icon

Panická porucha

kristina23433
22. mar 2025

Dobry den. Mam tu niekoho ktore ma podobny problém ? Cítim sa mimo reality taky pocit od hlavy ako keby . A este mam tske zasklených v hlave a hrdle ale velmi silne . Mam diagnostikovanú panička poruchu uz bolo velmi dobre tak som zacala vynechávat tyzden som presrala ráno brat a sem tam aj večer uz len lieky na spanie beriem a dnes som si dala zase .

nikyy
22. mar 2025

@kristina23433 prestali ste brat čo,antidepresíva ?

kristina23433
autor
22. mar 2025

@nikyy ano ano

nikyy
22. mar 2025

@kristina23433 sama od seba zo dna na deň keď ste ich vysadili,tak preto vám je zle. Lieky sa vyslovene vysádzaju pod dohľadom lekára,ak uzná,ze je to vhodne.

nikyy
22. mar 2025

@kristina23433 a čo viem,tak vysadzovanie trvá dlho,určite nie týždeň,ale postupne sa znižujú dávky,niekedy sa dlhšie užíva udržiavaca dávka

lilstar111
22. mar 2025

@kristina23433 tak vynechavat lieky je nebezpecne, bud ich beries alebo nie, ked mas problem tak kontaktuj doktora ktory ti ich predpisal a bud zodpovedna

lesiiaoldi
23. mar 2025

@kristina23433 ja som vysadila paretin sama, najprv som sa snažila zo dňa na deň bolo mi hrozne zle. Potom som si dávala polovicu a teraz som si už týždeň nedala. Môže to byť z toho. Ja som to už nechcela brat. Doktor ešte nechcel vysadiť lebo som mala depresie kvôli tinnitu ale v prívalovým letáku je dokonca napísané že paretin môže spôsobiť pískanie a hučanie v ušiach a nechcem aby sa mi to ešte zhoršovalo..a pochybujem, že sa tinnitu niekedy zbavim a nechcem byť do konca života na antidepresívach. Viem, že sa to nemá robiť, ale...

leni2121
26. mar 2025

@kristina23433 ahoj, skus nieco prirodne .

Najsilnejsie co viem odporucit je calmgen alebo serotogen od Neurinu, su kvalitne zlozenim ucine a nenavykove prirodne AD . Mne velmi pomohli, aj cenovo su super mam kod aj na zlavu (DGLENKA5) maju tusim aj nieco prirodne na spanok ale to neviem posudit nemam odskusane. Skus si zmenit nastavenie mysle, praca s hlavou je rovnako dolezita a Magnorot alebo nejaky kvalitny horcik Magnosolv je najsilnejsi.

floki1994
30. apr 2025

@kristina23433 ak by si chcela ten Calmgen posuvam za 5e (44 kusov tam je) 🙂