icon

Pálenie hlavy

tamarinka2609
5. feb 2017

Ahojte.. chcem sa opytat ci tu nahodou nejaka mamicka nema take bolesti ,ako ja... Vacsinou pri bolesti hlavy ma pali hlava, resp.pokozna na nej..niekedy mam pocit ze ma bolia az vlasy.. mate s tym niektora tiez problem? neviete z coho to moze byt? Niekedy mam pocit , ze v tej hlave fakt nieco mam:( dakujem za dotazy

tamarinka2609
autor
7. jan 2020

@leameleg fuha tak dva tri dni do mesiaca ...to je.moc.kazdy den..utekaj na vysetrenie

leameleg
7. jan 2020

@tamarinka2609 aj ja si myslím, že je to moc a nato že to tak často trvá. a až 20-teho som objednaná na neurológiu .. rozmýšľam že to urýchlim.

tamarinka2609
autor
7. jan 2020

@leameleg urcite urychlit...ptm daj vediet co ti zistili...je to naozaj dlha doba

leameleg
7. jan 2020

@tamarinka2609 aj ja si myslim.... bola som už aj 3x na pohotovosti a jeden krat na neurologickej .. a tam ma len pozrel a skonšatoval vraj to môže byť krčná alebo tetánia. a pozrelma kladivom a aké mam reflexy. a to bolo vsio....

radka2119
16. jan 2020

@mata1407 ahoj.prosim ta ako ti prisli na to ze mas tetaniu?a teba bolela len hlava?dakujem za odpoved

aadaa66
26. jan 2020

@leameleg ahoj mam toto iste. Tiez ma pali hlava a mam velke problemy s krcnou. Mam ju strasne stuhnutu. Bola som aj na eeg vysetreni a na tetaniu a vsetko dobre. V poslednom obdobi som mala velky stres a zacali problemy s krcnou.

leameleg
26. jan 2020

@aadaa66 ved to ze aj ja veľa stresu a o chrbtici ani nevravim

aadaa66
26. jan 2020

@leameleg a bola si stym uz u neurologa ?

leameleg
26. jan 2020

@aadaa66 áno bola a idem este na ct mg a emg a odbery na tetaniu tak uvidime

aadaa66
26. jan 2020

@leameleg a neurolog ti co povedal na to ? Ze to moze suvisiet s chrbticou?

mata1407
26. jan 2020

@radka2119 mna pálila hlava nohy ..bola som na emg vyšetreni tam mi zistili tetaniu

radka2119
26. jan 2020

@mata1407 a prosim ta to vysetrenie ako prebieha? Boli to?

mata1407
27. jan 2020

@radka2119 nie nebolí vobec...mne dali na ruku akoby tlakomer stiahli na par min.az mi ruka..strpla...musela som chvilu rychlejšie dychať a to bolo vsetko....za par min..som mala vysledky pozitivn..

radka2119
27. jan 2020

@mata1407 dakujem za odpoved

terezka1631
8. mar 2020

@aadaa66 ahoj, prosim Ta to palenie hlavy mas ako casto? Mne sa to stalo zo dva tri x a dnes zase. Mam problemy s chrbticou a hlava ma pali navrchu prirovnala by som to paleniu ako ked je dlho na hlave farba na vlasy. Neviem ako si pomoct.

aadaa66
9. mar 2020

@terezka1631 vies co mala som mozno dva krat do tyzdna ale musim poklopat preslo to. Mohlo to byt z chrbtice ale aj z tetanie.

terezka1631
9. mar 2020

@aadaa66 dakujem za odpoved som zvedava co mi povie dr. Idem dnes na ortopediu s chrbticou. Ja mam od mala skoliozu dost velku ale doteraz mi nejak extra nerobila problemy. Zacalo to prednedavnom.

aadaa66
9. mar 2020

@terezka1631 ja som dneska skoncila s rehabiltaciami. Mohlo to byt kludne aj od krcnej ale aj z tetanie

terezka1631
9. mar 2020

@aadaa66 tak mne dnes povedal ze mam artrozu chrbtice. Poslal ma na rehabky tak uvidim ako po nich. Predpisal mi condrosulf.

aadaa66
9. mar 2020

@terezka1631 a co na to povedal? Ze rehabky na to pomozu?

terezka1631
9. mar 2020

@aadaa66 vlastne ani nepovedal. tie lieky mi predpísal a poslal na rehabky a potom mam prisť na kontrolu.

aadaa66
9. mar 2020

@terezka1631 a podla coho zistil ze mate artrozu?

terezka1631
9. mar 2020

@aadaa66 z rtg

tatiana_salaga
20. nov 2020

Ahojte,
Hľadám už všetko možné a až dnes som natrafila na vašu konverzáciu. Už sú to skoro 4 mesiace. Začala ma bolieť pravá strana hlavy (tlak v oku, tep v uchu, akokeby bolesť zubov a bolesť hlavy hore na dotyk-akoby to pálilo, alebo čo). Hneď prvé, čo som urobila, utekala som k zubárovi. Zuby sú v poriadku. Tak som išla na neurológiu. Lekár ma hneď poslal na CT mozgu, či sa tam nenachádza nádor. Žiaden nález. Tak mi napísal lieky na migrénu, ale ja viem; že to nie je migréna. Tá bolesť nie je nevydržateľná, ale vyrušuje ma to, a stále si niečo namýšľam. Začala som aj brať magnézium, ale zmenu nepociťujem. A posledné 3 dni cítim už aj triašku v rukách a nohách. Ja už som fakt zúfala. A najhoršie na tom je, že keď volám iným lekárom, tak mi povedia, že sa mám ozvať po novom roku, lebo teraz sa rieši iba covid.
PS: bolesť cítim aj vzadu na krku, ale dosť si ho vytáčam, lebo som z tej bolesti nervózna, tak ja neviem, či to môže byť krčná. Ako ste dopadli vy ? Čo by ste mi poradili ?

radka2119
20. nov 2020

@tatiana_salaga ja si myslim ze to moze byt kludne aj tetania,ja som minuly rok zazivala fakt hrozu,bola som zufala,same vysetrenia hlavy,rtg,eeg,emg,magneticka,rtg krcnej...chodila som na masaze a vtedy to trosku polavilo ale nakoniec mi na emg zistili tetaniu,dr nasadila nejake magnezko na predpis +guajacuran,to beriem doteraz a tie bolesti hlavy su uz ken sem tam klop klop.dovtedy ma skoro rok kazdy bozi den bolela hlava,myslela som ze asi umriem.ale musela som si zaplatit za dobreho neurologa ktory ma poslal na vsetky tie vysetrenia,takze ja odporucam najdi aj sukromneho a pytaj si vsetky vysetrenia,treba to riesit.ja som trpela dlho kym som prisla na to co mi je

tanika
20. nov 2020

@tatiana_salaga za mna migrena a hlavne .... sleduj si či to nie je podmienene menzes , hormóny .

jozeftv
30. dec 2020

ahojte potrebujem pomoc ohľadom pálenie hlavi mám už to rok na nie prešlo mi to porate ako na to

jozeftv
30. dec 2020

dobrí deň prajem poradíte mi aj to mám palenie hlavy ja mám to už rok a neprešlo mi to porate mi ako
@kukulienka44

huginko02
15. jan 2021

@xstachoox Dobry den.Ako Vam tie bolesti presli prosim Vas???Mam nieco podobne.Dakujem.Lucia

leameleg
17. jan 2021

@huginko02 ja som doplnila magnezium ,začala piť veľa vody. A klop klop nejako prešlo