icon

Ostala som sama s 2 malými deťmi, mám depresie..

bubblegum7
11. júl 2018

Pekny vecer. Mozno som si prisla po radu a mozno sa len vyhovorit lebo nemam komu a je toho na mna miestami vela. Za posledne mesiace sa moj zivot uplne otocil. Tohto roku to vlastne cele ide dolu vodou. V januari u mna vyvrcholila depresia so sklonmi k sebaublizovaniu tehotna som skoncila na antidepresivach lebo som bola rizikom sama sebe. Nejedla som nechodila som nikam z bytu cely cas len so stvorrocnou dcerkou ktorej som nevedela dopriat ani trosku zo stastnej maminy. V aprili sme sa rozisli s manzelom dovody nie su podstatne ale vsetko vykreslil tak ze je chyba iba na mojej strane tak mi dal pocitit ze ma navrch a ze ja som pre neho mrtva a nepodstatna. Nechal ma tehotnu ostala som sama s dcerkami u maminy. Nehovorim ze mi je zle ale zrazu sa citim taka sama. Tak som chcela aby sme sa na babatko tesili spolu teraz ma mesiac a on ju videl raz. Mrzi ma jeho nezaujem mrzi ma ze zrazu nemam pri sebe cloveka do ktoreho som vkladala doveru lasku nema ma kto objat povzbudit povedat ze ma lubi. Zrazu akoby som ani nemala priatelov pre svoje depresie som ich vela stratila a tych co akoze mam tak nemaju cas a vzdy tak. Okrem mojich dcer nemam nikoho ale ved kazda mamina vie ze deti nevynahradia kamaratku dospelu osobu s ktorou si mozete cokolvek povedat. Kazdy potrebuje dostat zo seba von svoje tazkosti ale aj sa podelit s radostami. Chcela by som od niekoho pocut ako mi praje aby sa mi urovnalo manzelstvo lebo po tom naozaj tuzim. Nechcem dookola pocuvat a to este nie som rozvedena ze si najdem lepsieho ze mam sa chodit zabavat von a take tie sup sup do noveho vztahu. Na jednej strane sa drzim od ludi lebo proste mam to svoje obdobie kedy chcem byt sama ale na druhej strane tuzim mat pri sebe nejakeho cloveka s ktorym budem mat doverny vztah a tak. Chcem zacat zit odznova. Chcem sa zacat nieco ucit budovat samu seba ale vzdy sa mi vracaju myslienky spomienky lutost depresia. Aj ked som si myslela ze je za mnou. Na dcerku som nevrla vsetko mi vadi za vsetko ju napominam vkuse ma boli hlava som smutna zamyslena zufala mam trosku chuti ist dalej ale stale ma cosi vracia spat. Mam velky zmatok v hlave a neviem ako si ist za tym co chcem bez toho kroku dozadu. Ako sa povzniest a byt silnou zenou ved teraz moje dcerky potrebuju aby som bola silnou mamou aj tatinom zaroven kedze ten ich nejavi extra zaujem. Ako si najst nejakych kamaratov a prekonat tie pocity v sebe ze ma nikto nemoze mat rad a ze za nic nestojim? Prosim psychiatra mi neradte ako som spominala uzivam antidepresiva psychiater o tom vsetkom velmi dobre vie a ku psychologovi nie nemozem si dovolit predrazene sedenia kedze zijem sama s dvoma detmi tak tie financie nemam na rozhadzovanie. Budem vdacna za kazdu radu

Strana
z2
sbear
23. júl 2018

Hlavne neber antidepresiva. Ja som mala volakedy depresie a mama mi ich nanutila, vybrala som jedno balenie a citila som sa ako Zombie. Antidepresiva su plne sraciek skodlivych pre ladviny, srdce, mozog. Ak chces v buducnosti pracovat a zivit deti a zit naplno, tak s tym prestan. Ja mam jedneho syna a posrala som si skvele partnerstvo. Vcetci mi to vytykaju. Su to uz 3 roky. Byvam s mamou, ktorej zomrelo vlastne dieta, moj brat a manzel, moj otec ju okradol o byt a teraz ma na krku mna a starostlivost o moje dieta. Berie antidepresiva a plno liekov a je non stop v depresii. Ja chodim so synom stale do prirody, tam sa ukludnim. S ludmi catujem cez Facebook, kde sa radim o detoch, vztahoch, zdravom jedle... To mi celkom staci. Tiez mam depresiu, ked okolo seba vidim plno stastnych rodiniek. Som ta tom este celkom dobre. Ale novy vztah by tiez nebol ruzovy. Tak vela placem a jem vela cistej chlorelly - to je moja droga namiesto antidepresiv. Som na zdravej strave... Ovocie sa da najst aj zadarmo v parku alebo lese, ak by si chcela zdravsie zit. Robim milion veci, ktore ma chvilu bavia, chvilu nie. Moj ex chce syna stale. Chcel by ho mat len u seba a syn za nim place, zdy ked sa nudi. Ku mne uz nic neciti, stale som ho buzerovala a robim to aj teraz. Ale ak je ex v pohode, treba mu davat deti stale a co najviac. Aby si k nim vybudoval vztah. Ked k nim bude mat vztah, aj im nieco kupi. K tebe sa vrati, ak budes usmievava a sexi. Taky su chlapi, dlhodobo nechce nikto trosku. Ja som na ex mrzun a stale mu nadavam, takze u mna sa uz nic neurovna. Ale ak by som bola mila, tolerantna, sexi...a to aspon rok vkuse, nie len 2 mesiace, vratil by sa ku mne. Zbytocne sa vobec zamyslat nad druhym. Aj druhy chce len dokonalu zenu + svoje dieta. Facebookove Ceske stranky su super, Cesi su otvorenejsi a komunikativnejsi.

sweetlip
23. júl 2018

Tes sa zo zivota.Mas krasne a hlavne zdrave deturence.Co viac si mozes priat.To ze chces pocut,ze ta niekto lubi a ze si pre niekoho dolezitou raz pocut budes!!!!!A ten kto ti to povie budu prave tvoje deticky.Si zena a kazda zena je silna.Urcite aj v tebe niekde drieme ta bojovnost.Kasli na chlapa.Ak mal dovod odist a chcel odist moze lutovat.A prave preto sa vschop a ukaz mu,ze si silna a ze jeho k zivotu nepotrebujes.Ak chces nejaku kamaratku chod do parku,stretavaj sa s inymi maminami.Ked budes sediet doma zatvorena,ziadnu nenajdes.Najdi v sebe co ta bavi,alebo to skus objavovat.No hlavne nezabudaj ak ti bude najhorsie VZDY sa pozri na svoje dievcata a povedz si ,,SOM TU PRE NE LEBO ONI MA POTREBUJU"!!!!!

annamari4
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2