icon

Pálenie hlavy

tamarinka2609
5. feb 2017

Ahojte.. chcem sa opytat ci tu nahodou nejaka mamicka nema take bolesti ,ako ja... Vacsinou pri bolesti hlavy ma pali hlava, resp.pokozna na nej..niekedy mam pocit ze ma bolia az vlasy.. mate s tym niektora tiez problem? neviete z coho to moze byt? Niekedy mam pocit , ze v tej hlave fakt nieco mam:( dakujem za dotazy

huginko02
3. feb 2021

@leameleg co to je preboha???ja tetaniu nemam...vraj neuropatia u mna...beriem lieky...idu mi pichat kolagenove injekcie,som na prasky z toho
@leameleg

zuzkazp
13. feb 2021

@leameleg ahoj mne uz zasa treti den hori hlava. V piatok mi muz kupil aj to magne b6 forte ale zatial necitim neaku ulavu.

huginko02
13. feb 2021

@zuzkazp mate tetaniu????ci???

zuzkazp
13. feb 2021

@huginko02 pred troma rokmi mi test nepotvrdil. Odvtedy som nebola. Ale mala som vsetky priznaky ☹️

huginko02
15. feb 2021

@zuzkazp ja mam neuropaticke bolesti hlavy...palenie hlavy,bolest na dotyk,pichanie,bolest....len lieky mi davaju...ale nezabera to na 100 percent...bolest nemate???alebo bolest ma dotyk????

huginko02
15. feb 2021

Ahojte....je tu niekto,kto ma neuropaticke bolesti hlavy???tupa bolest,palenie a pichanie,mravcenie po hlave....Ak ano,ako ste to poriesili???Dakujeem.Lucia

leameleg
15. feb 2021

@zuzkazp Ahoj zuzi skus ešte Aulin,magnerot pripadne zvýšiť príjem tekutín ak nepomôže určite sa vypýtaj na neurológiu

huginko02
15. feb 2021

@leameleg chodim tam,beriem lieky Aulin nezabera vobec

leameleg
15. feb 2021

@huginko02 ahoj robili ti aj test na tetaniu ?.. ak je hlava može to byť krčná chrbtica, prípadne cvaknuté nervy kt. tieto bolesti spôsobujú. Zvýšiť príjem tekutín, prechádzky, zvýšiť magnézium (magnerot) ak nepomáha skúsiť Aulin ale praškovy. Skôr zaberie

leameleg
15. feb 2021

@huginko02 skús sa vypýtať ešte na rtg chrbtice aj tam sa dá zistiť príčina

huginko02
15. feb 2021

@leameleg test na tetaniu cez EMG,ze???EMG mi robili na nohe ale....neviem,ci je to jedno

kopeccc
16. feb 2021

@leameleg ahoj to vazne ? Prosim ta Ake mg a kolko vody,predtym si pila ?

huginko02
16. feb 2021

@kopeccc mas problem s palenim hlavy???

zuzkazp
16. feb 2021

@leameleg vies co som skusila. Odrezala som si aloe vera a vmasirovala na to miesto ten gel. A taka ulava ako nikdy kokos

kalianka
28. feb 2021

Ahojte, pridávam sa. V polke januara ma zacala boliet hlava. Akoze uplne šialene. Potom ta bolest akoby pulzovala kade tade az napokon mi ostalo akoby vyžarovanie do pravého oka plus niekde v pravej casti hlavy take pálenie/pichanie tlaky v cele. Stale to mam takpovediac denne. Bola som na ocnom, neurologii, rtg, ct, eeg chodim na fyzioterapiu. Krv ok. Nic mi nepomáha a uz neviem co kde s tym. Davam si aj vitaminy aj magnetkou a prd platne. Idem sa zblázniť uz, nie je to ze na nevydržanie ale neda sa takto fungovat. Mam pocit ze mi vystreli daco z hlavy chvilami.

