icon

Opuch chodidla - všeobecný lekár verzus pohotovosť

plnenapaprika
23. okt 2022

Dievcata, nemate nahodou skusenost, o 5 popoludni som zle stupila, do vecera nejak chodila, dalo sa..ale teraz opuchlo, ani na to nedostupim..rano riesit obvodacku aby ma poslala na RTG alebo rovno na pohotovost? Nechcem zaberat miesto vaznejsim urazom, len zistujem, ci je nutne cakat u nej 3.hodiny v plnej ambulancii chripky a potom sa aj tak trepat do nemocky na RTG..ak mate nedavnu skusenost, dakujem moc!

silvike
23. okt 2022

@plnenapaprika Neviem, ale ja by som s tym hned rano nabehla normalne na chirurgicku ambulanciu. Teda ani nie na pohotovost ani ku vseobecnej. Mne sa zda ze s takymi urazmi netreba ist ku vseob.Dr.

lulu2014
23. okt 2022

@plnenapaprika uraz do 24 hodin mozete riesit priamo u odborneho lekara. Cize u vas asi chirurgia. Nakolko nikto nema cez net RTG tazko povedat ci hned alebo rano ….drzim palce a prajem skore uzdravenie. 🍀
/ Prip.ortopedia ci traumatologia./

tykat
23. okt 2022

@plnenapaprika ...pozeram ze si z BA, ja som s tym sla na pohotovost (modre az cierne, opuchnute, bolest...), raz pomliazdene, raz zlomene.
V Ruzinove na centralnom v nemocke ta zatriedia, podla vaznosti. Zaregistruju ta a zavolaju. Mozno sa vybavis za 2h mozno budes cakat 5h. Podla toho kto medzitym pride s akym vaznym stavom.

andrejka1974
23. okt 2022

Ráno zajdi priamo ku chirurgovi nemusíš mat lístok od obvodného ja som tak išla pri vyvrtnutom kotniku po dvoch dňoch čo to viacej bolelo

denkac
Autor odpoveď zmazal