icon

Operácia haluxov

januliatko111
4. mar 2013

mate niekto osobnu skusenost s operaciou haluxov (vybocenych palcov)?

Strana
z60
keta14
Autor odpoveď zmazal
yanayka
23. nov 2025
@vieramikloskova

@keta14 tak odpuchla to áno len je iná 🤣

@vieramikloskova ja tiež pozerám na tu nohu každý deň, že je úplne iná :(

vieramikloskova
23. nov 2025
@yanayka

@vieramikloskova ja tiež pozerám na tu nohu každý deň, že je úplne iná :(

@yanayka bude to dobré, tak ako povedal Totkovič 😉 noha potrebuje čas a je to pravda

keta14
24. nov 2025
@vieramikloskova

@yanayka bude to dobré, tak ako povedal Totkovič 😉 noha potrebuje čas a je to pravda

@yanayka
@vieramikloskova už sa neviem dočkať toho dňa, kedy to bude lepšie. u mňa je to ako na hojdačke jeden deň fajn a druhý bolesti a veľký opuch, podľa toho koľko cvičím a chodím.

vieramikloskova
24. nov 2025
@keta14

@yanayka
@vieramikloskova už sa neviem dočkať toho dňa, kedy to bude lepšie. u mňa je to ako na hojdačke jeden deň fajn a druhý bolesti a veľký opuch, podľa toho koľko cvičím a chodím.

@keta14 no u mňa to tiež 8 mesiace po operácii

keta14
25. nov 2025
@vieramikloskova

@keta14 no u mňa to tiež 8 mesiace po operácii

@vieramikloskova snáď to bude trvať kratšie.

avellin
3. dec 2025

Ahojte, ja som bola na operacii v nedelu v Saci a chcela by som sa spytat na ponozky, ake si obuvate, lebo ja mam len obycajne a tie obavazy mam dost tlacia.. Mate skusenosti s nejakymi sirokymi? Pozerala som na nete, ze pre diabetikou su sirsie..ale vyzeraju siroke len v okoli lytka.. Alebo su dostatocne siroke aj spicke? Dakujeeem

vieramikloskova
3. dec 2025
@avellin

Ahojte, ja som bola na operacii v nedelu v Saci a chcela by som sa spytat na ponozky, ake si obuvate, lebo ja mam len obycajne a tie obavazy mam dost tlacia.. Mate skusenosti s nejakymi sirokymi? Pozerala som na nete, ze pre diabetikou su sirsie..ale vyzeraju siroke len v okoli lytka.. Alebo su dostatocne siroke aj spicke? Dakujeeem

@avellin dobrý ☺️ ja som si zobrala manželove hrubé ponožky, ostrihla som vrchnú časť až po pätu a tak som nosila na nohe🤣

beliam
4. dec 2025
@avellin

@avellin prosím vas koľko ste čakala na termín? Ďakujem

bubu37
4. dec 2025
@avellin

@avellin a boli ste v lokale? Obidve nohy? Dá sa to vydržať? A s bolesťami ste ako na tom? Ďakujem

Strana
z60