Operácia haluxov
mate niekto osobnu skusenost s operaciou haluxov (vybocenych palcov)?
@11magda11 mala som lokálku. To opichanie bolo trochu nepríjemné ale dalo sa to zvládnuť. Operácia v pohodke.
@keta14 a na bolest vam dal nejake lieky? Aky z toho celeho mate teraz pocit?
Ja sa zaroven uz tesim ked konecne dostanem termin, no zaroven sa bojim aby som nemala tie nohy ubolene a opuchnute nejak extra dlho..
Ahojte, viete povedať, preco p. doktor zdvihol cenu? Momentálne pyta 1200e za nohu, co mi pride šialené. Dakujem
@keta14 a na bolest vam dal nejake lieky? Aky z toho celeho mate teraz pocit?
Ja sa zaroven uz tesim ked konecne dostanem termin, no zaroven sa bojim aby som nemala tie nohy ubolene a opuchnute nejak extra dlho..
@11magda11 tiež som sa toho bála, ale bolo to v pohode a pocit má dobrý a určite si dám spraviť aj druhú nohu. Lieky od bolesti mi dali
@alaina123 waw, a to kedy Vám povedal takú cenu?
@keta14 tiez som bola teraz na kontrole a vravel ze par dni dozadu sa to dvihlo z toho ze za jednu nohu bolo 600,- na to, ze uz je 1200,-
Vysvetlenie je jednoduche. Sucasna situacia, kedy sa dania este aj dane. A tak aby z toho ten lekarsky tim nemal po 20eur kazdy, tak proste museli ist hore s cenou. Ja to chapem, ale hneva ma to, lebo mam vrodenu silnu degeneraciu, takze na operaciu ist musim a nevyhnem sa tomu. Skoda ze nedali vediet nejak dopredu alebo nieco, isla by som skor.
@keta14 tiez som bola teraz na kontrole a vravel ze par dni dozadu sa to dvihlo z toho ze za jednu nohu bolo 600,- na to, ze uz je 1200,-
Vysvetlenie je jednoduche. Sucasna situacia, kedy sa dania este aj dane. A tak aby z toho ten lekarsky tim nemal po 20eur kazdy, tak proste museli ist hore s cenou. Ja to chapem, ale hneva ma to, lebo mam vrodenu silnu degeneraciu, takze na operaciu ist musim a nevyhnem sa tomu. Skoda ze nedali vediet nejak dopredu alebo nieco, isla by som skor.
@11magda11 operujú to aj normálne zdarma v nemocnici, kolega išiel dať si uz druhú nohu a poviem Vám že tu prvú ma krásne zoperovanu, keď som mu povedala že ha som dala 600e tak sa chytal za hlavu.
@11magda11 operujú to aj normálne zdarma v nemocnici, kolega išiel dať si uz druhú nohu a poviem Vám že tu prvú ma krásne zoperovanu, keď som mu povedala že ha som dala 600e tak sa chytal za hlavu.
@vieramikloskova ano, ale inde nerobia tou metodou ako Totkovic. On jediny u nas operuje miniinvazivnou metodou, preto k nemu idu ludia z celeho Slovenska.
@11magda11 neviete, ci cena sa zdvihla aj pre tých, ktorí sa objednávali za starú cenu? Príde mi nefér, že sa objednám 9 mesiacov dopredu za daných podmienok a kým príde k operácii, tak cena je iná.
@11magda11 neviete, ci cena sa zdvihla aj pre tých, ktorí sa objednávali za starú cenu? Príde mi nefér, že sa objednám 9 mesiacov dopredu za daných podmienok a kým príde k operácii, tak cena je iná.
@olise69 ja som sa objednávala pred rokom, ked mi pan doktor písal cenu 450-600e, a na vyšetreni mi povedal uz novú cenu.
@olise69 toto neviem, ale ak ste objednana na operaciu tak by to bolo naozaj dost nefer, to je fakt..
Jedine co viem je ze po novom roku to uz nebudu operovat tam v Agel Šaca ale v Zeleznicnej nemocnici v Kosiciach. Bude to robit on, s jeho timom, len na inom mieste
@olise69 ja som sa objednala za 450e a po roku čakania na operáciu som platila 600e
@vieramikloskova a kedy vám novú cenu oznámili?
@olise69 ja som sa objednala za 450e a po roku čakania na operáciu som platila 600e
@vieramikloskova presne takto som mala aj ja. 😕. Konzultácia niekedy v lete 2024, operácia máj 2025. A cena naraz iná 🙄
Dievčatá, a ako je to s barlami? Doniesli ste si?
Dievčatá, a ako je to s barlami? Doniesli ste si?
Ja som mala svoje...ale pár dní pred operáciou volaju telefonický - Dr.Jarolinek ak sa dobre pamätám...on je milý a komunikativny...povie kedy prist na príjem,čo si zobrať..tak ak nemáš barle treba spomenúť nech ti zabezpečia
Dievcata co ste z BA a boli ste operovane Dr. Totkovicom ako prebiehala druha kontrola po mesiaci poslal vas aj niekde na RTG?

@11magda11 mala som lokálnu. Dnes ma pustili no boli to dosť.
@keta14 museli ste tam ostat na noc?