Operácia pruhu nad pupkom

simona966
2. mar 2022

Prosím vás je tu niekto po operácii pruhu nad pupkom chcem sa opýtať pár info

petamich
2. mar 2022

napr. ja

gabrielakin
18. mar 2022

@simona966 včera ma operovali.Mala som klasickú operáciu v plnej anestéze.

tmtm
18. mar 2022

@gabrielakin Prajem skoré zotavenie. A môžem sa opýtať, že koľko dní musíte byť v nemocnici a ako sa cítite? Bolí to? Mňa to tiež čaká ale ja kojím a chcela by som ísť ešte vten deň ako ma budú operovať domov.

gabrielakin
19. mar 2022

@tmtm Ďakujem.Bola som na jednodňovke.Ráno o 6,30 hod som tam už musela byť,išla som ako prvá.V žiadnom prípade nepustia v ten deň domov,až na ďalší,to by ste ani nebola schopná postaviť sa na nohy.Ja som mala klasickú operáciu v celkovej narkóze.Robili mi plastiku,ale robia aj laparoskopicky,to záleží od druhu hernie.Neviem si predstaviť aby som popri bolesti ešte kojila malé dieťa,mám silné bolesti.Citim sa ako po pôrode sekciou.Radšej ak sa dá,operáciu preložiť,kým dieťa netreba nosiť na rukách a používať sťahovací pás na herniu.Počítam taký mesiac kým budem ok.

tmtm
19. mar 2022

@gabrielakin Ja som volala na súkromnú kliniku a že pustia ma vten deň domov. Ale stojí to 1150€. Tak si to musím premyslieť či to má vôbec zmysel ísť na súkromnú keď ajtak vten deň nebudem asi ani schopná kojiť. Takže je to bolesť ako po sekcii? Tie mám dve za sebou. Aspoň viem čo ma čaká. No ale strašne sa bojím ajtak. Mám pruh o velkosti orecha. Pôjdem ešte na konzultáciu aj k inému chirurgovi ako som bola a keď povie, že môžem počkať tak počkám. Len mňa to aj bolí ale dá sa to zniesť.

gabrielakin
19. mar 2022

@tmtm Aj mňa to bolelo,preto som sa rozhodla podstúpiť operáciu.Nemyslím že ma zmysel ísť na súkromnú kliniku.Žila som s tým viac ako 10 rokov.

tmtm
19. mar 2022

@gabrielakin Ďakujem za info. Musím si to premyslieť. A asi sa rozhodnem potom čo mi povie chirurg čo by mi to mal operovať. Tak ešte raz prajem skoré zotavenie. 🙂💛