Opotrebenie kĺbov na chrbtici v mladom veku
Čo pomôže? Čo to zastaví? Dá sa zvrátiť?
@sazumak no veruze pokial sestra vysetruje farbocit, perimeter, meria ocny tlak, rozkvapkava pacienta a ja nam na strbine rozkvapkanejho pacienta ci nedajboze robim gonioskopiu alebo vyberam teliesko z oka nebude ani jedna z nas hned utekat k telefonu
Po 14:00 nech sa paci volajte
@taktotedanie Si predstav, že si sa trafila, robila som na očnom a aj tie telefóny som stíhala dvíhať 🙂
@taktotedanie Si predstav, že si sa trafila, robila som na očnom a aj tie telefóny som stíhala dvíhať 🙂
@sazumak no asi si robila vsade
Prosim naozaj sa zdravotnictvo za 20 rokov zmenilo, pokial nemas aktualne info potom co bolo pred 20 rokmi je fakt irelevantne
Ak si na dochodku uzivaj si najviac ako sa da, co by som ja dala za to ist do dochodku no bohuzial este vela rokov prace pred sebou
Skus smerovat svoju energiu inde ako sa so mnou natahovat ako sa robi v zdravotnictve teraz a pred 20 rokmi
Vo vsetkej ucte samozfejme pekny den
@sazumak no asi si robila vsade
Prosim naozaj sa zdravotnictvo za 20 rokov zmenilo, pokial nemas aktualne info potom co bolo pred 20 rokmi je fakt irelevantne
Ak si na dochodku uzivaj si najviac ako sa da, co by som ja dala za to ist do dochodku no bohuzial este vela rokov prace pred sebou
Skus smerovat svoju energiu inde ako sa so mnou natahovat ako sa robi v zdravotnictve teraz a pred 20 rokmi
Vo vsetkej ucte samozfejme pekny den
@taktotedanie preco by bola @sazumak na dochodku v 41tke😅?

Inak ospravedlňujem sa autorke, že z jej témy nakoniec vznikla úplne iná téma, to nebol zámer 🫣