Osobná skúsenosť s liposukciou
18. feb 2022
Prajem pekný deň. Chcela by som sa vás milé dámy spýtať, či máte niektorá osobnú skúsenosť s liposukciou. Ja rozmýšľam nad tým, že by som si dala urobiť liposukciu v oblasti brucha. Budem veľmi vďačná za každú odpoveď. Ďakujem.
Predošlá
Strana
z2
@velika01 a kde konkretne v Brne si bola? Ja tiez planujem cele brucho a boky, nohy uz mam . A kolko ta to stalo?
@jituska666 Arte clinic, stalo ma to 2000,-
@kikuska84 treba to masirovat.
@jituska666 ahoj prosim mas aj nejake foto na porovnanie pripadne aspon vies napisat ci to stalo za to a ci je vidiet rozdiel ? dakujem 🙂
@mat1lda ja nelutujem. Ale ja aj pravidelne cvicim. To je tiez dolezite cvicit.
Predošlá
Strana
z2

Som po liposukcii slim lipo laserom brucha a bokov, bola som v Brne, top prístup, nemôžem nič vytknúť...Dr pracuje aj v AT, pôvodom Slovák, veľmi milý... všetko vysvetlia atď...po zákroku som ani lieky na bolesť nemusela brať...samozrejme je to nepríjemný pocit(predsa len je to zásah do tela),asi 2 dní dosť nepríjemný pocit, potom už celkom ok...prirovnala by som to niečo ako veľmi veľmi silná svalovka... momentálne som 2 týždne po zákroku, návlek nosím (to je pre mňa asi to najnepríjemnejšie 😉)opuch je už viac-menej preč, modriny tiež, kožu cítim už takú ochabnutejšiu..celkový výsledok je viditeľný až po 3-4 mesiacoch...