem dnes. Už aby som to mala za sebou.
@keta14 bude dobré nebojte😊
@vieramikloskova už som po . Ďakujem
@keta14 a ake to bolo? Mali ste teda lokalnu anestezu? Bolesti su zvladnutelne?
Mna to nakoniec caka o necely mesiac,tiez obe. Zaujimalo by ma ako sa citite po operacii,ako fungujete s "papucami".
@tata35 Ahoj, mňa pán primár Totkovič operoval 26.08.2025, tiež obidve nohy naraz. V pooperačných papučach budeš chodiť úplne bez problémov. Ja som mala obavy, že ako budem fungovať, ale ozaj bez problemov.
Ja už by som za pár dní mala odložiť papuče, tak som zvedavá, aké budú prvé kroky..
Držím veľmi palce, nech ti všetko dobre dopadne!

@vieramikloskova tieto su super, Bata barefoot, vsak? Aj ja ich dost nosim, tiez po operacii haluxu, ale nie vboceny palec, ako tu mate vsetky. Na ten opuch si neskusala cvicit? To podla mna velmi pomaha + ziadaj rehabilitacne terapie, alebo ako samoplatca. Rebox je na to top. Ja som mala prvy rebox hned po vybrati stichov a bolo neuveritelne, ako to pomohlo, hned dalsi den sme s terapeutom neveriacky pozerali.
@simsalabim ahoj,cvičím stále aj domá na rehabkach som bola 2 krát a stále opuch mám, primár povedal že potrebuje to čas 🤷ja stále mám ešte aj bolestivé to ale chodiť musím aj do práce. Operovanu som mala aj klenbu