Oximeter
Dievčatá, ja viem že sa veľa.kontrolujem ale, mala som na palci ten oximeter, keď som zaspavaala ,zadriemala som, a otvorila oči a tam pulz že 2 ukazovalo...to je vôbec možné? Hneď ako som sa zobudila ten sa zvýšil na 70..ja som buď už mimo dosť z toho tepu môjho alebo už nechapem
Ak mas doma tlakometer, tak odmeraj tym. Ak by si mala fibrilaciu, ukazalo by to tam.
@simona6660
hlavne treba brať AD tak ako sa má, a nie vysadiť zo dňa na deň. potom sa takýmto stavom nedivím.
@slniecko_12 Ukazuje tam ....ayrtmiu keď odmeriam, ale moja.Mudr. mi dávnejšie povedala že to je z extrasystol tak ja už Neviem
@slniecko_13 takto to ukazuje
@simona6660dakujem ti za odpoveď, no mne už lekár menil veľa krát tabletky, a ani jedne nezabrali....nechápem to
@vanda323 tak potom co sa cudujes to nie su lentilky tie lieky ak ich nahle vysadis stane sa presne toto
@loginexistuje Ale ja sa bojím,chápeš že mám niečo so srdcom stále.....joj ja sa asi zbláznim
Lieky už ale beriem ine
@vanda323 no tak z extrasystol ti takto arytmiu neukaze..na tvojom mieste by som zasla za doktorkou Gorbarovou do levoce..je to skvela odbornicka
@slniecko_12 ukáže, tlakomer veľa krát vyhodnotí extrasystoly ako arytmiu. Povedali mi to 3 doktori. Raz mi na pohotovosti merali tlak, bola tam arytmia robili aj ekg a tam bez arytmie len extrasystola.
@kristin00 nehadam sa 🤷♀️ ale skakavy tep je odrazom asi niecoho ineho..kludne aj tej panickej poruchy
@vanda323 žena naozaj rieš prvorade psychiku. Ja mám problémy so srdcom, chodím každého polroka ku kardiologovi na kontrolu a teda nesledujem sa vôbec. Vyšetrili tá, mala si holter, ten zachytí skoro všetko. Toto nie je problém srdca, ale hlavy. A vôbec to nemyslím v zlom. Rodina tá potrebuje prítomnu a nie uzavretú v panike.
@vanda323 ahoj, nepoznáme sa ale už som si zopár krát všimla tvoje diskusie... Najprv som ti chcela napísať uscipacne, ze sa daj liečiť. Ale pochopila som, že ty máš naozaj vážne psychické problémy... Tak teraz vážne, bez sarkazmu ci výsmechu: naozaj ries svoj psychicky stav, zmeň psychiatra, lieky... Niečo so sebou rob lebo sa takto zničíš, zničíš si rodinu, manželstvo...
A najmä zruš si konto na MK, proste sa odpoj, venuj sa rodine, sebe. Lebo aj toto ti evidentne škodí ( frekvencia odpisovania je u teba neskutočná a to máš novorodenca doma ak som správne pochopila), chod do prírody, začína jar venuj sa záhradke.. ( Viem, opakujem to co mnohé preddomnou, ale evidentne nepočúvas co ti vravia).
A k tomu oximetru, mala si ho zle a bodka.
@slniecko_12 pri tom ako sa ona sleduje a stresuje to bude na 99% psychika. Ja tiež nie, len si ju asi trochu vystrašila 🙂
@slniecko_12 Ahoj, moja MUDr. Je Pani doktorka Gorbarova z LE. Nedávno som mala robené vyšetrenia holer atď.....ta, ja už to asi chvíľku nechám tak
Ale prosim ta,keby si mala 2 pulzy za minutu,tak nevstanes. Oximetrom sa nemeria na palci🙈Bud na 2.alebo 3.prste,palec je moc hruby.Takze podla mna sa ti to posunulo a nemeralo dobre.

@vanda323 nepíšem ti to vôbec v zlom ,ale myslím si že až takéto kontrolovanie zdravé nie je . Možno by som sa obratila na psychológa pretože si myslím že tvoje kontrolovanie ti musí veľmi obmedzovať život celkovo .
Možno by ti pomohol zamerať sa na iné veci v živote lebo možno práve tie krásne veci ti unikajú. Ak chodíš k psychiatrovi a tabletky ti nezaberajú tak ho kontaktuj nech ti dá iné.