icon

Osobná skúsenosť s liposukciou

zuzana_73
18. feb 2022

Prajem pekný deň. Chcela by som sa vás milé dámy spýtať, či máte niektorá osobnú skúsenosť s liposukciou. Ja rozmýšľam nad tým, že by som si dala urobiť liposukciu v oblasti brucha. Budem veľmi vďačná za každú odpoveď. Ďakujem.

Strana
z2
velika01
16. apr 2023

Som po liposukcii slim lipo laserom brucha a bokov, bola som v Brne, top prístup, nemôžem nič vytknúť...Dr pracuje aj v AT, pôvodom Slovák, veľmi milý... všetko vysvetlia atď...po zákroku som ani lieky na bolesť nemusela brať...samozrejme je to nepríjemný pocit(predsa len je to zásah do tela),asi 2 dní dosť nepríjemný pocit, potom už celkom ok...prirovnala by som to niečo ako veľmi veľmi silná svalovka... momentálne som 2 týždne po zákroku, návlek nosím (to je pre mňa asi to najnepríjemnejšie 😉)opuch je už viac-menej preč, modriny tiež, kožu cítim už takú ochabnutejšiu..celkový výsledok je viditeľný až po 3-4 mesiacoch...

jituska666
16. apr 2023

@velika01 a kde konkretne v Brne si bola? Ja tiez planujem cele brucho a boky, nohy uz mam . A kolko ta to stalo?

velika01
16. apr 2023

@jituska666 Arte clinic, stalo ma to 2000,-

greya2401
Autor odpoveď zmazal
kikuska84
23. sep 2024

@velika01 ahoj možem sa opýtať ja som tiež tam bola mám po zákroku 12 deň brucho mám tvrdé musím si ho masírovať prosím ťa nevieš mi poradiť prosím ťa maš aj tí malé hrčky podbruškom ja som stoho nadne ďakujem za info a prajem pekný deň

jituska666
26. sep 2024

@kikuska84 treba to masirovat.

mat1lda
22. feb 2025

@jituska666 ahoj prosim mas aj nejake foto na porovnanie pripadne aspon vies napisat ci to stalo za to a ci je vidiet rozdiel ? dakujem 🙂

jituska666
23. feb 2025

@mat1lda ja nelutujem. Ale ja aj pravidelne cvicim. To je tiez dolezite cvicit.

Strana
z2