Otrava čokoládou

petrapod
13. okt 2022

Ahojte. Toto sa fakt môže stať len mne . Včera som napiekla koláč ( nepeciem často) dala som na povrch horkú čokoládu a vylízal misky a večer mi bolo tak zle vracanie, hnačka bolesť žalúdka. Stalo sa niekomu niečo podobné z jeda? Ešte teraz mám žalúdok na vode. Fuj:(:(:(

bessie12
13. okt 2022

@petrapod stalo, ked som s chutou nieco zjedla, tak neskor mi bolo zle.

petrapod
autor
13. okt 2022

@bessie12 a čo pomohlo . Ja som v noci poriadne ani nespala. Tiež to bolo až také že si vracala ?

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bessie12
13. okt 2022

@petrapod bud sa poriadne vyzvracat alebo vypit neochuteny caj. Ten mi vzdy upokoji zaludok. Popripade este vraj coca-cola pomaha. Naposledy mi tak zle bolo, ked sme sa vratili zo svadby a cez den som utekala na zachod. Zjedla som vela dusenej kapusty + plnena kapusta. Tak mi to chutilo, ze som si 2x poriadne nalozila a potom to dopadlo, tak ako to dopadlo. Teraz sa na tom smejem, ale vtedy mi do smiechu veru nebolo.

petrapod
autor
13. okt 2022

@jabadabadu áno priznávam silné slovo,aké noc bola strašná🙂 tak ma to prvé napadlo🙂

slapina
13. okt 2022

no, otrava je asi silné slovo, ale tiež sa mi veľakrát stalo, že som niečo schuti zjedla alebo zahorúca a potom bola paráda :D bolesti, kŕče, no proste nebolo mi všetko jedno :D už si zakaždým dvakrát premyslím, či to zožeriem tak zbrklo alebo radšej chvíľku počkám :D

lauriik
13. okt 2022

Stalo sa mi take vela krat. Vzdy 2x rozmyslam ci si nieco dam 🤦🏼‍♀️ Mne na take pomaha hylak

petrapod
autor
13. okt 2022

@lauriik áno hylak ten mám doma 🙂 ďakujem

zuzpar
13. okt 2022

Zaujal ma nazov temy. Lebo otrava cokoladou by bola asi o niecom inom. Skus hylak, ten je dobry, alebo aj alpu na kocku cukru, to mne zvyklo pomoct. Mne takto zle byva tiez ked nieco z chuti zjem.

petrapod
autor
13. okt 2022

@zuzpar nejak som to v rýchlosti nevedela inak popísať:(

lenkakravcova
13. okt 2022

@petrapod Čierne uhlie. Par kusov a bude ti lepšie.

zuzpar
17. okt 2022

@petrapod Aj je ti uz lepsie? Kedy sa ti polepsilo?

petrapod
autor
17. okt 2022

@zuzpar no nakoniec to bola viróza. Úplne som to pripísala tej čokoláde lebo bol to spúšťač. Najhoršie bola noc ,ale ako som si dala čierne uhlie polepšilo sa potom ďalšie a čaj, iskru na ďalší deň to bolo lepšie . A dalsi deň všetko ok. Potom to dostal manžel.