huginko02
28. feb 2021

@kalianka poznam to,strasne bolesti...najprv som to mala pred 2,5 rokom,dala mi neurologicka Biston(karbamazepin),ulava do 2 tyzdnov,bol pokoj na 2 roky,tak mi druhy neurolog tie lieky vysadil a dal Lyricu na neuropaticku bolest....zabrala po dlhom case..cca 2 mesiace a aj potom to bolo ina na 50 percent...Mam po lumbalke...mam vela virusov nejakych...v tele...tak neviem,ci to mi nesposobuje drazdenie nervov....uvidim,co zajtra povie lekarka

kalianka
28. feb 2021

@huginko02 a na základe coho si dostala lieky?

huginko02
28. feb 2021

@kalianka na zaklade bolesti....co ti poviem..mzhodnotila ,ze je to nejaka neuralgicka bolest...spravila MR,EEG,rehabka ...vsetko bolo ok a tak dala lieky

huginko02
28. feb 2021

@kalianka Moze byt,ci nemas nejake bakterie,alebo virusy a tie ti drazdia nervy a robia bolest....skus krvne testy na EBV,herpeticke virusy,borelioza a atd.

kalianka
28. feb 2021

@huginko02 ja som akurat na mr nebola ale bola som na takom špičkovom ct, tak neviem ci by este nebolo treba to mr. A pri tych herpetickych vírusoch by nebolo aj daco ine?

huginko02
28. feb 2021

@kalianka ja mam mega velke hodnoty z lumbalky a v zivote som herpesy ani nemala...norma je 600 a ja mam 33 tisic...neviem..

kalianka
28. feb 2021

@huginko02 boze to ani neviem este aj taketo veci... ja som herpesy mavala ako mala stale. I mononukleózu ako 16 rocna. Ked este stale rozmyslam ci to nemoze byt z psychiky. Deti su doma defakto nonstop rok, muz robi z domu. Vsetko je uplne hrozne. Len ci by ta hlava bolela denne zo stresu ak realne si stres dako neuvedomujem? Musim sa este spytat doktora hoci si pripadam ako debil ze mu pisem co by mal robit... kde ma poslat

huginko02
28. feb 2021

@kalianka aj psychika moze byt....ja beriem aj AD aj k psychologicke som zacala....mam pocit,zensa vsetko nabalilo....psychika je vraj mocna carodejka....EBV(to je ta mononukleoza(Epstein Barow virus),ale moze to byt psychika kludne....je cas sialeny

leameleg
24. mar 2021

@zuzkazp tak to je potom super 🙂 tesim sa

mirusik55555
17. máj 2021

@tamarinka2609 ja m pálenie hlavy po epi záchvate.
Keď si hlavu trieskam boli a páli aj 3 dní 4 dní. A hlavne sa nemôžem zobudiť zo spánku

addulienka
28. máj 2021

@huginko02 Ahoj. Ako si teraz na tom zdravotne? Aké lieky berieš? Mám taký istý problém ako Ty.

addulienka
28. máj 2021

@huginko02 A ešte som sa chcela spýtať na tie kolagénové injekcie... nepomohli?

huginko02
28. máj 2021

@addulienka Ahoj...Beriem Lyricu na neuropaticku bolest ,nic mi nezistili....vysledky mam ok....akurat strasne vela protilatok na herpes virusy....myslim,ze to mi drazdi nervovy system.Beriem kooooopec doplnkov na posilnenie imunity proti virusom....a dufam....ze to vsetjko za par rokov z mojho tela odide.Kolagenove nezabrali.Problem jie je v krcnej....tak preto.

addulienka
28. máj 2021

@huginko02 Tiež beriem lyricu. Ale mám pocit, že vôbec nezaberá. Beriem aj Amitriptylin. Tá hlava ma stále páli, nervové zakončenia akoby vibrovali v mojej hlave ☹

addulienka
28. máj 2021

Tiez mi robili všetky vyšetrenia a všetko bolo ok.